Şimdi Ara

Başakşehir'de dersane seçimi ( ACİLL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu sene 11.sınıftayım ve final dersanesine gidiyorum fakat memnun kalmadım bu sebepten ötürü yeni bir dersane arayışına geçtim. Başakşehir'de oturuyorum ve son sene sınav telaşı nedeniyle uzakta bir dersaneye gitmek istemiyorum. Bir an önce de kayıt olmam lazım. Dersane tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Başakşehir'de Dershane Seçimi: Kapsamlı Bir Kılavuz

Başakşehir'de ikamet ediyorsanız ve öğrenim hayatınızda başarıyı yakalamak için bir dershane arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu kapsamlı kılavuz, Başakşehir'deki en iyi dershaneleri bulmanıza ve eğitim yolculuğunuzda bilinçli bir karar vermenize yardımcı olacaktır.

Başakşehir'deki dershaneler hakkında bilgi edinmek için çeşitli kaynaklara başvurabilirsiniz. Başakşehir dershane yorumları ve incelemeleri, diğer öğrencilerin deneyimlerini öğrenmenizi sağlar. Ayrıca, Başakşehir en iyi dershane ve Başakşehir dershane önerileri aramaları yaparak bölgenizdeki saygın dershaneler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Dershane seçerken dikkate almanız gereken önemli faktörler şunlardır:

• Konum ve Ulaşım: Dershanenin konumu ve ulaşım seçenekleri sizin için uygun olmalıdır.
    • Ders Programları: Dershanenin sunduğu ders programları, öğrenme ihtiyaçlarınıza uygun olmalıdır.
    • Öğretim Kadrosu: Öğretim kadrosunun nitelikleri ve deneyimi, eğitim kalitesini belirler.
    • Öğrenci Desteği: Dershane, öğrencilere akademik ve kişisel destek sağlamalıdır.
    • Fiyatlar: Dershane ücretlerini karşılayabileceğinizden emin olun.

Başakşehir'de bulunan dershanelerin Başakşehir dershane fiyatları ve sundukları hizmetler hakkında bilgi sahibi olmak için doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca, Başakşehirdeki dershaneler ve Başakşehir dershaneleri gibi arama terimlerini kullanarak çevrimiçi araştırma yapabilirsiniz.

Bilinçli bir dershane seçimi, akademik başarınızda kilit bir rol oynar. Bu kılavuzda yer alan bilgiler, Başakşehir'de ihtiyaçlarınıza en uygun dershaneyi bulmanıza yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Başakşehir Fem'in de gelmiş geçmiş en kötü fem olduğu yönünde rivayetler var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiyem başakşehirde dershaneye gitmemen.yazık edersin kendine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basaksehirden okulumda okuyan cok arkadasim var ozellikle feme gidenler isyanlarda. Baska semtte bir dershaneye gitme ihtimalin yok mu. Ne bileyim sefakoy halkali sirinevler felan . Sirinevler fem gecmis senelerde ygs de derece yaptirtmisti birine. Bence en iyisi bakirkoy yada arenapark ugur acildi avrupa konutlarinin oralarda bi bak derim arenapark yine yakin basaksehire . En cok gezilen ve en cok taninan semtlerin deeshanelerinde kaliteli ogretmen ve ogrenci oluyor. He birde kultur dershanesi sefakoy duz lise tip fakultesi cikardi. Oraya hucum var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ethem26

Merhaba arkadaşlar ben bu sene 11.sınıftayım ve final dersanesine gidiyorum fakat memnun kalmadım bu sebepten ötürü yeni bir dersane arayışına geçtim. Başakşehir'de oturuyorum ve son sene sınav telaşı nedeniyle uzakta bir dersaneye gitmek istemiyorum. Bir an önce de kayıt olmam lazım. Dersane tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

bende finale gidiyorum ama mezunum :) bi kaç hocadan memnun değilim sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatomi96

Basaksehirden okulumda okuyan cok arkadasim var ozellikle feme gidenler isyanlarda. Baska semtte bir dershaneye gitme ihtimalin yok mu. Ne bileyim sefakoy halkali sirinevler felan . Sirinevler fem gecmis senelerde ygs de derece yaptirtmisti birine. Bence en iyisi bakirkoy yada arenapark ugur acildi avrupa konutlarinin oralarda bi bak derim arenapark yine yakin basaksehire . En cok gezilen ve en cok taninan semtlerin deeshanelerinde kaliteli ogretmen ve ogrenci oluyor. He birde kultur dershanesi sefakoy duz lise tip fakultesi cikardi. Oraya hucum var .

Okulum sefaköyde ama son sene olduğu için yol çekmek istemiyorum. Benim ablam bunu yaşadı bakaırköye gidiyordu ulaşım başakşehirden çok zaman alıyor bu yüzden istemiyorum. Gittiğim okul da kötü değil anadolu lisesinde okuyorum ve arkdaşlarımın büyük bir çoğunluğu feme gidiyorlar çok memnunlar ben memnun olmayanı duymadım, arenapark uğuru kötü diye duydum oraya giden arkadaşlarım var memnun değiller

• quote:

Orijinalden alıntı: anatomi96

Basaksehirden okulumda okuyan cok arkadasim var ozellikle feme gidenler isyanlarda. Baska semtte bir dershaneye gitme ihtimalin yok mu. Ne bileyim sefakoy halkali sirinevler felan . Sirinevler fem gecmis senelerde ygs de derece yaptirtmisti birine. Bence en iyisi bakirkoy yada arenapark ugur acildi avrupa konutlarinin oralarda bi bak derim arenapark yine yakin basaksehire . En cok gezilen ve en cok taninan semtlerin deeshanelerinde kaliteli ogretmen ve ogrenci oluyor. He birde kultur dershanesi sefakoy duz lise tip fakultesi cikardi. Oraya hucum var .

bu arada hangi okula gidiyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DENİZLİ DERSHANE ÖNERİSİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ocfl (:
  • bakırköy ile basaksehır 4.etap arası arabalar ozellıkle 98h falan kahrolsun hiç çekılmıyor zaten :)
    yol cekmek istemiyosun ama ezilmedende mutlu olunmuyor. kultur gercekten basarılıymıs. benide arıyorlar habire burs verıyoruz gel felan da 11. sınıf oldugumdan cok dershane arıyor ne yapıcam bilmiyorum .s
  • başakşehirdeki arkadaşlarım sırf dershane yok diye çemberlitaş feme gidiyor. bilmem anlatabildim mi. gitmesi zor falan diye düşünme eğitim şakaya gelmez.
  • bence de şakaya gelmez.Mesafeleri düşünme bence .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.