Şimdi Ara

Bartın Üniversitesi Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
21.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fnr67

    Konuyu tekrardan hortlatıyor gibi oluyorum ama bizden sonra gelen arkadaşlara yardımcı olayım.Su an 3. ayımdayım ve geldiğim için yurtta arkadaşlarımla beraber lanet okuyoruz.Sınıfım ve tanıdığım arkadaşlarım dahil herkes burdan uzaklasmanın başka yere gitmenin yollarını arıyor.Şehir çok küçük.Okul çıkışlarında yemek yiyeceğin yerler bile kısıtlı.3-4 tane Donas ( Dürüm arası soslu tavuk döner ) 2-3 kebapçı (öğrenci old. dolayı sık gidemiyorsunuz) 5-6 tanede çiğ köfteci var.Sinema 15 gün önce açılmış arkadaşlardan duydum fakat beğenmemişler.Ve vizyona giren filmler geç geliyormuş buraya.Buraya kaza eseri geldim bir hocam yüzünden.Pek ses çıkarmadım aileme karşı.Yorumları okudum hepsi kötüydü.Fakat gelince azıcık rahatlamıştım.Ama gün geçtikçe anlıyorsunuzki hayat monotonlaşıyor.Çünkü yapacak birşeyiniz yok.Şuan final zamanlarındayız.Derslerin getirdiği sıkıntıyla beraber ağlamaklı oluyorsunuz sıkıntıdan.Şuan ailem gel seneye sınava girersin dese hiç düşünmem tası tarağı toplar giderim.Yurtta TV yok ve Net sınırlı bununda etkisi var.Eve çıkıp TV ve net bağlarsanız sizin için daha iyi olacaktır.İlk geldiğiniz zamanlar bu dediklerime katılmayacaksınız çünkü herkez bibirini daha yeni tanıyacak muhabbetiniz olacak.Ama daha sonra anlatacak veya edecek muhabbetiniz bile kalmıyor.Şuan günlük yaptıımız şeyleri sıralayacak olursak.
    İkinci öğretimiz
    1- 2-3 gibi kalkıp yemek yiyip okula gidiyoruz.
    2-Genellikle okuldan 9.30-10 gibi çıkıp yemek yiyoruz
    3-Biraz Playstation oynayıp zaman geçiriyoruz
    4-Sonra yurda geliyoruz.Asıl sıkıcılıkta bundan sonra başlıyor.Gündüzleri arkadaş ortamı falan geçiyor.Akşamları telefon bilgisayar oyun falan derken hergün klasikleşen şeyler zamanla canınızı sıkıyor.3-4 den aşağı uyumuyoruz.Ve bir süre sonra burdan kaçmak istiyorsunuz.
    İçinden beğenmezsem yatay geçiş yaparım gibisinden laflar geçiyordur.Sakın ha bu yanılgıya düşmeyin o dediğiniz biraz zor oluyor.Para sıkıntınız bile olmuyor burda.Neden diye sorarsanız.Harcayacak yeriniz yok .
    Şimdilik benden bu kadar burayı düşünen arkadaşlar varsa lütfen baya bi düşünsünler.Sorusu olan arkadaşlar varsa PM den rahatça ulaşabilir bütün sorularınızı cevaplarım.



    Kusura bakma ama sen vakit geçiremiyorsun sen sadece vakit öldürüyorsun...Yaşayanlar nasıl yaşıyor ? :)

    Para harcama olayı seninle alakalıdır pekala harcanacak yerler var...
    Cafeler gece 1-2e kadar açık ki küçük şehirlerin neredeyse hepsinde belli bir saate kadar açıktır yerler...
    Gündüz 2-3 gibi kalkıp hiç birşey yapılmıyor dersen kusura bakma ama " kaldır "" ile başlayan bir söz gelir sana hatırlatır uygulamanı tavsiye ederim..

    Şahsen kendi planım ise;

    Sabah 8 gibi kalkıp ırmak kenarında , yalıda , gölbucağı inkumu yolunda yürür ve fotoğraf çekerim.Öğlen gibi işime gider akşam 9da çıkarım.Sinemanın cafesine,ya da çevresindeki cafelere gider sohbet ederim arkadşalarla ki bazen üniversiteli arkadaşlarla bile sohbete girerim ki karşındaki kişi ile alakalıdır...

    Ya da Amasra , İnkumu beldelerine gider uygun fiyatlı restoranlara giderim.

    İzinli günlerimde ise ;

    Fotoğraf çekmek , kalabalık olmayan ama insanın canını sıkmayan caddelerinde dolaşmak , tarihini benimseyip gezmek, ve en azından çoğu ilde bile olmayan 1 kaç tane müzesini gezip araştırmalara vakit ayırırım.

    Sinemaya filmler geç geliyor diye söylemiş arkadaşın...Hangi mağarada yaşadığına dikkat etsin hangi film var ise misal yarın 21 şubat recep ivedik : bir küçük eylül misali gibi hangi film çıktıysa saati geçmeden gelmiştir.

    Fakat sen İstanbuldaki Ankaradaki gibi Cinemaximum daki filmleri bekliyorsan kusura bakma ama çok beklersin.18 milyon nüfusu ile 250 bin nüfüsu aynı yermiş gibi algılayan zihniyet zaten Üniversiteye gitmesin...


