Şimdi Ara

BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak '' (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
4
Favori
9.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ergenliğe bile başlamamış hatta okul çağına gelmeyenlere bile türban çarşaf giydirilmesi de esasında bilinçaltı sapkınlığın kanıtıdır.

BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak ''
    BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak ''ekşi sözlük
    5 yaşındaki çocuğa kara çarşaf giydirmek
    https://eksisozluk.com/5-yasindaki-cocuga-kara-carsaf-giydirmek--3530978

BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak ''
    BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak ''www.hurriyet.com.tr
    Çocuğunuzu ‘yetişkin gibi’ giydirirken bir daha düşünün… Hem gelişimi etkiliyor hem de pedofili tehlikesine zemin hazırlıyor | 5 SORU 5 YANIT
    https://www.hurriyet.com.tr/aile/cocugunuzu-yetiskin-gibi-giydirirken-bir-daha-dusunun-hem-gelisimi-etkiliyor-hem-de-pedofili-tehlikesine-zemin-hazirliyor-5-soru-5-yanit-42368694

https://haber.sol.org.tr/dunyadan/bebeklere-bile-carsaf-giydirecekler-haberi-67451

Çarşafın cinselliğe hazır kadınların örtünmesi için olduğunu biliyoruz... Sübyan ne bilsin bir kere ?

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Ben bunlardan azıcık bahsettim ona 2 defa, cevap gelmedi nedense.BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak '' 

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

En sevmediğim şeydir insanların giyip tarzına karışılması veya giyimi yüzünden ayrımcalığa uğraması.

Ayrıca o kapılardan çevrilmek nedir ben bilirim . Annem ve Babaannem ile askeriyede olan bir düğünden çevrildiğimiz hatırlıyorum çocuk aklıma. Başörtülü giremezsiniz diye ailecek kendi akrabamızın düğüne girememiştik yıllar önce. Veya hacı dayının sakalı var diye sokulmadığını bilirim düğüne. Teyzemin kızı başörtülü diye üniversiteye gidemediğini bilirim ve bunları doğru işler olmadığını bilirim. Ne kimseyi zorla müslüman yapabilirisn nede kimseyi zorla dinsiz yapabilirsin.

Az aşağı deniz olan ve milyonlarca insanın bikini mayolu gezdiği yerde iki dekolte iki yırtmaç ise derdimiz işimiz var. Bir kızın ailesinin karışmadığı bir şeye okulun karışması saçmalık zaten.

• Herkesin hayatına kimse karışamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Onlara göre sapıklık değil bir giyim tarzıdır ve saygı beklerler. Dine saldırıldı sanarlar ve karşı saldırırlar. Mağdur edebiyatını parçalarlar.

Belki de kendi çocukları hiç yoktur !

Hariçten Gazel okumak gibi ...

Şerefsizler haysiyetsizler . Yobazlar!

Modern çağın modern cehaletliği !

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Uydurukmu senin gibi köy mektep mezunu degilim olm

Istek vakfi diye arat agzini çalkala

Not:Sana özel söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 16 Haziran 2024; 1:50:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

kara çarşaflada mezuniyete gelmek yasak canım onlarda giremez meb e.

meb senin ideoloji alananın değil, kanunlar nizamlar vardır, parti din ideoloji gözetmez teşhircide sexy giyenemzsin,çarşafta giyenemezsin nokta. (öğrenciler,tüm personel için geçerli)

devlet resmi kurumları özgürlük alanı değildir, luna park,etilerde bar,düğün salonu gene hiç değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Haziran 2024; 1:59:25 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Hocam yanlış sularda yüzüyorsun bu olayı MEB üstünden yasa prosedür üstünden kamusal alandan flan savunmaya çalışma boşver.

Bu mantıkla zamanında başörtülüleri almayanlarda kanun var yasa var düzenleme var diyordu. Onları aklamış olursun veya eleştirdiğin şeyi yapıyor olursun. Kamusal alan ne bunu kim belirliyor bunu savunuyorsan diğer 13 bin lisede neden savunmuyorsun. Bunun vicdanen mantığına bakmak lazım.

Mezuniyet balosu bu olay adı üstünde. Akşam üstü 18:00 ile 21:00 arasında yapıyorlarmış ( Eğitim öğretim ile alakasıda yok o sırada okulda başka insanlarda yok.) Sen oraya şunu giy bunu giyme diyemezsin zaten. Mesela benim sünetimde okul bahçesinde olmuştu ve kimse kamusal alan buraya şöyle giyinenler gelemez dememişti.

Evlimisin bilmiyorum ama sen ilerde düğün yaparsan benim düğünüme şunu giyenler gelmesin bile diyemezsin kara çarşaflı olanda gelebilir. Mini elbiselide.

Not: Ayrıca bu olay bölge millieğitime ulaştıktan 8 dk sonra Millieğitim müdahale etmiş ve bu içeri alınmayan öğrenciler içeri alınmış deniyor ne kadar doğru bilemem.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.