Şimdi Ara

Bas Gitar Çalanlara Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bas gitara başladığınızda parmağınız su topladı mı? Başlayalı 2 hafta oluyor işaret ve orta parmağım aşırı derecede su topladı ve çok acıyor. Onlarla çalamadığım için yüzük parmağımla çaldım bugün o da su topladı davul gibi şişti parmağım. Yanlış mı basıyorum yoksa parmağımın böyle olması normal mi?

• bende haftaya baslayacam. zaten tirnagini bile dibine kadar kesiyorsun ve hayvan gibi tellerle ugrasiyorsun. bir sure dinlendirsen iyi olur parmagini.
  • Normal daha nasır tutmadığı için parmakların su toplar, zamanla nasır tuttuktan sonra birşey olmaz.
  • Bir süre penayla çalacağım sanırım. Peki su toplayan yeri ne yapayım? İlk ikisini patlattım. İşaret parmağım bayağı açıldı ve çok acıyor. Bepanthen, Teramycn falan sürüyorum gece yatmadan önce. Patlatayım mı yoksa kendi haline mi bırakayım?
  • çaldığım ilk haftanın sonunda sağ elimin aynı şekilde orta ve işaret parmakları su toplamıştı iğneyi kolonyaya batırıp ısıt sonra patlat 2-3 gün çalma orası zaten nasır tutuyo sorun olmaz. Her konuda yardım edebilirim
  • toplar doğal bişi krem kullan biraz ara ver 1 2 gün düzelsin
  • ben gitarı ilk aldığımda nasıl bir gaza geldiysem su topladığı zaman elektrik bandı sarıp çalıyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klasik gitar yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben klasik çalıyorum sol 3 parmağımın ucu nasırlı . Krem falan sürdüm hep ama malasef geçirmedi . Gitarcılarda genel sorun : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 24 Mart 2011; 22:26:58 >
  • Sinir hücrelerinin bir kısmı ölüyor malesef. Daha yeni başlamışsın üstelik.
  • Yalanım yok slap ve pick yapmayı öğrenirken elimi kanatmıştım.Meretin telleri odun gibi parmak bırakmıyo adamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leetcake

çaldığım ilk haftanın sonunda sağ elimin aynı şekilde orta ve işaret parmakları su toplamıştı iğneyi kolonyaya batırıp ısıt sonra patlat 2-3 gün çalma orası zaten nasır tutuyo sorun olmaz. Her konuda yardım edebilirim

Birde merak ettiğim soru şu evde öğreneceğim. Daha önce gitar çaldığım için alıştırma ve egzersizlerde bir sorun yok ama ne çalacağım? Sen ne çalarak başladın? Bugün çalışayım diyorum ne yapsam bilemiyorum. Çalışılacak şeylere örnek verebilir misin? Parça, tab vs Hocadan bir kaç kağıt aldım onları çaldım basit şeylerdi yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.