Şimdi Ara

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.603
Cevap
14
Favori
114.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sssss5

Şuan bu tarifede kalan kaç kişiyiz
    senden başka kalan kalmamış hocam anlaşılan

Orijinalden alıntı: sssss5

Şuan bu tarifede kalan kaç kişiyiz
    Devam ediyoruz bakalım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bizim bu Tarifenin Akibeti net degil AKN kalkar mı kalkarsa kaç yıl sürer bilinmez ama TT yeni bir Tarife Cıkarmış ve 2. Hat olarak alına bilir veya kendi tarife ize youtube ve Instagramı eklettirebilirsek o tarife deki gibi o zmn tadından yenmez.
    Ye i tarife TT PRİME SOSYAL MEDYALI TARİFE(Wp, Instagram YouTube, Facebook) sınırsız şekilde kıtadan düşmüyor +40 GB=109₺
    . Yeni Hat ve Taşıma Yoluyla gelenler için 109₺ Şebeke içi 134₺ idi galiba

Kimse kalmasa ben kalırım bu tarifede. Mobil AKNli tarifeleri ülkede ilk kullananlardanım. Sonuncusu da olacağım inşallah, sınırsıza dönecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemilian -- 13 Eylül 2020; 13:39:25 >

Orijinalden alıntı: Cemilian

Ben de halen beklemedeyim. İnada bindi iş. Hakem heyetine vereli 6 ayı geçti, sonuç çıksın, olumsuzsa direkt avukatıma konuyu açıp itiraz işlemlerine başlıyoruz.. :)

Kimse kalmasa ben kalırım bu tarifede. Mobil AKNli tarifeleri ülkede ilk kullananlardanım. Sonuncusu da olacağım inşallah, sınırsıza dönecek :)
    musteri hiznetlerini ararsaniz sinirsiz sosyal medya tarifesini yuzde 40 + 20 ile veriyorlar

Tarifeye geçtikten sonra mı aldınız indirimi hocam, ben aradım dedim farklı bir operatörde olan numaramı bu tarife için tt ye taşıyacagım ancak bunun için bana indirim uygulama ımkanınız var mı dedim o hattı taşıyıp trifeyi aldıktan sonra hattın durumuna göre oluyormuş sacmaladılar mı yoksa bilgisiz birine mi denk geldim

Orijinalden alıntı: OKÜ

Tarifeye geçtikten sonra mı aldınız indirimi hocam, ben aradım dedim farklı bir operatörde olan numaramı bu tarife için tt ye taşıyacagım ancak bunun için bana indirim uygulama ımkanınız var mı dedim o hattı taşıyıp trifeyi aldıktan sonra hattın durumuna göre oluyormuş sacmaladılar mı yoksa bilgisiz birine mi denk geldim
    tarifeye geçtikten sonra indirim aldım

Bakalım. Bu hafta toplanacaklarmış. Kuruldaki arkadaşlarıma ileteceğim dedi arayan hanımefendi. Yine de olumsuz sonuç çıksa dahi 15 gün içerisinde mahkemeye itirazda bulunabilirsiniz diyerek bir hatırlatma yaptı, sanırım ikna oldu haklılığıma.

Gerçi ikna olmamak için gerçekten kendini zorlamak veya hiç okumamak gerekiyor hem başvuru hem savunma metnini.

Savunmaları nasıldı acaba.

Hayırlısı olsun bakalım. İnşallah itiraz eden taraf olmak zorunda kalmam, karşı tarafın itiraz edeceğinden hemen hemen eminim zaten.

