E250 Tel. arızalandı, başarı servisine gönderdik, 5 hafta oluyor, telefon hala yapım aşamasında.
Ben ne yapacam şimdi, yasal süre (1 ay) doldu? Derdimi kime anlatacam
Önce Başarıya git ve konuş.Olmadı kaymakamlıktaki hakem heyetine başvur
1 ay dolduğunda para iadesi alınabiliyordu sanırım
hemen yasal hakkını kullan.ya ücret iadesi yada yeni sıfır cihaz talep edeblirsin.tabi servise verdiğine dair belge ve o belgede tarih varsa
quote:
Orjinalden alıntı: Kef14
E250 Tel. arızalandı, başarı servisine gönderdik, 5 hafta oluyor, telefon hala yapım aşamasında.
Ben ne yapacam şimdi, yasal süre (1 ay) doldu? Derdimi kime anlatacam
"fatura aslı, şikayetini içeren dilekçe, servis fişi" bunların asılları ve 2şer tane fotokopisi, 2adet nüfus cüzdan fotokopisi ile birlikte bağlı olduğun ilçe kaymakamlığında bulunan Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne başvuruyosun, karar açıklanınca adreslere gönderiliyor ve bildiğin mahkeme kararı bu. Hacizde bile kullanabilirsin. Umarım kararın bi an önce çıkar, ben tam olarak 35gün beklemiştim ama sonunda işimi hallettim ve çok memnun kaldım
Elinde hakem heyeti kararın olunca emin ol Başarı'nın patronu sen oluyosun ve istediğin gibi yönlendirebiliyorsun. Karardan önce "bugün git yarın gel" diyen görevliler elinde karar olunca "tabi efendim, hemen efendim" moduna giriyor diyim de anla
yasal süre 30 iş günüdür bu da 6 haftaya tekabül ediyor. söyliyim de. 6 hafta geçtiğinde direk oraya gidip yasal süreyi geçirdiniz bana hemen yeni telefon verin de.
yasal süre 30 iş günüdür bu da 6 haftaya tekabül ediyor. söyliyim de. 6 hafta geçtiğinde direk oraya gidip yasal süreyi geçirdiniz bana hemen yeni telefon verin de.
yasal sürenin 30 iş günü olduğu doğru ama başarı teknik servislerinde cumartesi de işgünü olduğu için 5 haftaya tekabül ediyor.
başarı ile alakası yok türkiyede teknolojiden anlayan adam yok zaten teknolojiden anlasaydık türkiye kedi cep telefonunu kendi üretirdi dışarlardan almazdık.yani diyeceğim şu, herkesin başına böyle olaylar gelebilir.mesela bende yakında telefon yüzünden mahkemelik olcam.bunlar artık doğal şeyler herkes karşılaşıyor böyle durumlarla
quote:
Orjinalden alıntı: Helcaraxe
quote:
Orjinalden alıntı: C@r@nthir
yasal sürenin 30 iş günü olduğu doğru ama başarı teknik servislerinde cumartesi de işgünü olduğu için 5 haftaya tekabül ediyor.
sadece başarıda mı? kvk da cumartesi günü sayılmıyormu?
quote:
Orjinalden alıntı: aliass
quote:
quote:
kvk servisleri de cumartesi açık ve 30iş günü 5 haftadır
arkadaşım bu tür sorunlar diğer firmalardada yaşanabiliyor 30 iş gününü doldurduysan yasal işlemlere başla
para iadesi yada sıfır yeni tel alma hakkın var
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
arkadaşım bu tür sorunlar diğer firmalardada yaşanabiliyor 30 iş gününü doldurduysan yasal işlemlere başla
para iadesi yada sıfır yeni tel alma hakkın var
Arkadaş doru sölemiş Telpa ya da gitsen KVK ya da gitsen bu süre böledir ve cihazının problemi yazılımsal bi problem deilse emin ol bu süreyi teknik servisler en iyi şekilde kullanılar. Biraz daha beklemeni tavsiye edicem. Sorunun çözülmezse yasal yollara başvurmalısın. Bende çok beklemiştim fakat sorunum çözülmüştü e250 min board u değişmişti bi ay beklemiştim.
kardeşim bak 5 hafta bi telefonun tamiri sürmez gideceksin bi ayı geçti telefonum tamirde diyecen yenisini alıcan ordan benimde garantiye gitti 1 haftada ekran değişti başarıdan bide eskişehirdeyim böle bişeyin olabilileceğini sdanmıyorum parçaladınmı teleffonu naaptında uzun sürüyo bu
alınır arkadaşlar bal gibi alınır. ama onlar beni mağdur ederlerse bende onları mağdur ederim.
kardeşim bak 5 hafta bi telefonun tamiri sürmez gideceksin bi ayı geçti telefonum tamirde diyecen yenisini alıcan ordan benimde garantiye gitti 1 haftada ekran değişti başarıdan bide eskişehirdeyim böle bişeyin olabilileceğini sdanmıyorum parçaladınmı teleffonu naaptında uzun sürüyo bu
sanmıyorum adamlar keyfinden geciktiriyo. Ankara'da ziya gökalp kvk'da acayip sıra oluyo. geciktirmeleri normal. bi tel hadi deyince tamir olmuyo. üstelik sen şurası arızalı die verince hemen değişim veya tamir yapmıyolar. serviste o arızanın gözlemlenmsei lazım... ama 30 iş gününü doldurursa o zaman hakkını arayacaksın...
quote:
Orjinalden alıntı: marikanwap
quote:
Orjinalden alıntı: Ř€ẄoL£Я
sanmıyorum adamlar keyfinden geciktiriyo. Ankara'da ziya gökalp kvk'da acayip sıra oluyo. geciktirmeleri normal. bi tel hadi deyince tamir olmuyo. üstelik sen şurası arızalı die verince hemen değişim veya tamir yapmıyolar. serviste o arızanın gözlemlenmsei lazım... ama 30 iş gününü doldurursa o zaman hakkını arayacaksın...
+1
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: aliass
quote:
quote:
kvk servisleri de cumartesi açık ve 30iş günü 5 haftadır
kvk nın bursa şubesi cumartesi günleri açık değil ama
bencede kesinlikle alınmaz...telefonları bi dert...servisleri ayrı bi dert..