Şimdi Ara

Başıma gelen talihsiz olay(Önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başıma gelen talihsiz olayı anlatıyorum

30 haziranda blackberry aldım 1-1.5 ay kullandıktan sonra telefonuma su kaçtı telefonu pirince felan koydum daha sonra telefonu çarşıda bir tane telefoncuya gösterdim adam su tellere zarar vermiş olabilir 30 liraya temizlerim dedi tamam dedim temizle verdim parayı temizledi sonra telefonu 1 hafta sorunsuz kullandım ve telefon bir anda kapandı dahada açılmadı
    Telefonu garantiye verdim 20 gün oluyor.Dün gittim telefonu sormaya garantiden geldi mi diye , adam internetten baktı 445 liralık hasar varmış parayı yatırlarlarsa telefonu yapcaklarmıs.Sonra adam garantiyi aradı garantideki adam telefonu başka bir açmış ve garanti kapsamı dışına çıkmış dedi beynimden aşağı kaynar sular döküldü yapacak birşeyimiz yok dedi.
    Tamam sağolun dedim çıktım dükkandan hala olayın şokundayım yaptığım hatayamı üzülim tecrübesizliğime mi anlamadım.Dükkana gittim babama anlattım babam olsun üzülme oğluum felan dedi sen al telefonu başka tamircilere gösteriririz belki ucuza yapan olur dedi tamam dedim

Bu konuyu açma ve açmama konusunda arada kaldım ama sonunda açtım belki iyi bir fikiri olan vardır diye

1)Bir yerden 445 tl bulim telefonu yaptırayım diyorum ama sorun 445 tl nerden bulucam 1 haftalık işe felan mı girsem acaba ?
    2)telefonu alsam satsam(en azından kasasına 100 lira veren olur) gidip biraz daha para bulup 0'ınımı alsam
    3)kendimi cezalandırıp abimin eski telefonuyla mı devam etsem

arkadaşlara anlattım sakın 445 lira verip yaptırma telefonu sat 445 lirayı ekle yenisini al dediler bende bu fikire biraz yatkınım

Şimdi Sevgili DH üyeleri sizin fikirlerinizi alayım : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gosso -- 16 Eylül 2012; 2:05:15 >

• Sat yenisini al.
  • Su kaçtı diye 445 tl mi ? Tüm donanım zarar görmüş demekki. Bold 9900 değilse yeni al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huneps

Su kaçtı diye 445 tl mi ? Tüm donanım zarar görmüş demekki. Bold 9900 değilse yeni al.

vallaha garanti dışıymış büyük ihtimal su bütün donanıma zarar vermişki böyle büyük miktarda para istiyorrlar

bu arada telefon blackberry curve 9220 telefonu 580 tlye almıştım
  • kendimi cezalandırıp abimin eski telefonuyla mı devam etsem. en azından 1 sene bunu yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sat para biriktirip bir kaç aya androidli 600 700 civarında birşey alırsın
  • Zaten 580 liraya almışsın tamir 450 tl diyorsun.Sat telefonu 100 tl verirler o 450 yide yanına koy aynısının sıfırını alırsın.Zaten şuan fiyatı düşmüştür onun 580 ene aldıysan şimdi 500 dür

Ama androidli al blackberryde nin hiçbir cazibesi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netten^ -- 16 Eylül 2012; 2:29:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.