Şimdi Ara

Basic4Android Enterprise Edition %50 indirimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.553
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android için program yazmak ve java öğrenmekten korkanlar için süper bir geliştirme seti. Basic dili ile çok rahat bir şekilde program yazabiliyorsunuz. Ben kurduktan 2 dakika sonra sayı tahmin oyunu yazdım. Hem bildiğim basit bir dil. Bir bilgisayar kitabına 40TL veriken buna 90TL vermek bana koymadı. Arabirimi görsel olarak tasarlarken aynı anda tablette veya cep telefonunda değişiklikleri görebiliyorsunuz. WiFi üzerinden tablete bağlanarak debugging yapabiliyoruz. Ayrıntılı bilgi içinwww.basic4ppc.com a bakabilirsiniz. Ben academic lisans aldığım için bana 20 adet indirim kuponu gönderdirler. İhtiyacı olan arkadaşlar kullanabilir.

Basic4Android Standart Edition 49$
    Basic4Android Enterprise Edition ise 99$ aradaki fark ücretsiz upgrade süresi; Standart editionda 2 ay, Enterprise editon da ise 2 yıl boyunca ücretsiz upgrade sunuluyor.

Temel mantık visual basic diline benzer bir dil ile hiç java bilmeden Android telefon ve tabletler için program yazabiliyorsunuz. Çalışma mantığı basit sizin basicte yazdığınız kodları arka tarafta java koduna çevirip derliyor. Derlenen program runtime istemiyor. Javada yaptığımız projelerden hiç bir farkı yok. Geniş kütüphane desteğide cabası. Tek eksiği türkçe kaynağın olmayışı.

İndirim sadece Plimus üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli. Paypal ile yapılan alışverişlerde malesef geçerli değil.

You can share this coupon in any way you like, including mail, online sites,
    Facebook, Twitter and so on.

Your coupon code is: ddjqtj

The purchase page link is:http://www.basic4ppc.com/android/purchase.html
    How does it work & terms:
    - User goes to the purchase page and clicks on the Plimus button.
    - User enters your coupon code in the coupon field in order to receive the
    50% discount.
    - After purchase you will receive a notification mail.
    - This offer can be terminated at any time.
    - Only new customers can use the coupon.
    - A coupon code can be used for up to 20 times.

• "Ben kurduktan 2 dakika sonra sayı tahmin oyunu yazdım."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturan adam -- 25 Ocak 2013; 8:35:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

"Ben kurduktan 2 dakika sonra sayı tahmin oyunu yazdım."

/>

Nİck mesaj uyumu.

Konuya gelirsek bi inceleyim almayı düşünebilirim.
  • Academic lisans ile yazılan programları Google Play'de free yayınlayıp veya para ile satamıyorsun değil mi? Bu arada upgrade ücretleri ne kadar?Yani şimdi son sürümü aldıktan sonra yeni bir sürüm yayınlandığında ne kadar bir upgrade ücreti isteniyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sigmoid

Android için program yazmak ve java öğrenmekten korkanlar için süper bir geliştirme seti. Basic dili ile çok rahat bir şekilde program yazabiliyorsunuz. Ben kurduktan 2 dakika sonra sayı tahmin oyunu yazdım. Hem bildiğim basit bir dil. Bir bilgisayar kitabına 40TL veriken buna 90TL vermek bana koymadı. Arabirimi görsel olarak tasarlarken aynı anda tablette veya cep telefonunda değişiklikleri görebiliyorsunuz. WiFi üzerinden tablete bağlanarak debugging yapabiliyoruz. Ayrıntılı bilgi içinwww.basic4ppc.com a bakabilirsiniz. Ben academic lisans aldığım için bana 20 adet indirim kuponu gönderdirler. İhtiyacı olan arkadaşlar kullanabilir.

Basic4Android Standart Edition 49$
    Basic4Android Enterprise Edition ise 99$ aradaki fark ücretsiz upgrade süresi; Standart editionda 2 ay, Enterprise editon da ise 2 yıl boyunca ücretsiz upgrade sunuluyor.

Temel mantık visual basic diline benzer bir dil ile hiç java bilmeden Android telefon ve tabletler için program yazabiliyorsunuz. Çalışma mantığı basit sizin basicte yazdığınız kodları arka tarafta java koduna çevirip derliyor. Derlenen program runtime istemiyor. Javada yaptığımız projelerden hiç bir farkı yok. Geniş kütüphane desteğide cabası. Tek eksiği türkçe kaynağın olmayışı.

