Şimdi Ara

Başımdan Geçen Olaylar [TAMAMEN GERÇEKTİR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu gece başıma çok korkunç birşey geldi.

Yer
    Yalova/Altın Ova

Bayanlar Alt Katta Yatıyor Erkekler Üste Benim YAnımda Kimse Yatmıyodu Herkez Bara Gitmişti Evde Tek Ben Varım Tabi Milletin Bara gittiklerinden Tek Benim Haberim Var!

Gece saat 10:00 Dayanamayıp masturbasyon yaptım ve boy abdesti alarak banyodan çıktım ve yatağa girdi aklımda paranolmal olaylarla ilgili hayal kurmaya başladım.birden kapı çaldı üst komşumuz atatürk üni de okuyor notlarına bakmak istiyormuş tamam dedim buyrun kendisi bayan notlarına baktı ve dedimki kahve içermisiniz dediki tamam olur tabi ben gidip kahveleri yaptım tam getirdim kız yok ortalıkta dayanamayıp evlerine gittim dedimki bi ayıpmı ettim acaba kız dediki ne olduki dedim ya habersiz gittiniz ya oda dediki hayır ben size gelmedimde?
    Dedim tamam aşşağı indim bi baktım pc de kapalı allah allah ödüm patladı

Uykum Kaçtı pc oturdum bidaha kapı çaldı açtım baktım en yakın arkadaşım dedim buyur geldi oturduk felan saat 1:00 dedim hayırdır dediki pc bozuldu canım sıkıldı size geldim dedim hoşgeldin de niye gece geldin dedimki hiç değilse bi cola içelim dedi tamam getirdim colaları içtik yattık ben 2:00 bidaha uyandım gittim yatağına baktım yok!

allah allah dedim ne oluyor telefon açtım dedim kank niye gittin dediki ben size gelmedimki olum sen kafayımı sıyırdın dedi?
    Yarebbim dellenicem noluyo aq dedim.

Uyudum saat 2:45 de bidaha uyandım artık küfrediom bu ne bi anda banyodak ayna parçalandı altıma s!cam hemen yatağa girip bildiğim bütün duları okudum.

Birdaha Kapı Çaldı Tabi Korkumdan Kapıyı Açamıyorum'

Altıma Mıçıcam telefonumda çalıyo.

Telefonumu Zar zor açtım alo dedim açan annem dediki bana olum çabuk gel evde fare var!

Gittim Kapıyı Çaldım Açan Teyzem dedim hani fare?

Dedi Olum Ne Faresi Dedim Bi Annemi Çağır Millet Uyuyr Tabi

dedi olum ne var bu gecenin saatinde

dedim anne sen beni arayıp gel fare var demedinmi?

Dedi Olum Ben Sana Tlf Açmadım

Uyuyamıyorum Ceketimi Giyip Bende Bara Gittim Tabi Dayımlar Kızdılar Dedim 2 kadeh içip gidiyim izin vermediler!

Yolda Gelirken Bir Adam Durduk Yere Beni Peşledi!

Ben Hemen Çardağın İçine Girip Adama Taş Attım Ama Ne Fayda Saat 4:00

Zar Zor Dayımları İkna Edip Bara Gittim içirmediler sadece oturdum

Sabah Saat 10:00

Olayları Bir Kağıda Yazdım Ve Şuan Size Aktardım

KONU TAMAMEN GERÇEKTİR!

Diğer Kağıtları Bulduğumda Konunun Devamını Editlerim

EDİT Diğer Kağıdı Buldum:

BİRGÜN KAPLICAYA GİTTİK BEN İBRAHİM,MUSTAFA,SAİT DEDİLER SEN GİR BİZ GELİCEZ DEDİM TAMAM SABAH GİTTİK 6:00 KALABALIK OLMASIN DİYE BEN GİRMEDİM BENİM AMCA OĞLUDA GELDİ DEDİM SEN GİR BİZ GELİCEZ ÇOCUK ÇIĞLIKLARLA DIŞARI ÇIKTI BİZDE TABİ KÜFÜR EDEREK KAÇIYORUZ ORDAKİ GÖREVLİDE BİZLE BİRLİKTE KAÇIYOR

