Şimdi Ara

Barkot Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
51.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kaça yapacan ben dokunmatik ekran kullanacağım
    depo stok cari işlemlerde olması gerekiyor.
    ayrıca barkod oluşturabilsin ve fiş yazıcı uyumuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daytonaa -- 2 Haziran 2014; 21:29:17 >
  • Kodeks Barkod Sistemleri - Barkod Yazıcı - Barkod Okuyucu - El Terminali - Barkod Otomasyon Sistemleri - Etiket ve Ribon

Kodeks Barkod Sistemleri;
    Sektörde bir çok müşteriye 9 yıldır hizmet vermiş bir ekip tarafından kurulmuştur.
    Kurumsal proje hizmetleri sunan Kodeks bilgi ve tecrübelerini müşterileri ile paylaşmayı amaç edinmiştir.

Bir çok ürüne teknik servis, yedek parça ve sarf malzemeleri sağlayan firmamız müşteri odaklı hizmet anlayışı ile bir çok platformda destek sağlamaktadır.
    Müşterilerimizin isteklerine hızlı reaksiyon vererek iş verimliliğini aksatmamak birinci hedefimizdir.

Hizmet verdiğimiz alanlar;
    barkod donanımları, otomatik etiketleme makinaları, baskılı ve baskısız kendinden
    yapışkanlı etiketler ve ribonlar olmak üzere teknik destek ve kurulum hizmetleri de sağlamaktayız.

Tel: 0.262 641 41 69 - Fax: 0.262 644 02 61 - Gsm: 0.549 641 41 69
    Web: Kodeksbarkod.com
    E-mail: İnfo@kodeksbarkod.com

• BU KONUDA SİZE YARDIMCI OLABİLİRİM
    WWW.EXPERTBARKOD.COM
    0535 333 66 90
  • quote:

Orijinalden alıntı: burhanxp

quote:

Orijinalden alıntı: hepsinerede

3 ila 12 bin tl arası bir fiyat isterler sizden bu sistemöi kurmak için
    eğer kullanmıyacaksanız sakın kurmayın
    tek tek bütün mamullerinizi siz gireceksiniz bu programa ve illaki barkodsuz ürünleriniz olacak.
    benden 7 bin tl istendi
    kurdurtmadım .
    netten baya bir araştırma sonucu şöyle bir işlem yaptım
    bilgisayar 200 tl ikinci el
    barkod yazıcı almadım (SAKIN BARKOD YAZICI ALMAYIN)
    normal lazer yazıcı aldım a4 etiket aldım 340 tl lazer yazıcı 3 ü bir arada etiket 15 tl 100adet a4
    barkod okuyucu yine gittim ikinci el 30 tl ye aldım
    programa gelince (SAKIN ÜCRETLİ PROGRAM ALMAYIN)
    ücretsiz dağıtılan bir program kullandım .(demo değil)
    program konusunda bir çok şey denecek biliyorum .
    ama ben 6 aydır kullanıyorum 7000 kalem mal girdim ve 6 aydrı bir sıkıntı olmadı.
    ücretli program sizden her sene bir şey ler isteyecektir bunu unutmayın!!!!!

bu sistemi kurmam 2 haftamı aldı benim en büyük masrafım 2 hafta gibi bir zaman oldu oda mal ları girmemden kaynaklandı.

700 tl ve 2 hafta ile bu sistemi kurdum ve tıkır tıkır işliyor 700 tl sadece donanım verdim .
    bir çok şey yazılacak çizilecek ben kurarken arkadaşlarım ve onların sistemi kurdurttuğu yazılımcılar elli kere uyardı beni olmaz yapamazsın boşuna zamanı harcadın diye 6 aydrı kullanıyorum .
    burdada aşşağıya bir çok yazılar yazılacak ama ben kullanmaya devam edeceğim .
    el terminaline girmedim nedeni sorarsANIZ bin tl vermek istemedim sıfır bir el terminaline onuda ucuza bulabilirsem kuracağım .
    size tavsiyem kurdurttan 30 a yakın arkadaşım var barkod sistemini barkod sisteminde önemli olan sizin onu kullanmanız eğer kullanmaya niyeliyseniz kurun yoksa heves edipte kurmayın .ve herhangi bir barkod sistemi kuran firma sizden istediği paranın %80 ini cebine indirdiğini unutmayın

çalıştığım işyerinde demirbaş eşyalar var.
    onlara barkod etiketi yapıştırmak istiyorum.
    barkod yazıcımın adı: zebra tlp 2844. yazıcının driveri kurulu değil ama office word sayesinde yazıcıdan etiket çıktısı alabiliyorum.

elimde kuruma ait iki tane alet var.
    birisi zbex z1170 mini el terminali
    diğeri de symbol ls2208 barkod okuyucu
    ikisi de çalışır vaziyette ama bazı sıkıntılarım var.

