Şimdi Ara

Başıma bela olan virüsler. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
4.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bağlantıyla attığım şekilde yapamayan arkadaşlar özelden ulaşırsanız hepinize yardımcı olmaya çalışıcam ama özelden çünkü burdan tek tek cevap vermek çok uzun olucak YETER Kİ BU ŞEREFSİZLER BU İŞTEN DAHA ÇOK PARA KAZANMASIN

ayrıca: @baskutuk

Hocam emek verip yazmışım THT'de direkt alıp senin gibi yapıştırmak ayıp olmuyor mu yukarda link attım zaten aynı yazının

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpars -- 26 Nisan 2015; 20:52:25 >
  • Çözümü anlatıyorum arkadaşlar, ben çözdüm.

Modemin internetle bağlantısını kesin, cihazlarda tarayıcı geçmişlerini cookileri temizleyin.
    Burası en önemli nokta: modemin arayüzüne girişte kullandığınız kullanıcı adı şifreyi orjinalden farklı birşey yapın.
    Bu şekilde düzeldi benimki.
  • Arkadaşlar dns yi 4.2.2.4 4.2.2.5 yaptım sorun çözüldü şimdilik birşey kalmadı
  • şunu farkettim yurtdışındaki sitelerde gezindiğimde yoğun olarak çıkmıyor bu ama türk sitelerinde gezindiğimde her tıklamada mutlaka çıkıyor. ne etkileyebilir
  • arkadaşlar mozilla firework s u kurdum sorunsuz ve hızlı çalışıyor. sorun çözümü bulunana kadar onla idare edeceğiz artık
  • herkes farklı bir şey yapıyor.kimisi şunu yapın geçicek diyor,kimi bunu yaptım geçti diyor.Demek ki sorun hala devam ediyor.Kesin bir çözümü olan yok mu?telefondaki geçmişi ve çerezleri temizlemek sorunla karşılaşan herkesin heralde denediği birşeydir,lütfen bunuda çözüm diye buraya yazmayın.(o kadar aklımız var yani)
  • Arkadaslar benim sorunum kullandigim adroid cihazdaydi bilgisayarimda sorun yoktu fakat evdeki futun android cihazlara bulasiyordu sorunun ağdan kaynaklandiğini misafirimize wifi sifresini verdikten sonra onada bulasinca anladim oncelikle evdeki butun android cihazlarin internetini kapatip cerezleri verileri tarayicilarin guncelemelerini bile teizledim daha sonra ayni islemi bilgisayarda da yaptim modeme reset atip dns ayarlarini degistirdim suan sorun giderildi gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba aynı virüsten bilgisayarlarına baktığımız bir firmaya bulaştı ortalama 4-5 pc ve 6-7 telefonlu bir firma aynı ağı kullanıyolarlar. 1. virüs ağdan bulaştığından tam emin değilim :) firewall var şirkette. vede modeme garip bir dns girilmiş. dnsi kaldırıp firewalldan sayfayı engelledikten. sonra appdata klasöründeki google klasörünü kaldırdık ve ardından düzeldi. modemlerinze bakım dns giriyor muhtemelen
  • arkadaşar benimde adnroidte iki telefonada bulaştı bir türlü yapamıyorum
  • Lanet olsun böyle virüse çözümü yokmu bunun arkadaşlar ne denediysem olmadı
  • Benim de başıma bela olmuştu öyle ki yeni aldığım laptopuma chrome yükler yüklemez bunun pop-uplarıyla uğraşmaya başladım. Ama ben çok kolay şekilde çözdüm. Sadece ctrl+h yapıp tarama verilerini temizle dedim ve ne varsa sildim. Tarayıcıyı yeniden başlatmama bile gerek kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polyash

Benim de başıma bela olmuştu öyle ki yeni aldığım laptopuma chrome yükler yüklemez bunun pop-uplarıyla uğraşmaya başladım. Ama ben çok kolay şekilde çözdüm. Sadece ctrl+h yapıp tarama verilerini temizle dedim ve ne varsa sildim. Tarayıcıyı yeniden başlatmama bile gerek kalmadı

Bir türlü çözemedim sorunu telefondan soğudum resmen
  • çözebilen var mı bu nedir beni delli etti kaç gündür ya. pc de sıkıntı yok telefonda adbirdie sekmesine geçmesini engelleyemedim bi türlü. nette yazan şeyleri denedim bi işe yaramadı geçmesini bi beklicez telefondan soğuttu beni. mobil veri ile girdiğimde de aynı virüs var modemden kaynaklı değil bence.
  • BİLGİSAYAR İÇİN
    1:chrome tarayıcınızdan ayarlara girin gelişmiş ayarları gösterin ve sıfırlayın tarayıcıyı fakat google hesabınızla giriş yapmayın
    2:bilgisyarınızın ağ ayarlarına girerek dns yi otamatikten cıkarıyorsunuz 4.2.2.4 ve 4.2.2.5 yapıp kaydedin.
    3:bilgisayarı ve modemi acıp kapatın.

BEN DENEDİM SIKINTI ORTADAN KALKTI.
  • bLockhiT^ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar eğer sıkıntı wifi bağlandıgınız zaman oluyorsa büyük ihtimal, modemin açığından oluşan bir virüs... GEnelde tp-link modellerinde oluyormuş. Basit bir güncellemeyle düzeliyor... Tplink sitesine girip son güncellemeyi bilgisayarınıza indirin .. Sonra Modem arayüzüne girip güncellemeyi modeme yükleyin.. Sonra kullanıcı şifrenizi falan baştan ayarlarıyıp sıkıntısız şekilde kullanabilirsiniz. Ben boşu boşuna laptopa format atmıştım.....

Not: güncellemeyi indirirken ordan modemizin seri nosu ve versiyonuna dikkat edip yükleyin.. Güncellemeyi kablolu bilgisayarınızdan yapınn.... Benim inglizce oldu ama sıkıntı değil artık o sitelere girmiyor kafam rahat

• huawei modem kullanıyorum masaüstü chrome a bulaşmış bendeki başka başka bir çok site açıyor bir türlü temizleyemedim :( anlatılanlar bir işe yaramadı.
  • malwarebytes programını yükleyip taratın
  • BEN BU TÜR PROPLEMLERLE KARŞILAŞTIĞIMDA GENELDE ADW CLEANER İLE 2 3 KEZ TEMİZLEME YAPARIM. BİŞEY KALAMAZ.

http://www.tamindir.com/adwcleaner/
  • tam İNDİR ŞU SAYFAYA ATIYOR. https://toolslib.net/downloads/finish/1/
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.