Şimdi Ara

Başım titriyor ve sallanıyor !!! anksiyete

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar panik bozukluk hastasıyım başım istemsiz olarak titriyor ve arada sırada sallanıyor sanki birisi önden arkadan veya sağdan soldan itiyormuş gibi başım benden bağımsız olarak hareket ediyor.Doktoruma sorduğumda psikolojik olduğunu ve özgüvenle alakalı olduğunu söyledi ve bana rivotril yazdı çeyrek alıyorum.Bunun yanında cipralex,abilify ve paxil de kullanıyorum.
    Aynı durumu yaşayan ve yaşamış olupta düzelmiş olan var mı ? Ayrıca toplum içerisinde biri görücek kaygısıyla daha da fazla oluyor bu olaylar.Artık bıktım desem yeridir lütfen yardım...

• aynı durumda olan birileri yok mu ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen en yakın bir kasapçıya gidip oradan yürek alıyorsun yiyorsun ondan sonra gel ayrıca doktor derken kasap tan sağlık raporu alabilirsin.
  • arkadaşım ne diyorsun yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Hemen en yakın bir kasapçıya gidip oradan yürek alıyorsun yiyorsun ondan sonra gel ayrıca doktor derken kasap tan sağlık raporu alabilirsin.

• bişey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stan Marsh -- 21 Nisan 2014; 15:07:06 >
  • Olum kaç kere dicez yastığınızın altına telefonunuzu koymayın diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizim sınıfta da özürlü bir arkadaşımız var aynı senin dediğin gibi gün boyu koşuyor kafayı öne arkaya vura vura sendekide mi böyle sürekli mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.