etikete hazırlayacagım code 39 ya da code 128 barkod yazı tiplerini nasıl hazırlayacagım

taramak için ve bilgileri bilgisayara atmak için nasıl bir tarama programına ihtiyacım olacak?

tarama yaparken barkod okuyucu ya da el terminali taradıgında verileri programa nasıl kaydedeyim ki tarama ve okutma başarılı olsun? resim bilgilerini de çekip tarama programı verilerine kaydedebilir miyim?

el terminali barkod okuyucu yerine gecebilir mi

Merhaba;
    Zebra yazıcıya ait barkod tasarım programını kuracaksınız (Zebra Designer)
    etiket boyutlarınıza göre tasarımlarınızı yapacaksınız (Her ürün için ürün kodu ve ayrı barkod numarası vereceksiniz) ve firma içerisinde ki ürünlerinizin üzerine yapıştıracaksınız.
    Ürün giriş çıkışlarında da Zebex Z-1170 batch tarzı (windows tabanlı değil) olduğu için, okudupu bilgileri hafızasına alır ve dilediğiniz zaman bilgisayara (ara kablo ya da Buluetooth) aktarım yapabilirsiniz.
    Sorunuz çok geniş kapsamlı olduğu için, verilen cevaplarda geniş kapsamlı anlamları ifade etmiş,
    Dilerseniz barkod konusunda deneyimli firmalardan sözlü olarak destek alırsanız daha net bilgiler alabilirsiniz ya da sorunuzu biraz daha net belirtebilirseniz daha açıklayıcı bilgi verebilirim.

[simage][/simage]
    Zebex Z-1170BT (V2) Batch Tarzı El Terminali
    ● CCD Barkod Okuyuculu
    ● 4000 Barkod Kapasitesi
    ● 0 ~ 300 Okuma Mesafesi
    ● Saniyede 330 Tarama
    ● Programlanma özelliği
    ● 100 Saat Pil Ömrü
    ● 93 Gram Ağırlık
    ● Güneş Işığı Altında Dahi Okuyabilme
    ● iPhone, iPad, Android işletim sistemli cihazlarla kablosuz (Bluetooth) iletişim İmkanı
     Barkot Programı Barkot Programı

• biz de birçok program kullandik 3. program degistirdim ve çok paralar harcadim. en uzun soluklu ve asla eskimeyecegine inandigim yazilimimiz. denge yazilimin sistemi var.www.dengeyazilim.com güncellemeleri ve isteklerinize göre bile degisiklik yapiyorlar çok esnek yazilim yapmislar sanirim deyisleriyle. Androide göre stok sayim modülleride var.
  • Barkod programı na ihtiyacınız varsa özellikle market ve perakende satışlar için barkodhesap market programı nı tavsiye ederim.Www.barkodhesap.com adresinden sistemi inceleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.esbarkod.com

Market Programları Konusunda uzman çözümler

www.esbarkod.com
    0542 784 83 54
  • Meraba arkadaşlar bugün bende bu konuyla uğraşıyorum. Gittiğim bir bilgisayar yazılım firmasından aldığım bilgiler şöyle. pc veya yazarkasaya bağlı olarak işyerinin büyüklüğüne göre (örn 2000 ürünlü bakkal veya 5000 ürünlü market vb.) programlar ve fiyatlar değişiyor.
    paket şeklinde sunuyorlar. yani en basitinden küçük bir market için bile normal bir barkod okuma programı 1.100 tl, barkod okuyan cihaz masa üstü sabit olanlar 400-1000 tl arası oluyor. tabi küçük elde tutmalı okuyucular var ama ne kadar kullanışlı tartışılır onlarda 100-400 arası rahat bulabilirsiniz.
    barkod okuma sistemini herhangi bir pc ye kurabilir okuyucuyu usb ile pc ye bağlanoıyo ancak pc Pentium işlemci dışında herhangi bi pc olabilir. ürünlerin barkod numaralarını da kendiiniz giriyorsunuz. bana pahalı geldi 2000tl program-masaüstüokuyucu- bilgifişi ...
  • Fiber Barkod sistemleri programa yazılım sektöründe birden çok faklı yazılımlarla 300 tl 500tl 750 tl 1000 tl 1500 tl 2500 tl birden çok farlı yazılım programla hizmet veriyor program seçerken ilk önce işinize yarayacak işletmenizin ihtiyacını karışlayacak ve bütçenize uygun olan programlar seçebilirsiniz.
    Fiber barkod olarak market programı,manav programı,şarküteri programı,bakkal programı,giyim programı,kırtasiye programı,mağaza programı birden farlı sektörde barkod sistemi programlarımız var bazı programlar online Server sistemle çok şubeli çalışabilirken bazı programlarda sadece tek işyeri içi çalışabiliyor eğer çok şübeli bir iş yeri kuracaksanız Server sistemiyle çalışan bir otomasyon programı seçmeniz gerekmektedir programların Demolarını ve detaylı bilgiyi İnternetwww.fiberbarkod.com veyawww.axabarkod.com sitemizde veya telefonla 0850 495 5 444 ] cep:0534 934 51 51 numaralı telefonda olaşabilirsin programın tanıtım ve eğitim videos

