Şimdi Ara

başımdan geçen olayu anlatıyorum toplanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet. Bugün arkadaşımla beraber abilerden çıktık ve kafamıza takkeyi geçirip burger king'e doğru yol aldık. kasiyerle herhangi bir göz münasebetim olmadan menümüzü aldık ve bir masaya oturduk. herkez ergen ergen tavırlar içersindeydi. besmelemi çektim ve yemeye başladım. bitirdikten sonra arkadaşla yemek duası yapıyorduk ama o da ne. kafama bir patates kızartması geldi. iki ergen patates kızartması savaşı yapıyordu. yanlarına gittim ve bunun onlara günah olduğunu söyledim. ama dinlemediler ve üstüne benle şakirt diye alay ettiler. bunun üzerine sinirlendim ve iman power'ı açıp kafalarına 47 numara bot ile geçirdim. onlara abilerde pilavlı yaparken yere tek bir pirinç tanesi dökülse israf alert diye her taraf da alarmlar çalıp bizi tesbihlerle dövdüklerini söyledim. herkez bana bakıyordu. her tarafdan ıslık ve alkış sesleri geliyordu. son bir hamle ile iman nuke'yi kullandım ve oradan şakirt walk yaparak uzaklaştım. abilere gittiğimde olanlara anlattım ve bana yılın şakirti ödülünü verdiler.

• up up up
  • olmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Begenmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

iman power'ı açıp kafalarına 47 numara bot ile geçirdim

• İyi abilere selam söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 1 Ocak 2013; 21:24:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lisede başımdan geçen olay
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.