Şimdi Ara

Başıma bir iş gelir mi ? CİDDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar demin ziraat atm den appstore hesabıma para yatıracaktım.parayı bozdurmak için atm nin önünden geçtim markete girip bozcaktım parayı.Neyse bi adam bakarmısın dedi o da para yatırıyordu.Benm telefona mesaj gelmedi senin numarayı yazsak mesajı söylermisin dedi tamam dedim.Yazdık benim no yu işlemi halletti.Başıma bir iş gelir mi ? Pek bilmiyorum bu konuyu benim telefonla ne yapar ne yapamaz.Ben sadece atm den oyuna falan paraa yatırırım o kadar.adamda dövmeli sakallı garip bi tipti.yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanabilir başın çünkü adam yalan söylemiş sana

• öyle adamlardan zarar gelmez.

saçında sırık sakalları uzun dinci bir tipse gelebilirdi.
  • Böyle konularda iyilik yapılmamalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipten belli olmuyor kişinin ne çıkıcağı.Ama kimseye yardım etmek yaramaz.O tür hesaplı işlerde hiç bulaşmamak gerekir.En basit bilgiye dahi
  • cıx yapamaz
  • Adam bir iş için para yatıracak bu telefona mesaj gelme olayını da daha öğrenmemiş o yüzden telefonunu yanına almamış biridir %99 ihtimalle. O dediğin tipteyse cidden zarar gelmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Adam bir iş için para yatıracak bu telefona mesaj gelme olayını da daha öğrenmemiş o yüzden telefonunu yanına almamış biridir %99 ihtimalle. O dediğin tipteyse cidden zarar gelmez.

Hocam tipi öylesine dedim tipine göre yargılamadım bilgi olsun diye verdim.Adamın telefonu da yanındaydı ip4 veya 4s ti tam seçemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atlangoç Cevahir

quote:

Adam bir iş için para yatıracak bu telefona mesaj gelme olayını da daha öğrenmemiş o yüzden telefonunu yanına almamış biridir %99 ihtimalle. O dediğin tipteyse cidden zarar gelmez.

Hocam tipi öylesine dedim tipine göre yargılamadım bilgi olsun diye verdim.Adamın telefonu da yanındaydı ip4 veya 4s ti tam seçemedim.

Zaten yasa dışı bir iş yapacak olan adam gidip orda birinden telefon numarasını vermesini isterim diye planlamaz o an kimse orda olmayabilir ya da bu yardım isteğini kabul etmeyebilme ihtimali de yüksek ondan çalıntı telefon falan kullanır İçini rahat tut yani.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atlangoç Cevahir

quote:

Zaten yasa dışı bir iş yapacak olan adam gidip orda birinden telefon numarasını vermesini isterim diye planlamaz o an kimse orda olmayabilir ya da bu yardım isteğini kabul etmeyebilme ihtimali de yüksek ondan çalıntı telefon falan kullanır İçini rahat tut yani.

Peki hocam sağolun birazda olsa rahatladım.Yalnız adamı daha önce hiç görmedim burada ve araştırdım mesaj gelmeme gibi bişey söz konusu değilmiş bunlar kuşkulandırdı beni.

• hiçbir sorun olmaz merak etme.
  • Up

• Hat değişikliği yapınca kartsız para yatırma işleminde mesaj gelmiyor ziraat bankasından, onunda başına büyük ihtimalle bu gelmiştir, aynı şey benimde başıma geldi başkasının telefonundan mesajı aldım bende öyle hal ettim.

• Yok be ne olacak iyilik istemiş sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.