Şimdi Ara

baronun etkisi tam olarak nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kaç saldırı gücü ve yetenek gücü veriyor

matematiksel olarak etkilerini soruyorum?

• Tam çıktığı an kesersen 24 saldırı gücü, 40 Yetenek gücü.
    Dakika 27.30 olana kadar verdiği buff artıyor, 27.30 dan sonra sabit 48 saldırı gücü ve 80 yetenek gücü veriyor.

Baron güçlendirmen varken, minyonun yakınında durman minyonları önemli ölçüde güçlendiriyor.

Dövüşçü minyonlar şampiyonlardan çok az hasar yiyor. ( hasarın %75 ini soğuruyordu sanırım)
    Büyücü minyonların saldırı hızı artıyor + onlar da şampiyonlardan az hasar yiyor ( %50 civarı)
    Kuşatma minyonları önemli ölçüde menzil kazanıyor (kulenin menziline girmeden kuleye saldırabiliyor) ve kulerere %300 hasar veriyor.
  • Tam çıktığı an kesersen 24 saldırı gücü, 40 Yetenek gücü.
    Dakika 27.30 olana kadar verdiği buff artıyor, 27.30 dan sonra sabit 48 saldırı gücü ve 80 yetenek gücü veriyor.

Baron güçlendirmen varken, minyonun yakınında durman minyonları önemli ölçüde güçlendiriyor.

Dövüşçü minyonlar şampiyonlardan çok az hasar yiyor. ( hasarın %75 ini soğuruyordu sanırım)
    Büyücü minyonların saldırı hızı artıyor + onlar da şampiyonlardan az hasar yiyor ( %50 civarı)
    Kuşatma minyonları önemli ölçüde menzil kazanıyor (kulenin menziline girmeden kuleye saldırabiliyor) ve kulerere %300 hasar veriyor.
  • Baronun seni ve takım minyonlarını güçlendirir ama ben baron odaklı oynamanı fazla önermem drakeyi de kaçırmamalısın onlarında rolü en az baron kadar önemli çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etrafınabakançocuk -- 17 Mayıs 2018; 10:31:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    Baron alan kazanıyor artık baron odaklı oynanmalı.

Ama daha çok baronu bait için kullanıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Baron alan kazanıyor artık baron odaklı oynanmalı.

Ama daha çok baronu bait için kullanıyorlar.
    Şöyle bir şey de var şayet baronu hızlı katledip yarmak istersen en az iki dağ ejderiyasını almak gerek (cho nunu yoksa)

• Bu arada şunu kesinlikle ve kesinlikle bir çok kez tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum. Kadim Ejderha ve Baron hayattayken ikisinden birini mecburen almanız gereken durumlarda Kadimi alın. Kadim>Baron

Çünkü karşı taraf baronlu ve baron kuşatmalı minyonlar içinde fight attık ve bizdede kadim ejderha vardı. Bir çok kez böyle bi durumda kadimli olarak savaş aldık. Kadim ayrıca baronlu minyonlarıda çok rahat ittirmenize yardımcı oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Bu arada şunu kesinlikle ve kesinlikle bir çok kez tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum. Kadim Ejderha ve Baron hayattayken ikisinden birini mecburen almanız gereken durumlarda Kadimi alın. Kadim>Baron

Çünkü karşı taraf baronlu ve baron kuşatmalı minyonlar içinde fight attık ve bizdede kadim ejderha vardı. Bir çok kez böyle bi durumda kadimli olarak savaş aldık. Kadim ayrıca baronlu minyonlarıda çok rahat ittirmenize yardımcı oluyor
    Olay bu kadar duz mantik değil kusatma kompunun olup olmamasına elindeki normal ejder sayısına fightlarda güçlü olan tarafa bağlı.

Bunun yaninda yorumlara itafen zamaninda baron buffu bu kadar guclenmemisken TSM karşı takima 3.alevi verip baronu almıştı ama o kadar muazzam bir baron power play yapmislardi ki karşı takim belini dogrultamadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rutzelq -- 17 Mayıs 2018; 14:2:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haydar ne oluyor tam olarak
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rutzelq kullanıcısına yanıt
    Kadimle fight aldım kadim güçlüdür nokta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.