FİBER BARKOD SİSTEMLERİyoutube
    AXA BARKOD PROF MARKET PROGRAMI
    https://www.youtube.com/watch?v=xhw7WVfq4pY

[simage] Barkot Programı[simage][/simage] Barkot Programı[simage][/simage] Barkot Programı[/simage]u
    FİBER BARKOD SİSTEMLERİyoutube
    AXA BARKOD PROF MARKET PROGRAMI
    https://www.youtube.com/watch?v=xhw7WVfq4pY
    @
     Barkot Programı Barkot Programı Barkot Programı Barkot Programı Barkot Programı Barkot Programı Barkot Programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsunamisalih -- 9 Temmuz 2015; 1:30:19 >

• bedava lisanslı barkod programı market diyorlar ama urun ekleye bılıyorsun yardımını falan ıncelersenız görürsününüzhttp://www.tamindir.com/usb-ticari-on-muhasebe-market-stok-barkod-programi/ %100 virüs yoktur tamindirden
  • http://www.barkodlusatisyazilimi.com/ sitesini ziyaret edebilirsin ben burdan satın aldım, yazılım web tabanlı yeni teknolojilere uyumlu ve çok basit.
  • www.barkodhesap.com adresinden barkod programını incelemenizi tavsiye ederim.
  • www.benimbakkal.com
    BenimBakkal.com | market programı, kırtasiye programı, züccaciye programı, yapı market programı, ücretsiz perakende satış programı
    https://www.benimbakkal.com
    burayı tavsiye ederim. Kısa bir süre için ücretsiz online market ve bakkal barkodlu satış programı. Market programı indirmenize gerek yok üye olup tarayıcınızdan online kullanabiliyorsunuz.
  • Böyle bir site var bu barkod sistemlerinde kullanılan Barkod Etiketi ve bir kaç bilgi var belki lazım olur.
  • daytonaa D kullanıcısına yanıt
    KONU OO ÇOK ESKİ AMA YENİ KİŞİLER BAKACAĞINI UMUYORUM BENİMBAKKAL PROGRAMI VAR ÜÇRETSİZwww.benimbakkal.com dan indirebilirsiniz
    TERAZİ ENTEGRELİ VE YAZICI CIKTISI OLAN STOK TABİKİ YAPABİLDİĞİNİZ GÜZEL VE KULLANIŞLI BİR UYGULAMA ÖMÜR BOYU ÜCRETSİZ
    PROBLEMLERİNİ E-MAİL ATARAK HEMEN ÇÖZÜLÜR BEN KULANMAKDAYIM COK İYİ
  • merhaba,
    www.barkod.com
    Barkod.com
    http://www.barkod.com

aradığın ürünleri karşılaştırma için uygundur. Eğer ki yardım istersen telefon ile gayet ilgili yardım ediyorlar.
  • 1C-YAZILIM OLARAK TAVSİYEMİZ;

Kurumsalız yalanıyla her markaya, her program pazarlayana itibar etmeyiniz.
    Bu firmaların veya kişilerin uzaktan yakından kurumsallıkla ilgisi alakası olmadığını uyaralım.
    (Maalesef ülkemizde en aldatıcı kelime 'Kurumsalız' yalanıdır. Ülkemizde maalesef herkes kurumsaldır.)
    Sürekli övünen biz şuyuz biz buyuz diyen tecrübesiz söylemlere itibar etmeyiniz.
    Araba 1 kez alınır, televizyon 1 kez alınır, telefon 1 kez alınır... tecrübesiz söylemlere itibar etmeyiniz. Hayat boyu, gelişen teknolojide ihtiyaca göre her şey birkaç kez alınır. By UsbTicari

Robot sistem dahil 7/24 destek sadece UsbTicari'de...

EN UZUN ÖMÜRLÜ PROGRAM USBTICARI'de....
    Bedava veya ücretsizlerde yarıyolda kalmamak için
    İlginç düzeyde ve özellikte program mevcut.

