Şimdi Ara

basariyorum ygs mat sb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kitabi almali miyim ? bi tane ygs kitabi bitirmeyi dusunuyorum karekok ve kosb yi gecen sene cozmustum. onun disinda onerebileceginiz kitap var mi bilfen ygs nasil ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 345 al çöz hocam 1 kitap çözeceksen.
  • 345 in denemelerinin cozumleri vardi galiba sb sininde cozumleri sitesinde var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldTheDeat

345 in denemelerinin cozumleri vardi galiba sb sininde cozumleri sitesinde var mi

Var hocam. İlk test başlangıç seviyesi oluyor ama ondan sonrakiler sana çok şey katar. Ben çözüyorum, memnunum. Konuyu dinledikten sonra ilk olarak 345'ten çözüyorum. Aksi takdirde konu oturmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldTheDeat

345 in denemelerinin cozumleri vardi galiba sb sininde cozumleri sitesinde var mi

Var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • upp kullanan var mi kitabi

• Alakasiz olacak ama denemeleri nasildir cok mu zor? Hep zor diye duyuyorum alasim gelmiyor benim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Geometri Deneme Tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    apotemi lys deneme mat
    10 yıl önce açıldı
    Tyt Matematik SB Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Palma ygs sb guzel bu arada gecen sene kullandim guzeldi

• coreytoddgray kullanıcısına yanıt
    345 ten bahsediyorsun sanirim ? matematik bolum denemesini ve genel denemesini kesinlikle tavsiye ederim. bolum denemesi bu seneki ygs mata oldukca yakindi kaliteli ve cozumluydu. genel denemesi feni zordu ama guzeldi. sinava yakin zamanlarda cozmeni tavsiye ederim

• 345 al geç hocam, yeni yayınların çoğu kopya zaten
  • Ana konusunu ben acmistim karar senin sana şöyle söyleyeyim sorular ufkunu genişletir hatta son değerlendirme testlerini çözerken çok zorluyor olimpiyat değilde olimpiyat düzeyinin bir tık altı video çözümlü olması oyonden iyi yazarı da zaten olimpiyat yazarı kitabın orta dediği testler karekök testleri ile eşdeger zorluyor ama yinede orta testlerde fazla sıkıntı yaşamıyorum dur snaa bir soru atayim orta testlerden

basariyorum ygs mat sb

• Hocam sence bu basariyorum mu yoksa 345 mi bana daha cok sey katar ygs mat icin yoksa karekok mu bi fkrini alayim istedim karekokun problemleri cok iyi degilmis basariyorumun ki nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: Sidero

Hocam sence bu basariyorum mu yoksa 345 mi bana daha cok sey katar ygs mat icin yoksa karekok mu bi fkrini alayim istedim karekokun problemleri cok iyi degilmis basariyorumun ki nasil

Valla hocam konusunu açıp ornek sayfa atmistim baya efsane problemlerihttps://yadi.sk/i/oVmdil1M3LzGyc

Ornek sayfa

• Hocam bu başarıyorum yayınlarının tüm kitapları video çözümlü mü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj atmışlar sabah, İostaki ses sıkıntısını iletmişler bayramdan sonra hallolacakmış galiba, bende alacağım bi konudan kaç soru var? Örneğin fonksiyonlar,mutlak değer felan söyleyebilrmsn

• Baktim guzele benziyor hocam sagol almayi dusunuyorum peki kac testi var problemler ve diger konulardan birde kitap kac sayfa cok kalin mi

• quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

Mesaj atmışlar sabah, İostaki ses sıkıntısını iletmişler bayramdan sonra hallolacakmış galiba, bende alacağım bi konudan kaç soru var? Örneğin fonksiyonlar,mutlak değer felan söyleyebilrmsn

Kitap 512 sayfa problemler den 9 tane zor test var ve problemler tamı tamına 100 sayfa baya bir test var hocam ben mesela kümeler de çok kötüydü bu kitap sayesinde çok efsane taktikler öğrendim temel kavramlar dada video çözümlerinde taktikelr öğrendim adam çok farklı metodları kullanıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.