Şimdi Ara

başıma büyük bir bela aldım ciddi KIZ KONUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sevgilim var şuan çok mutluyum eyvallah 2.5 aydır çıkıyoruz ve kızın benı bırakmaya nıyetı yok bıldıgın evlenmelık kız asırıda guzel tatlı bısey ama ben ılerde sıkılırsam falan hep aynı kısıden bu kızı basımdan nasıl atarım onu dusunmeye basladım 19 yaşında resmen başımı bagladım daha bu yıl unıye gecıcem ve orda çok kızla bıseyler yapma planlarım vardı bu kız benı cok sevıyo bende sevıyorum onun benı bırakmaya nıyetı yok ama ilerde sıkılırsam çok kötü olur ayrılamamda üzülmesın dıye cunku ayrılırsam bı daha benı böyle cıddı ıcten seven bı kız bulamam resmen basımı bagladım bu yasta lanet olsun bu ara kafamı bu dusunceler sardı sayet ılerde sıkılırsam ayrılsam çok sey kaybedıcem mesela benı bı daha bu zamanda böyle seven ıcten bı kız bulamam kızda harbı tas gıbı ayrılmazsamda hayatımı yasayamıyacagım asla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyanusunincisi -- 8 Nisan 2016; 3:25:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam mantık bence gittiği yere kadar birliktelik olmalı ne yani ilerde sıkılırım diye sevmeyelim mı bu cümleden böyle bir mantık çıkıyor ? Haksız mıyım ? Güzel ve seni anlıyorsa da neden sıkılasın ki ?

• Hocam kız on numara 1.76 boyu var esmer kıvırcık saçlı 50 kilo tıpık manken formatında kız zaten begendıgım ıcın cıktık uyusuyoruzda anlayıslu masum karakterı herseyı on numara ama ben eskıdende kac kere sevgilimi aldatan bı tıp oldugum için bunun önüne gecemıyorum daha guzel kız gördümmü ünide aklım gıdebılır ona napıcam bılmıyorum ben hayatımı anlık yasayan bırıydım basımı bagladım.

• Sen bu düşüncelere daldıgına göre sen o kızı sevmiyorsun kardeşim, bir an önce kızdan ayrılmaya bak duygularıyla oynama

• Hiçbir kiz gerçekten sevmez, skılsin kendi ayrilacak zaten sonra sen üzülecen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seven adam ayrılma planı yapmaz seviyom diye kendinizi kandırmayın

• Ergen detecded

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Universiteye gidince parti yapcakmismis peh peh peh peh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas uniyi amerikan pastasindaki gibi saniyor

• senin için geçmiş yat uyu artık
  • Herife bak aldatan bir tipmiş de sıkılırmış da bilmem ne, kıza acıma, zaten senin gibilerle birlikte olan kızlara müstahak, kullan at başını falan bağlama daha bu yaşta, sen daha üniversitede ne cıbırlar götürecen.

• Merak ettim üniversitede nasıl planların var? Üniversitede kızlar teklif etmiyor bu hurafeye kapıldıysan şayet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 8 Nisan 2016; 5:32:33 >
  • 3.5 milyar kızı tanıyan birini bulduk (!)

• Çok den bilzeriyan izledim bu akşam hadi uyu artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emin ol ki insan neye olmaz derse oluyor. İlerde hayatına daha iyi insanlar giriyor, seni senden daha çok düşünen hemde.. Herşey zamanla olacak, zaman herşeyin sonu başı ve ilacı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.