Enteresan olan ücretsiz yıllarca kullanabiliyorsunuz ve her ihtiyaca cevap veriyor.
    Üstelik ücretsiz sürümlerde excel'den programa, excel'den faturaya, excel'den siparişe kadar... aktarım özellikleri de bedava sağlanıyor.
    Ücretsiz sunduğumuz programlarımızdan rahatsız olanlar akla hayale gelmeyen iftiralar atmaktadırlar.
    Hayatlarında bir tane program dahi satamayan tecrübesiz akılsızlar maalesef çamur at izi kalsın mantığıyla hareket ederler.
    Yazılımlarımızın tuzak olduğunu söyleyen mesnetsiz söylemlere kesinlikle itibar etmeyiniz.

Bedava market programı veya
    ücretsiz market programını bedava market programı www.usbticari.com 'dan indirebilirsiniz.

Yıllarca kullanın, beğendiniz bir anda da ileri bir zamanda satın alabilirsiniz.

Tamamen ucretsiz yillarca kullanabilmeniz icin:

Programin adi : Bedava Market Programi ve Hizli Satis Barkod Programi UsbTicari-Express v19.4.18

Uretici adresi :www.UsbTicari.com

Uyari : DEFENDER-360-AVAST VIRUS PROGRAMLARIYLA UYUMSUZDUR.
    Programda uzakyardim ftp modulleri virus programlari tarafindan virus olarak algilanabilirler. Bu sebeple uyumsuz
    virus programini devredisi birakabilir veya tamamen uyumsuz ise kaldirmaniz gerekebilir.
    NOT: UsbTicari, kesinlikle kotu amacli bir yazilim barindirmayip marka tescillidir.

Express Market Programı - Express Mağaza Programı - Express Perakende Programı (eski versiyon)
    Download adresi:http://www.marketbarcode.com/download/usbticari-express.exe

Plus Market Programı - Plus Mağaza Programı - Plus Perakende Programı (yeni versiyon)
    Download adresi:http://www.marketbarcode.com/download/usbticari-explus.exe

Cari Stok Market Programı - Mağaza Programı - Taksit Programı - Hızlı Satış Programı
    Download adresi:http://www.marketbarcode.com/download/usbticari-caripro.exe

Sipariş Programı - Tüp Su Programı - Caller ID Programı
    Download adresi:http://www.marketbarcode.com/download/usbticari-siparis.exe

Programa ait resimler:
     Barkot Programı
     Barkot Programı
     Barkot Programı
    -------------------------------------------------------------------------------
    Bedava Market Programi ve Hizli Satis Barkod Programi UsbTicari-Express v19.4.18

Programa Dünya'nın istediği yerinden bağlanma, kullanma imkanı vardır.
    Program ftp-merkez-terminal özellikleri içerir.

1-Programa ait butun sifreler 1234 'tur. (Explus versiyonda yetkili giriş 123456)
    2-Programda Hizli Satis, Cari Hesap, Fatura ve Stok modulleri sinirsiz ve bedavadir.
    3-Program herseyiyle yonetimi tam otomatiktir.
    4-Icerisinde 2018 market urunleri mevcuttur.
    5-Barkodlu-Barkodsuz-Muhtelif-Serbest satis yapilabilir, makbuz basilabilir,
    urun etiketi ve raf etiketi basilabilir.
    6-Terazili-tartili sisteme uygundur.
    7-Vardiyalı satış imkanı vardır.
    8-Robot'lu satis sistemine sahiptir.

Uyari : DEFENDER-360-AVAST VIRUS PROGRAMLARIYLA UYUMSUZDUR.
    Programda uzakyardim ftp modulleri virus programlari tarafindan virus olarak algilanabilirler. Bu sebeple uyumsuz
    virus programini devredisi birakabilir veya tamamen uyumsuz ise kaldirmaniz gerekebilir.
    NOT: UsbTicari, kesinlikle kotu amacli bir yazilim barindirmayip marka tescillidir.

Mağaza Programı - Perakende ProgramıCari Stok Market Programı - Mağaza Programı - Taksit Programı - Hızlı Satış ProgramıSipariş Programı - Tüp Su Programı - Caller ID ProgramıExpress Market Programı - Express Mağaza Programı - Express Perakende Programı

Bedava Market Programi ve Hizli Satis Barkod Programi Cari Stok Programı
    Ücretsiz Barkodlu Market Programı lazım
    ucretsiz-barkodlu-market-programi-lazim
    barkot programi
    hızlı satış programı
    barkod etiket programı
    taksitli satış programı
    bedava market programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1c-yazilim -- 23 Nisan 2018; 16:15:48 >

• www.benimpos.com
    BenimPOS - Ücretsiz Barkodlu Satış Programı
    https://www.benimpos.com
    kullanabilirsiniz. Masaüstü uygulaması tamamen ücretsiz. Web ve mobil uygulamaları ise 1 ay ücretsiz. İçerisinde 700 bin hazır barkodlu ürün var. İnternet üzerinden de çalıştığı için dükkanda değilkende akıllı telefon ile dükkandaki tüm işleri takip edebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.