Şimdi Ara

Baseus iddialı bağlantı istasyonunu duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Baseus iddialı bağlantı istasyonunu duyurdu
    Oturma odanızda ya da ofisinizde birden fazla taşınabilir cihaz ya da monitörünüz varsa Baseus Spacemate RD1 Pro imdadınıza koşuyor. Küçük bir alanda 15 farklı cihazı istasyona bağlayabiliyorsunuz.

Baseus Spacemate RD1 Pro özellikleri ve fiyatı

Baseus Spacemate RD1 Pro bağlantı istasyonu 15 farklı portu bir araya toplayarak dikkat çekiyor. Dikey tasarımı sayesinde standı daha az yer kaplıyor ve portların kullanımı için daha fazla alan elde edilmiş oluyor.

Ön panelde yer alan iki adet USB Tip-C portu 100W seviyesine kadar enerji aktarabilirken iki adet USB Tip-A portu da 5Gbps veri aktarımı sunabiliyor. Üst tarafta ise ayarlanabilir Qi2.2 kablosuz şarj standı, 3 farklı açıda kullanılabiliyor ve 25W seviyesine kadar enerji veriyor.

Ayrıca Bkz.Baseus sık seyahat edenler için bataryalı şarj adaptörünü duyurdu

Arka kısımda yine 100W enerji verebilen bir USB Tip-C portu, 2 adet 10Gbps USB Tip-C portu, SD/TF 3.0 kart okuyucu, iki adet 480Mbps USB Tip-A portu, Gigabit Ethernet portu ve 2 adet HDMI portu yer alıyor.

Baseus iddialı bağlantı istasyonunu duyurdu

Cihaz toplamda 160W enerji çıkışı sunarken 180W GaN destekli bir güç adaptörü ile geliyor. Ön kısımdaki mini ekrandan gerçek zamanlı olarak şarj durumu ve güç dağıtımını görebilmek mümkün. Hemen altında yer alan fiziksel tuş ise sadece şarj ya da şarj+veri aktarımı modları arasında geçiş yapabiliyor.

Ürün tek bir harici monitöre 4K 120Hz ya da iki monitöre 4K 60Hz görüntü aktarabiliyor ancak macOS cihazlarında çoklu aktarım desteği sunulmadığı için HDMI portları üzerinden sadece yansıtma yapılabiliyor. Kasada bulunan gelişmiş zamanlayıcı yonga video ve yüksek hızlı veriler için sinyal dengesini sağlıyor. Baseus Spacemate RD1 Pro bağlantı istasyonu 260 Euro fiyat etiketine sahip.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2026/06/15/baseus-spacemate-rd1-pro-docking-station-launched-specs-price/

• Adamlar herseyi dusunmusler ama fiyat dogal olarak birazcik yuksek olmus.

• Şu cihazları adam akıllı yapabilen görmedim daha. Ethernet olsa 3.5mm jack olmuyor, o olsa sd card olmuyor. Hepsinin olduğunu bulunca da bandwith problemi çıkartıp interneti yavaşlatmalar, sesi stereo yerine tek hoparlörden vermeler falan yaşanıyor. 3-4 tane denedim hala o ya da bu kabloyu direkt laptopa girmek zorunda kalıyorum. Umarım bunlar çözmüştür diyeceğim de denemeden de bilemiyorsun.

• Maşallah üstünde bir ben yokum ama fiyatta öyle içinde bir ben yokum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.