Şimdi Ara

Bartın Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
2
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Bartın Üniversitesi İİBF İktisatı kazandım.Şehir olarak sevdiğim bir yerdi zaten ve Ankara ya yakınlığı da cazip geldi.Bartın üniversitesinde okuyan var mı ? Varsa yeni kampüs hakkında bilgi verirse sevinirim :) birde iibf iktisat da yeni kampüse taşınıyor mu ? Taşınıyorsa ne zaman :) cok soru sordum bılıyorum ama napalım merak edıyorum :) sonucta Allahın izniyle 4 yılım orda geçicek :) şimdiden tesekkurlerr :):)

• Geçmiş olsun. 15 sene yaşadım 1 sene daha yaşayacak gücüm kalmadı.
  • çevrem hep güzel yer diyo aslında ama hayrlsı artık ama kampüs hakknda bir fikr sahibi dglm =)
    Teşekkürler fikrnz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özlem190727

çevrem hep güzel yer diyo aslında ama hayrlsı artık ama kampüs hakknda bir fikr sahibi dglm =)
    Teşekkürler fikrnz için

2 yıldır LYS'ye orada giriyorum. Kampüsün çevresi köy onu söyleyebilirim. Yani inek,keçi,kuzu,koyun görürseniz şaşırmayın.

• Anladım çok teşekkür ederim:) bir nevi sıkıntı yaratmaz gbi duruo benim için umarım egtim iyidir :) kampüs degişcek diyolar .d

• quote:

Anladım çok teşekkür ederim:) bir nevi sıkıntı yaratmaz gbi duruo benim için umarım egtim iyidir :) kampüs degişcek diyolar .d

Tam bir bilgim yok o konuda maalesef. Şehir ile ilgili bir sorun olursa sorabilirsin.

• Bartini kazanmak vardi simdi seni gorunce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    Kırıkkale üniversitesi
    2 yıl önce açıldı
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar merhaba Bartın Üniversitesi İİBF İktisatı kazandım.Şehir olarak sevdiğim bir yerdi zaten ve Ankara ya yakınlığı da cazip geldi.Bartın üniversitesinde okuyan var mı ? Varsa yeni kampüs hakkında bilgi verirse sevinirim :) birde iibf iktisat da yeni kampüse taşınıyor mu ? Taşınıyorsa ne zaman :) cok soru sordum bılıyorum ama napalım merak edıyorum :) sonucta Allahın izniyle 4 yılım orda geçicek :) şimdiden tesekkurlerr :):)

Bende ankaradayim bartina gidicem :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

quote:

Anladım çok teşekkür ederim:) bir nevi sıkıntı yaratmaz gbi duruo benim için umarım egtim iyidir :) kampüs degişcek diyolar .d

Tam bir bilgim yok o konuda maalesef. Şehir ile ilgili bir sorun olursa sorabilirsin.

çok teşekkür ederim :)))
  • Tubuss T kullanıcısına yanıt
    aynı kaderi paylaşıyoruz desene :) hangi bölüm ??
  • quote:

Fen bilgisi ogretmenligi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tubuss

quote:

:) liseden sınıf arkadasımda bartın fen bılgısı ögretmenlıgını kazandı :) hepimiz için hayırlısı olsun ınsallah :) kampüs hakknda da bılgı alabılsek :)
  • quote:

quote:

quote:

:) liseden sınıf arkadasımda bartın fen bılgısı ögretmenlıgını kazandı :) hepimiz için hayırlısı olsun ınsallah :) kampüs hakknda da bılgı alabılsek :)

Sadece muhendislik fakultesi yeni kampuse gecicekmis bu yil orada okuyan bi arkadasim soyledi bugun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sadece muhendislik fakultesi yeni kampuse gecicekmis bu yil orada okuyan bi arkadasim soyledi bugun

internetten arastırdıgım kadarıyla parca parca gecılcekms yenı kampüse ama tam net bise diyen yok

• yeni kampüs siz mezun olmaya bitmez daha proje insaat asamasında bartın güzeldir ama çooookk küçüktür bence il olmaması gereken yerlerdendir ama amasra inkum gibi tatil yerleri şahane biz zonguldakta okuduk sürekli amasraya gelridik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.