İndirim sadece Plimus üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli. Paypal ile yapılan alışverişlerde malesef geçerli değil.

You can share this coupon in any way you like, including mail, online sites,
    Facebook, Twitter and so on.

Your coupon code is: ddjqtj

The purchase page link is:http://www.basic4ppc.com/android/purchase.html
    How does it work & terms:
    - User goes to the purchase page and clicks on the Plimus button.
    - User enters your coupon code in the coupon field in order to receive the
    50% discount.
    - After purchase you will receive a notification mail.
    - This offer can be terminated at any time.
    - Only new customers can use the coupon.
    - A coupon code can be used for up to 20 times.

Hocam o sayı tahmin programı zaten adamların örnek kodlarında yok mu ya? :)
    Boşuna uğramışsın 2 dakika :)
    Bu arada android için yazılım geliştirmede cidden hızlı çözüm sunuyor Basic4Android.
    Tavsiye ederim

• Akademik lisans ile sadece eğitim amaçlı yazılım yapılıyor. Lisansın akademik olduğu hiçbir yerde yazmıyor. İndirim kuponu sadece enterprise sürüm için geçerli ve bana gelen mailde akademik yazmıyor. Sadece arkadaşlarımla paylaşabileceğim yazmış. Enterprise sürümde 2 yıl boyunca ücretsiz upgrade var. Sayı oyununu yazdıktan sonra web sitesindeki örneği gördüm. Ama benimki daha güzel oldu. Ben kendi ihtiyaclarım için program yazacağım. Googl e playde yqzdıklarımızı sunmak için 25 $ ücret gerekiyor. Türkiyeden ücretli satış yapılmıyor diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bu indirimi kullanarak aldığımız Enterprise sürümü Google Play'de kullanırsak bir problem çıkar mı sizce?Hoş nasıl anlayacaklar o ayrı mesela ama kör gözüm işte Bir şekil anlarlarsa....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana kalırsa sorun çıkacağını sanmıyorum. Ayrıca benim aldığım sürüm akademik. İndirimde olan için herhangi bir şey yazmıyor. İsterseniz youtubeda basic4android yazıp arayın, çıkan videolardan birinde de %30 indirim kuponu var.
  • Ben enterprise sürümünü almak için tıkladım, indirim kuponu için senin verdiğin kodu girdiğimde fiyat 88 TL'ye düştü. Benim merak ettiğim enterprise sürümünü alıp 2 senede upgrade i beleş aldıktan sonraki sürümler için ne kadar upgrade ücreti isteyecekler acaba
  • verilen paraya yazıktır, bu devirde basic mi kaldı allah aşkına?

buna vericeğiniz paraya introduction to java programming kitabı alsanız yada savitch in absolute java, 10 numara kod öğrenirsiniz,

basic de program yazıp,çakma toollarla andorid de program yazıyorum diyorsanız zaten bırakın programcılığı...

o.o.p. kod bile yazılamayan nuh nebiden kalan bir dil basic... sırf kod ameleliği...
  • Öncelikle ben programcı değilim. Basic ve C# biliyorum. Yeni bir dil öğrenecekte vaktim yok. Herkes sizinle aynı durumda değil. Geçen sene adını söylemek istemediğim kitaba 40TL verdim. İnternetten sipariş vermiştim, içi tamamen boş çıktı. Bu yazılım ise 90TL ye geliyor. Amacım kendi ihtiyacımı görecek yazılımlar yazmak. İsteyen beğenir alır isteyen almaz isteyende ilaçlısını kullanır tamamen herkesin kendi tercihine kalmış. Fiyatı makulse ve hakediyorsa ben lisanslı kullanmayı tercih ediyorum. Açıkcası bu konuları tartışmak bile boş.

Programın çalışma mantığıda basit, siz basic dilinde kodları yazıyorsunuz, program ilk önce yazdığınız kodları java kodlarına çevirip derliyor. Herhangi bir runtimeda istemiyor. Basic4C# olsaydı tadından yenmezdi. .net for mononun lisansı 400$dan başlıyor. Basic4Android versiyon 2 den sonra nesne tabanlı programlamayı destekliyor. Herkesin kendi tercihi, bana indirim kodu gönderdiler. İhtiyacı olan arkadaşlara faydalı olabilirsem ne mutlu bana.

herkese iyi geceler.

• Böyle hazır toollarla öğrenmek verimli olmuyor. Android öğrenmek isteyen developer.android.com'a gider.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.