Şimdi Ara

Başakşehir - Gültepe (Kağıthane) Nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sınav yerim HARMANTEPE İ.Ö.O. A BLOK HARMANTEPE MAH. ABDİİPEKÇİ CAD. NO:5 GÜLTEPE / KAĞITHANE burası çıktı

Buraya Başakşehir'den hangi yolu takip ederek gitmeliyim ve saat kaçta çıkmalıyım yola? Yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunar caustic -- 31 Mart 2012; 20:19:58 >

• Yardım edecek yok mu?
  • başakşehir tam olarak neresi bilmiyorum ama levent / kanyondan itibaren kime sorsan gösterir

bacadibini bulabilirsen minibüse bin harmantepede incem de sorsan gösterirler pek yardımcı olamadım çünkü başakşehir nerede bilmiyorum.

şimdi buldum

başakşehirden mecidiyeköy otobüsleri geçiyor 146M ona bin. mecidiyeköyde 65G ye bin harmantepede incem de kime sorsan gösterir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne bilim ben ya adamı -- 31 Mart 2012; 20:23:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

başakşehir tam olarak neresi bilmiyorum ama levent / kanyondan itibaren kime sorsan gösterir

bacadibini bulabilirsen minibüse bin harmantepede incem de sorsan gösterirler pek yardımcı olamadım çünkü başakşehir nerede bilmiyorum.

şimdi buldum

başakşehirden mecidiyeköy otobüsleri geçiyor 146M ona bin. mecidiyeköyde 65G ye bin harmantepede incem de kime sorsan gösterir

Tamam hocam çok sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.