Şimdi Ara

Başım Dönüyo :S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bi yarım saat içinde gazoz içtiysen onunda etkisi olur anladınız siz onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: _vanilin_

quote:

Orjinalden alıntı: TenaciouS

otururken kan dolaşımın yavaşlar. Birden kalkarsan hızlanacağı için gözlerin kararır başın döner. Bana çok sık olur

ii de normalde de oluo bana.. neyse şimdi jack bişi daha yazar en iisi gerçk bi doktora gitmek

vertigo olabilir sende
  • Sinüzitin olabilir , özellikle aniden kalkınca ağrıyorsa ; sinüzit genellikle kışın olur ama denize veya havuza girdiysen (özellikle daldıysan) çok sık olur.

Şöyle anlayabilirsin ayakkabını bağlıyor gibi başını ey, burnuna doğru ağırlık hissediyorsan ve başın zonklamaya başlıyorsa %99 sinüzüttir. Ama doktora görünmeni tavsiye ederim.Eğer sinüzitsen ya ömür boyu çekersin (bende çok şiddetli değil pek etkilemiyor.) ya da ameliyat olursun (ameliyat hakkında hiç bi fikrim yok) . Ha bide acı kavun olayı var bence ona hiç girme hayatın kayar
  • Dostum baş ağrısının en belirgin özellikleri sinüzit, göz sorunları ve hiper tansiyon. Çünkü bunlar bende var ve sürekli başım ağrır. Heleki ani harrketlerde. En kısa zamanda bir dahiliye doktoruna git. Onlar gerekli şeyleri yaparlar. Geçmiş olsun...i
  • quote:

Orjinalden alıntı: GodSmacker
    ayakkabını bağlıyor gibi başını ey, burnuna doğru ağırlık hissediyorsan ve başın zonklamaya başlıyorsa %99 sinüzüttir.

Baş dönmesi olmuyor bende fakat dediklerini uygulayınca bahsettiğin etkiler gerçekleşti.Elmacık kemiklerimin arasındaki bölgeye bir ağırlık çöküyor ve o bölge de dahil başım zonkluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maligs

quote:

Orjinalden alıntı: GodSmacker
    ayakkabını bağlıyor gibi başını ey, burnuna doğru ağırlık hissediyorsan ve başın zonklamaya başlıyorsa %99 sinüzüttir.

Baş dönmesi olmuyor bende fakat dediklerini uygulayınca bahsettiğin etkiler gerçekleşti.Elmacık kemiklerimin arasındaki bölgeye bir ağırlık çöküyor ve o bölge de dahil başım zonkluyor.

Belki herkes de oluyordur ama sinüziti olanlarda daha şiddetli ve rahatsız edici oluyor öyle biliyorum . Çünkü vücudunun atmaya çalıştığı şeyler sümük şeklinde birikir ,eğer burnunda kemikleşme varsa ( kıkırdakların kemiğe dönüşmesi) , orada diğer insanlardan daha çok birikir ve kendine yeteri kadar iyi bakmadğın veya hastalık mikrobu kaptığın zaman iltihap yapar ve sonra hastalık yapar. ''BEN böyle biliyorum yanlışsa lütfen düzeltin ''Genellikle belirtileri baş ve gözlerde ağrıdır . Ben geçen seneye kadar çok çektim daha sonra kendime dikkat etmeye başladım denizdeyken dalmıyorum soğuk almamaya çalışıyorum ve bu sene neredeyse hiç çekmedim ve azaldı.

Herhangi bir hastalık belirtisi görmüyorsan şüphelenmene gerek yok kanımca

Edit: Bu siteden okumak isteyen okuyabilir sinüzit hakkında bilgiler :

http://www.medikalsozluk.com/kbb/sinuzit.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodSmacker -- 5 Ağustos 2008; 20:12:59 >

• Ben hergün denize gidiyorum kesin sünizitim :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jack Shephard

çukura gitmeden doktora git.tansiyonda sorun var

Sanki arabada arıza var onun nasıl çözüleceğini yazmış gibisin. Akü bitmeden akücüye git akünde sorun var...
  • Karnın da ağrıyor mu?
  • tansiyonunuz dusukse bu tür ani hareketlerde normal bi olay

tansiyon dusmesinin bi cok sebebi var

yedikleriniz o gunku fiziksel durmunuz(cok uyuma az uyuma az hareket uyusukluk vs.)

psikolojik durumunuz (moraliniz bozuksa tansiyonunuz düşer)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.