Şimdi Ara

Başakşehir 5.etap ı bilenler içeri lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oradan daire alma ihtimalimiz var

daire tarabyanın en alt bloğunda , emirganın en ön bloğunda ya da salacağın iç kısıma bakan yerinde var.sizce hangi site daha güzel?

*tarabyanın en alt bloğu diğerlerine göre çok uygun ama bilen zaten söyler çok aşağıda diye

*90 m2 2+1 - tarabya ve emirgan # 95 m2 2+1 - salacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE GaSeS -- 2 Nisan 2009; 7:52:42 >

• siz başakşehirden değil misstanbuldan ev alacaksınız. bana göre emirgan lokasyon olarak güzel. ama salacakta 5m2 fark ediyor.

tarabya cadde üstüdür. aralarında çok fark yok.
    site sonuçta hepsi hemen hemen birbirinin aynı.
  • yav benmi bilmiyorum benim bildiğim başakşehir blokları ikitelli yakasındadır ve o alana yayılmıştır etap etap..Tarabya falan bunlar farklı yapılar olmasın?..
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyhat

yav benmi bilmiyorum benim bildiğim başakşehir blokları ikitelli yakasındadır ve o alana yayılmıştır etap etap..Tarabya falan bunlar farklı yapılar olmasın?..

başakşehir 5.etap site şeklindedir dolayısıyla her sitenin farklı bir ismi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

quote:

yav benmi bilmiyorum benim bildiğim başakşehir blokları ikitelli yakasındadır ve o alana yayılmıştır etap etap..Tarabya falan bunlar farklı yapılar olmasın?..

öyle değildir. başakşehir ayrı bir sitedir. belirttiğiniz tarabya, sarıyer falan misstanbul adı altında başka bir sitedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenyack

quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

quote:

öyle değildir. başakşehir ayrı bir sitedir. belirttiğiniz tarabya, sarıyer falan misstanbul adı altında başka bir sitedir.

bilmeden konuşmak bu olsa gerek

• güneydoğu cephe kaç nolu daire oluyor acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de diyorum başakşehir tarabya emirgan alakası olmayan yerler nasıl oluyor diye benim bir akrabam aldı geçen sene mistanbuldan evlerin yarısı boş daha satamamış olsalar gerek ülkede bir ekonomik kriz var beklemek daha hayırlı olur
  • bende başakşehirde oturuyorum. tarabyanın en alt bloğu eğer benim düşündüm yerse orada pek oturan yok şu anda. biraz ıssız gibi. diğer bloklar hallında pek bir bilgim yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gago

ben de diyorum başakşehir tarabya emirgan alakası olmayan yerler nasıl oluyor diye benim bir akrabam aldı geçen sene mistanbuldan evlerin yarısı boş daha satamamış olsalar gerek ülkede bir ekonomik kriz var beklemek daha hayırlı olur

bir bilmeden konuşma örneği daha

sağolun arkadaşlar hallettim işimi
  • ThE GaSeS kullanıcısına yanıt
    Hocam taşındınız mı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayaşehirde oturan varsa bana ulaşabilirmi .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.