Şimdi Ara

baseband koruyarak 5.0.1e geçiş (jb siz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ip4 ,04.10.01 firmware , ios 4.3.5 ten 5.0.1e baseband koruyarak geçmek istiyorum. (snowbreeze de "baseband preservation mode vardı" sanırım onu seçeceğim , cydia vs istemiyorum)..devamını nasıl yapacağım yardımcı olabilirmisiniz?
    neden böyle yapmak istiyorum telefonumun simfree olup olmadığından şüpheliyim yurtdışı cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smbdy -- 14 Ocak 2012; 23:12:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: smbdy

ip4 ,04.10.01 firmware , ios 4.3.5 ten 5.0.1e baseband koruyarak geçmek istiyorum. (snowbreeze de "baseband preservation mode vardı" sanırım onu seçeceğim , cydia vs istemiyorum)..devamını nasıl yapacağım yardımcı olabilirmisiniz?
    neden böyle yapmak istiyorum telefonumun simfree olup olmadığından şüpheliyim yurtdışı cihaz.

bende ayni konuyu acmak istiyordum. benimki geveyli ama ipad var. iphone da jbsiz olsa olur. bb koruyarak orjinal firmware ile 5.0.1 e gecme olasiligim varmi? neden gecmek istiyorum cunku notification olmuyor facetime yok. bunlarin olmasini istiyorum.. o yuzden belki orjinal olarak kurarsam olur dusuncesindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smbdy

ip4 ,04.10.01 firmware , ios 4.3.5 ten 5.0.1e baseband koruyarak geçmek istiyorum. (snowbreeze de "baseband preservation mode vardı" sanırım onu seçeceğim , cydia vs istemiyorum)..devamını nasıl yapacağım yardımcı olabilirmisiniz?

Sadece simkartını tak cihaza hat gelirse simfreedir o zaman güncelle gitsin. Ama değilse baseband preservation mode ile next next devam et o sana bir tane .ipsw dosyası oluşturacak. Ondan sonra cihazı yine aynı program aracılığı ile DFU moda alacaksın (kendin alırsan olmaz illa ki o programla olacak). Sonra ekranda bilgi mesajı çıkacak şimdi güncelleyebilirsin tarzında. Ardından iTunes'a gelip shift tuşuna basarak restore butonuna tıkla. Açılan pencereden o programla yarattığın dosyayı göster (sn0wbreeze_5.0.1.ipsw tarzı bir adı olur). Sonra arkana yaslan.
    Ancak aktivasyon ekranını geçebilmen için telefon hangi operatöre kilitliyse o operatörün simkartını takman gerekir. Yoksa jailbreak yapman lazım. (Bu kısım cevap yazan ilk arkadaş için de geçerli)

• Sb setting varsa
    More den ultra snowu kapat hat gelirde free dir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Sürüm düşürme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.