Şimdi Ara

Başımız Sağolsun Ercik Öldü(kolpa haber olma ihtimali yüksek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Başımız Sağolsun Ercik Öldü(kolpa haber olma ihtimali yüksek)

İnternet sayesinde meşur olan Ercik, Kadıköy’de video çekimi yaparken kimliği berlirsiz kişiler tarafından ağır şekilde darp edildi. Hastaneye kaldırılan Ercik tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay üzerine polis soruşturma başlatırken emniyet müdürlüğü kamera kayıtlarının incelendiğini ancak Erciğin kör bir noktada öldürüldüğünü açıkladı. Cenaze yakın akrabaları tarafından sessiz sedasız kaldırılırken cenazede bulunan insanların azlığı dikkat çekti.

Kaynak:http://www.orjinalhaber.com/yurt/ercik-oldu-835.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.SAYGILI -- 24 Kasım 2009; 14:00:46 >

• Vay be. Bi insanın hayatı bu kadar ucuz demekki. Allah rahmet eylesin
  • Merhaba Ben Ercik Çevik

edit : bu adam adana gazipaşada oturdugunu söylüyordu kadıköyde ne işi varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Healthliker -- 24 Kasım 2009; 13:25:33 >
  • çok da umurumuzdaydı.
  • kaynak pek sağlam gelmedi bana
    orjinal nedir ya
  • Bu adamı daha gecen justintvden izlemistim vallaha yazık olmus.
  • Peri Masalı şarkısıyla beni büyülemişti.

Ama mal fenerli klibiyle gönlümüzde taht kurmuştu. .

Başımız Sağolsun Ercik Öldü(kolpa haber olma ihtimali yüksek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .nevermind -- 24 Kasım 2009; 13:38:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • su testisi su yolunda kırılır
  • Doğru değildir ya
  • Fake haber bu siteye hep uydurma haberler yazılıyor
  •  Başımız Sağolsun Ercik Öldü(kolpa haber olma ihtimali yüksek)
  • elimizde bir tek ajdar kaldı bari ona sahip çıkalııımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: CherryPancake

Bu adamı daha gecen justintvden izlemistim vallaha yazık olmus.

Bende izlemiştim.Millet pis sövüyodu eğer gerçekten öldüyse yazık olmuş
  • quote:

Amerika’da 5 Domuz İntihar Etti.

Meksika’nın Mexico City şehrinde; domuz gribine sebebiyet verdikleri için depresyona giren 5 domuz intihar etti.Yüksek kayalıklardan aşağıya atlayan 5 yaban domuzunun 4′ü ölü, 1′i yaralı bulundu.Amerika’da büyük şaşkınlık yaratan olaya uzmanlar: Domuzların da köpekler gibi depresyon duygusu olduğunu, olayın kendilerini şaşırtmadığını açıkladı.Yunusların da aynı davranışları sergileyebileceğini hatta daha büyük tepkiler verebileceğini söyledi.

http://www.orjinalhaber.com/dunya/amerikada-5-domuz-intihar-etti-730.html

• http://www.orjinalhaber.com/kategori/spor

arkadaşlar bir de spor haberlerine bakın.

Sitenin amacı yalan haber yapmak. Gerçek değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: West Blood

http://www.orjinalhaber.com/kategori/spor

Spor camiası şokta.UEFA yetkilileri 6-0′lık tarihi maçın tekrar edilmesine karar verdi.Sabah saatlerinde Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hadi Türkmen’in yaptığı basın açıklamasına göre 6 Kasım 2002 günü Kadıköy Şükrü Saraçoğlu stadında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçında kalesinde 6 gol gören ve Fifa’ya başvuran Kolombiyalı file bekçisi Mondragon’un şikayeti sonuç getirmiştir.Bu sonuca göre müsabakada gol atan Fenerbahçeli futbolcular Tuncay Şanlı,Ariel Ortega,Ceyhun Eriş ve Ümit Özat,Mondragon’a 10′ar bin € manevi tazminat ödeyecek.2 gol atan Serhat Akın ise bu paranın 2 katını ödemek zorunda.Ayrıca maçın tekrar oynanmasına karar veren Fifa yetkilileri maçın aynı kadrolarla oynanması için çözüm yolu arıyor.Maç tarihi yakın zamanda TFF tarafından bildirilecek.

• Ulan ödüm **kuma karıştı
  • hiç bu haber sitesini takip etmemiştim görünce koyim dedim.
    kusura bakmayın şehir efsanesiymiş haber.
  • başımdan kaynar su dökülmüş gibi oldum aniden
    bi anda hayat anlamsızlaştı
    bilgisayarın monitörüne boş boş bakar oldum
    hepsi boş boşunaymış senin yüzünde
    en kötüsüde sadece elimizde ajdar kaldı diye onun değerini bilmeye karar vermiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

http://www.orjinalhaber.com/kategori/spor

Türkiye’nin önde gelen meşrubat firması Aroma,dünyaca ünlü İtalyan futbol kulübü Roma ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre yeni sezon formalarında Aroma yazmasının yanısıra Roma kulübünün tüm branşları olmak üzere antreman ve müsabakalarda Powerade yerine Aroma tüketilecek. Ayrıca kulübün kendi sahasında oynayacağı tüm Avrupa maçlarında taraftarlara ücretsiz Aroma Meşrubat dağıtılacak.5 yıllık anlaşmanın kampanya sloganıda belli oldu ”In mano Aroma,Nel cuore di Roma” (Ellerde Aroma,Kalplerde Roma).

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.