    Kısacası yaşamaktan zevk alabilecek kapasiteye sahipseniz Bartın Cennetin diğer versiyonu....
    _____________________________
    Intel i7-5820K | Evga X99 FTW Anakart | Evga 850G2 PSU | G Skill RipJaws4 8 GB DDR4 2400 Mhz Ram | Thermaltake Water 3.0 Performer Kit | Asus R9 280 DirectU II Top Ekran Kartı | 120 GB Sistem SSD | 8 TB 15k HDD | G930 Surround Kulaklık | G510 Klavye | Performance MX Mouse | 32" FHD Led TV |




  • Bu dediğiniz müzeleri gezme fotoğraf cekmeler sizin hobiniz bugün hangi öğrencinin doğru düzgün bunu yaptığını görüyorsunuz ? Öğrenci eğlenilecek yer ister.Ayrıca ben burayı İstanbulla karşılaştırsam emin olun bunun gibi 3 tane yazarım bende küçük şehirde oturuyorum küçük şehirin ne demek olduğunu iyi bilirim.Ayrıca öyle düşünen bir öğrencinin üniversiteye gidip gitmemesi size kalmamasıyla beraber sizin hangi üniversiteden hangi bölümden mezun olduğunuzu merak etmiş bulunmaktayım.Zaman konusunda zaten sizin sıkıntınız yok 8-9 saat iştesiniz gününüz ölüyor zaten.Biz 4-5 saat ders yapıyoruz sadece.Sorarım size bugün Bartında merkezde yemek yenilebilecek kac yer var (Öğrenci Bütçesiyle) ? Bu arada benim yazdıklarımı önemseyende olur önemsemeyende ancak bu yazdıklarımı kimler kimler yazmış nette bir araştırırsanız memnun olurum ve Bartına gelecek arkadaşlarında okumalarını tavsiye ederim.Bana doğru düzgün yorum yapan öğrenci gösteremezsiniz.Bende buraya gelmeden önce bunu yazan kişilerin abartılı davrandıklarını düşünüyodum gelince gördüm ve büyüklerime sordum çoğu kurtulmak için can atıyor.O dediğiniz yürüyüşleride ben hergün yapıyorum gece 2 saat her gün çatmaca havuz arasında 3-4 kez yürüyorum.Bir bakıyorum İstanbul tabelası bir bakıyorum şehrin merkezi :) Çok çokta merak ediyorsanız öğrencinin durumunu kusura bakmayın ama ''kaldır'' ile başlayan bir söz gelir size hatırlatır uygulamanı tavsiye ederim.

    Kısacası Bartın bir öğrencinin ihtiyaçlarının %50 sini karşılayamıyor.Bartın : Allahın unuttuğu şehir.
    _____________________________




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fnr67

    Bu dediğiniz müzeleri gezme fotoğraf cekmeler sizin hobiniz bugün hangi öğrencinin doğru düzgün bunu yaptığını görüyorsunuz ? Öğrenci eğlenilecek yer ister.Ayrıca ben burayı İstanbulla karşılaştırsam emin olun bunun gibi 3 tane yazarım bende küçük şehirde oturuyorum küçük şehirin ne demek olduğunu iyi bilirim.Ayrıca öyle düşünen bir öğrencinin üniversiteye gidip gitmemesi size kalmamasıyla beraber sizin hangi üniversiteden hangi bölümden mezun olduğunuzu merak etmiş bulunmaktayım.Zaman konusunda zaten sizin sıkıntınız yok 8-9 saat iştesiniz gününüz ölüyor zaten.Biz 4-5 saat ders yapıyoruz sadece.Sorarım size bugün Bartında merkezde yemek yenilebilecek kac yer var (Öğrenci Bütçesiyle) ? Bu arada benim yazdıklarımı önemseyende olur önemsemeyende ancak bu yazdıklarımı kimler kimler yazmış nette bir araştırırsanız memnun olurum ve Bartına gelecek arkadaşlarında okumalarını tavsiye ederim.Bana doğru düzgün yorum yapan öğrenci gösteremezsiniz.Bende buraya gelmeden önce bunu yazan kişilerin abartılı davrandıklarını düşünüyodum gelince gördüm ve büyüklerime sordum çoğu kurtulmak için can atıyor.O dediğiniz yürüyüşleride ben hergün yapıyorum gece 2 saat her gün çatmaca havuz arasında 3-4 kez yürüyorum.Bir bakıyorum İstanbul tabelası bir bakıyorum şehrin merkezi :) Çok çokta merak ediyorsanız öğrencinin durumunu kusura bakmayın ama ''kaldır'' ile başlayan bir söz gelir size hatırlatır uygulamanı tavsiye ederim.

    Kısacası Bartın bir öğrencinin ihtiyaçlarının %50 sini karşılayamıyor.Bartın : Allahın unuttuğu şehir.

    aga bartin diye sehir mi varyayeni ogrendim karadenizde mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________

    Dünyanın en güzel, tatlı ve kültürlü kadınına ithafen..




  • Gulhan Sen kullanıcısına yanıt
    Maaşesef var hocam.Evet Karadenizde.Komşu illeri Zonguldak Karabük ve Kastamonu.Duymamanıza şaşırmadım.Arkadaşlarım Bartını kazandığını akrabalarına söyleyince akrabaları doğuda falan sanmış hatta ''Bayburt mu'' diye tepki veren bile olmuş :)
    _____________________________
  • Beyler bu sene Siyasal Bilimler ve Kamu Yönetimini kazandim üni ve şehir hakkinda bilgi verirseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Bartın makina mühendisliği kazandım geçmişte yazdıklarınızı okudum.Peki şuan nasıl bartın artık oraya gideceğim kesin lütfen iyi bir şeyler soyleyın :)
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: farukkabi

    Bartın makina mühendisliği kazandım geçmişte yazdıklarınızı okudum.Peki şuan nasıl bartın artık oraya gideceğim kesin lütfen iyi bir şeyler soyleyın :)

    üniyi bilmiyorum ama şehir çok güzeldir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Konu ölü mü


    @LifesGood® hocam ben de ceng yazmayı düşünüyorum, yazmalı mıyım sizce?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.