BİZ OLAYIN FARKINA VARAMIYOZ BİZ GÜLÜYOZ GÖREVLİYLE AMCA OĞLU ÇOK CİDDİLER GÖREVLİ BİZE BAŞINDAN GEÇEN OLAYI ANLATTIN AMCA OĞLU NEDENSE KONUŞAMIYO ADAM GİTTİ BİTANE GAZOZ GETİRİP İÇİRDİ SONRADAN BİZE ANLATTI

İÇERDE 20 TANE AYAKLARI TERS ADAM VARMIŞ ÇOCUK DELLENDİ RESMEN ADAM DİYORKİ BU OLAY ÇOĞU KİŞİNİN BAŞINA GELDİ SABAHLARI O YÜZDEN KAPLICAYA GİRMEYİN DEDİM SİZE DEDİ

AMCA OĞLUNU LOKANTAYA FELAN GÖTÜRDÜK ORDAN HEMEN SONRA PSİKOLOGA GÖTÜRDÜK BİRKAÇ TERAPİYE İHTİYACI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

BİRDE İLAÇ YAZDI.

AMA BEN BU OLAYA HALA İNANMIYORUM.BANA GÖRE O HALİSÜLASYON GÖRDÜ!,

BU ARADA BEN İÇKİ KULLANMIYORUM!

YILDA TAŞ PATLASA 2 KADEH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AAC33DBF -- 26 Ocak 2013; 12:48:52 >

• FAST ? COPY / PASTE = YES ALL RİGHT
  • Bildigin rüya iste arada banada oluyor gercek saniyosun aradaki küfürleride sil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsini okudum bak eğer gerçekl değilse cinlerimi üzerime salarım ona göre
  • Rüya Değil Arkadaşlar Banyoya Baktım Ayna Kırıktı

Hatta Dayımlar Beni Anneme Söylemiş!

Arkadaşımın Yatağı Kuruldu?

Birçok Kanıt Var

O Hafta Çok Olaylar Oldu! Yazdığım Kağıtları Bulabilsem Yazıcamda Şuan Arıyom

Tek Bu Kağıdı Buldum Diğerlerinide Arıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AAC33DBF -- 26 Ocak 2013; 12:29:00 >
  • ben konusurum onlarla seni rahat birakirlar, tabi hesabima 500 lira gonderirsen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lisede başımdan geçen olay
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • no ss no güven
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resital2007

no ss no güven

Neyin Ss sini İstiyosun O Gece Altıma Kaçırıyodum Bide SS mi alacaktım olum git işine incili
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Crazy

quote:

no ss no güven

Neyin Ss sini İstiyosun O Gece Altıma Kaçırıyodum Bide SS mi alacaktım olum git işine incili

ne dememi bekliyorsun yav
    yok o çekyattan uçtu yok burnuma girdi Buraya yazacağına namaza başlasan iş çözülecek
  • bana inandırıcı gelmedi filmden alıntı gibi :D
  • quote:

quote:

quote:

no ss no güven

ne dememi bekliyorsun yav
    yok o çekyattan uçtu yok burnuma girdi Buraya yazacağına namaza başlasan iş çözülecek

Okul Yüzünden Cumaya Gitmiyorum O Yüzdenmi Oluyo Acaba?

• musallat filmine benziyor
  • quote:

Okul Yüzünden Cumaya Gitmiyorum O Yüzdenmi Oluyo Acaba?

İçkide içiyormuşsunuz oh mis. 3harfli, insan silüetine girip sizinle uğraşıyor siz hala bataklıkta olduğunuzu göremiyorsunuz
    neyse benden bu kadar gerisi sizin iraenize kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resitalim -- 26 Ocak 2013; 12:44:04 >
  • CSB
  • ayna kırığının ss sini çek bize gönder
  • şu kırılan camdan bi foto alabilir miyiz

• Dedi naber dedi iyidir dedi ne dedi dedi iyidir dedi

• bu csb nedir buralara yeni takılıyorum bir de mağara olayı????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

bu csb nedir buralara yeni takılıyorum bir de mağara olayı????

CSB MASAL GİBİ BİŞEY

MAĞARADA YENİ GÖRMÜŞ YANİ ........

quote:

Orijinalden alıntı: 4EvaMaSTeR

şu kırılan camdan bi foto alabilir miyiz

KARDEŞ DİYORUM TATİLDE OLDU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AAC33DBF -- 26 Ocak 2013; 12:50:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.