Ps. acaba lehime karar çıkar ve itiraz da olmazsa, TT'un kararı uygulamasını nasıl sağlayacağım, yine çamura yatar bunlar kesin :))

• Karar olumsuz çıkacak gibi. İkinci telefon görüşmesinde kendilerini ben aradım, yüzyüze görüşme teklif ettim, gerek yok dendi, pek yanlış algılamışlar, tarifeye karar çıkmadan önce başvurduğumu ve kararın geçmişe yönelik işleyeceğine dair bir ibare bulunmadığını, ayırca paket isminde "AKN" kelimesi geçmediğini falan söylediler. Bir miktar tartıştık. Gerçekten idrak kapasitesi düşük insanlara denk gelmek büyük sıkıntı. Sonuç resmileştiğinde avukatım ile görüşüp itiraza gideceğiz. Ben bu işi kafama taktım arkadaş.

Gercekten hukukbilmeyen insanlar boyle heyetlerde yer aliyor. Kanun kisinin faydasina ise geriye elbet de yurutulur. Sacmalamislar o halde sabit internetlerde neden kalkti kisitlamalar.

Orijinalden alıntı: Cemilian

Karar olumsuz çıkacak gibi. İkinci telefon görüşmesinde kendilerini ben aradım, yüzyüze görüşme teklif ettim, gerek yok dendi, pek yanlış algılamışlar, tarifeye karar çıkmadan önce başvurduğumu ve kararın geçmişe yönelik işleyeceğine dair bir ibare bulunmadığını, ayırca paket isminde "AKN" kelimesi geçmediğini falan söylediler. Bir miktar tartıştık. Gerçekten idrak kapasitesi düşük insanlara denk gelmek büyük sıkıntı. Sonuç resmileştiğinde avukatım ile görüşüp itiraza gideceğiz. Ben bu işi kafama taktım arkadaş.

Hocam ben de sizin gibiydim her konuda hakkımı sonuna kadar arardım bu konuda da mahkeme hariç tüm resmi makamlara detaylarıyla anlattım ancak sonuç bir şey değişmedi. Bir kaç farklı yaşadığım olayda da sonuç alamayınca ben bu ülkede hak aramaktan yoruldum. O yüzden sinir-stres hastası olmamak için ülkenin geneli gibi hayırlısı-nasip deyip hayatıma devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Tosbağa Yoshi -- 30 Ekim 2020; 12:4:26 >

• Pttcell'in geçen yıl sınırsız yapılan tarifesinin web archive sitesinde eski reklamını buldum ve orada "adil kullanım noktası" yazıyor. Bu sebepten sınırsız yapamayız diye bahane bulamadılar:

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fark etmez, burada bizi ilgilendiren 2 karar var

1-) AKN uygulaması olan tarifelerin isminde AKN geçmesi zorunluluğu. Yani hız düştüğü için oraya AKN yazmaları gerekiyor.

2-) AKN uygulamasının 01.01.2019 tarihinde kaldırılması gerekliliği

Başvuru ve cevap metinin avukatıma (arkadaşım aslında, avukatım deyince çok resmi gözüküyor) gönderdim.

Tebligatın yapılmasını bekliyoruz. Hat babamın adına. Kendisinden haber bekliyorum. Vekalet alacağız noterden, avukatımızla birlikte itirazımızı yapacağız.

Daha da olumsuz karar çıkarsa yazıklar olsun böyle ülkeye de hukuk sistemine de :)

UMARIM idrak kapasitesi yüksek, teknolojiden, AKN den falan anlayan bir hakime denk geliriz... :)

• Selamlar. AKN uygulaması kaldırılan (hangi operatör olursa olsun) mobil tarifelere ihtiyacım var. Prime eksper aşmayan 10gb hakem heyeti kararına itiraz için emsal göstereceğim. Ne kadar çok örnek olursa o kadar iyi olacak.

Bildiklerinizi yazarsanız sevinirim…

Pttcell'de "Beklenen Tarife" ve "Yeni Dünya Mini" adlı tarifelerin AKN'si 2019 yılı sonunda kaldırılıp full sınırsız yapıldı. Türk Telekom'un bazı tarifelerinde de 2019 yılı başında AKN kaldırıldı ama isimleri aklımda değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.