Her şeyden önce, ne gerek var abi? Neden yani bu kadar ciddiyet? Mizah yapma özgürlüğüne müdahale olarak görüyorum. Sosyal medya baskısı yüzünden bunlar sınır dışı edilmek zorunda kalınıyor. Bir gelişmiş ülkede bu mizahı yapabilirsin ve muhtemelen başına bir iş gelmez. Ama bizdeki muhalif zihniyet kafasına göre iş yapmayı, devlete baskı yapmayı sever. He bu arada bunu savunan arkadaşların beğendiği ülkelerde de kimse böyle bir şey yüzünden sınır dışı edilmez. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıtkı Sıyrılmış -- 29 Ekim 2021; 21:50:53 > |
Başıma bir şey gelmeyecekse, muz yiyen suriyelilerin gönderilmesini doğru bulmuyorum

-
-
-
Valla gönderilmesini geçtim bir devletin saçma sapan tiktok videosunu ciddiye alıp operasyon yapması gereksiz.
Hayır yollasan ne olacak tekrar girerler zaten. Mesele hepsini dönmeyecek şekilde yollamak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 29 Ekim 2021; 22:19:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sınırlar delik deşik, yine gelirler ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adamlar "mülteci" olarak girdiği devletin milletiyle alay ediyor bu nasıl demokrasi anlayışı? Fransa'ya gidip Nazi Bayrağı ile video çeksem videoda da Fransızları küçük düşürsem ne yaparlar?
Mizah insani değerlere saygısızlık yapmak değildir.
-
Bir yerleden yardım alıyorlarsa artık alamazlar. Hastanelere gidemezler. bu ikisi bile yeterli
-
Hepsi Geri Gelecek Hocam Zaten,Adam Diyorki 3 Kere Atıldım Geri Geldim Diyor
7 Gider 77 Geri Dönerler Bunu Böyle Bilin
-
burası gelişmiş ülke değil. her ülkenin kanunları ve uygulamaları şartlarına göre olmalıdır.
-
Ararın 155i. Seni aldırırın!
Sen nasıl sınır delik deşik dersin? Sen reise kumpas mı kuruyon? Dış minnakların adamı mısın?
Globalleşen dünyada olacak iş mi zaten.
Hepimiz gılobaliz.
Bu ülkenin vatandaşı her konuda mizah yapabilir sonuna kadar desteklerim özgürlüğünü. Bu ülkeye sığınmacı olarak gelen kesimden birisi ise kesinlikle aynı özgürlüklere sahip değildir gözümde, hele hele onu savaştan kurtarıp ülkesine alan insanlarla alay etmek gibi bir gaflete düşmüşse geldiği b*k çukuruna geri gönderilmesi son derece doğru bir harekettir.
-
-
muzcu suriyelileri gözaltına alma olayı bana da saçma geldi....onun için bugün onlara yarin size dikkat edin bunlar normal gelişmeler degil
-
Ben de ülkesini savunmayıp başka ülkeye kaçanların,
kaçtıkları ülkenin kutsal değerleri ile ilgili alay etmeye kalkması ve kaçtıkları ülkenin toplumunda dile getirilen bir geçim sıkıntısı ile alay etmelerini doğru bulmuyorum.
saygısızlık ile mizah arasında baya fark vardır. Eğer bu yaşına kadar öğrenemediysen kendinden utanmaya başla.
Kimse Türk Bayrağı'nı mizah konusu yapamaz ...
Bazı şuursuzlar için bayrak kavramı bir şey ifade etmeyebilir tabi. Ancak bayrak kavramı millet olmayı başarmış her toplum için kutsaldır. Atatürk'ün dediği gibi "bir milletin onurudur."
Türk milleti; savaşı kaybetmiş yunanın bayrağını, yaptığı onca pisliğe rağmen çiğnemeyen Atatürk'ün anlayışından geliyor.
Bir ülkenin, bir toplumun, bir grubun veya bir insanın kutsalı ile mizah yapılmaz. Yapılırsa bu mizah olmaz.
Öğrenemedin mi bunları?
Hiç mi bir şey öğretmediler sana okulda ya da evde?
Bir de kalkmış ciddiyetten bahsediyor.
Olması gerekenler ne zamandan beri "neden yani bu kadar ciddiyet " oldu be genco ?
Türk Bayrağı'na muz koyup dalga geçmeye çalışan kişi hakkında, sınır dışı işlemi duyamamışken muz yiyenlerin sınır dışı edileceğine inanman da ayrı bir komedi.
Kendi ülkesine sahip çıkmayanların, sığındıkları ülkedeki insanların geçim sıkıntısı ile dalga geçmesi üzerine tavır alınmasına "yeaaaa mizah yeeav" şeklinde tepki göstermek, buna mizah olarak bakmak art niyettir bana göre..
Mesela Atatürk'ün ülkeyi kurarken yapmış olduğu birleştirici ve bütünleştirici ulus tanımını kabul etmeyenler, "demokrasi" kılıfı adı altında etnik zeminde siyaset yapıp gizli oturumlarda özerklik istiyor ise o da demokrasi değil art niyettir bana göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 30 Ekim 2021; 1:42:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
İnsan aşağılamak , savaşmaktan kaçtığın ülkeyi beğenmemek gariban halkı ile alay etmek normal yani ve buna tepki vermek devlete baskı mı ? Allah aşkına akp devlet değildir ne alaka devlete baskı ile. Hükümete baskı da olsa ne olur zaten salladığı mı var halkın eleştirilerini.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TikTok vidyolari kapsmainda katiliyorum, Turk Bayragi'na yapilan saygisiz degisiklik hususunda katilmiyorum.
-
-
-
Bende doğru bulmuyorum çünkü hepsinin geri dönmeyecek şekilde gönderilmesini istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Adamlar "mülteci" olarak girdiği devletin milletiyle alay ediyor bu nasıl demokrasi anlayışı? Fransa'ya gidip Nazi Bayrağı ile video çeksem videoda da Fransızları küçük düşürsem ne yaparlar? Mizah insani değerlere saygısızlık yapmak değildir. |
Sınırlar delik deşik, yine gelirler ;)
|
Hepsi Geri Gelecek Hocam Zaten,Adam Diyorki 3 Kere Atıldım Geri Geldim Diyor 7 Gider 77 Geri Dönerler Bunu Böyle Bilin |
Benzer içerikler
- düğün masrafları 2025
- togg boykot mu
- boş oylar kime gidiyor ysk
- türev integral kalktı mı
- ariel boykot mu
- yurtdışı alışveriş limiti
- threads kapandı mı
- redmi note 14 pro türkiye"ye ne zaman gelecek
- togg akıllı destek paketi
- dünyanın en zengin ülkesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X