Şimdi Ara

Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam) hayatını kaybetti. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
7
Favori
67.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
269 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ah be Barkın Abi.Motoru senden öğrendik.İlk motorumu almadan önce sana mesaj atmıştım sende cevaplamıştın. Motordan cok cevabına sevinmiştim.Allah rahmet eylesin.Akrabam ölse bu kadar üzülmezdim.Yüz yüze görmediğiniz bi insanın size bu duyguyu yaşatması çok büyük bir başarıdır.Nur içinde yat.
    https://www.youtube.com/watch?v=JARva0vN4_E
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

O tartışan çift hangi ot/çöp için tartışıyordu acaba? Biri canıyla ödemiş başka bir masumun canına mal olmuş. Bu tartışmanın taraflarından diğeri hayatta ama vicdanı varsa nasıl rahat yaşar bilemem. Demem o ki; son pişmanlık fayda etmez, pire için yorgan yakılmaz. Azcık akıllı sakin olmak hayat memat meselesi.

alkol şişedeki gibi durmuyor
    yaya yürüyen adamın faceinde rakı resimleri var

Bu nasıl bir sığ bakış açısı.Adamın facesinde rakı resimleri olunca her an alkollümü geziyor oluyor.
  • Allah rahmet eylesin.Birkaç kez videolarına denk gelmiştim yazılanlara göre motor camiasının önde gelenlerinden biri sanırım.Malesef motosiklet zaten kendiliğinden tehlikeli bir araç,trafiğe kapalı alanda bile kaza yapma şansınız var.Bizim ülkemizle de birleşince bu tarz kazalar daha sık oluyor.Allah yakınlarına sabır versin
  • Allah rahmet etsin babasıyla iş gereği sohbetimiz olmuştu onun vasıtası ile tanıdık barkın abimizi değerli bir büyüğümüzdü.
    Geride kalanlara Allah sabır versin.
  • Çok temiz kalpli bir abimizmiş be. Allah mekanını cennet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musbab

quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

O tartışan çift hangi ot/çöp için tartışıyordu acaba? Biri canıyla ödemiş başka bir masumun canına mal olmuş. Bu tartışmanın taraflarından diğeri hayatta ama vicdanı varsa nasıl rahat yaşar bilemem. Demem o ki; son pişmanlık fayda etmez, pire için yorgan yakılmaz. Azcık akıllı sakin olmak hayat memat meselesi.

alkol şişedeki gibi durmuyor
    yaya yürüyen adamın faceinde rakı resimleri var

Bu nasıl bir sığ bakış açısı.Adamın facesinde rakı resimleri olunca her an alkollümü geziyor oluyor.

hiç içmedi denemez
    bu durumda olay anında ne durumdaydı,arastırılması gerekir

• Geçenlerde Chester simdi de Barkın abi... off off o kadar üzgünüm ki diyecek hic bir sey yok.

Ne diyim ki babuş ya gözler yaşlı kahretsin inanamıyorum ya :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halen inanamıyorum!!..

• Bize motor sevgisini aşılayan adam, ruhun şad olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drazah -- 25 Temmuz 2017; 20:26:27 >
  • sempatik bir adamdı. ALLAH rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin bende cross umla 0 kusurla bir kaza geçirmiştim 2014 yılında saatte 40 km ile gidiyordum %100 kusurlu karşı taraftı 3 ay yatalak kaldım ve motoru satıp sonlandırdım maalesef ülkede motosikletin sonu sakatlık ya da ölüm :(

• allah rahmet eylesin

• yarın akşam unutulur
  • Allah rahmet eylesin duyunca cok sasirdim sevdigim bir abimdi

• 0MG90 kullanıcısına yanıt
    olayı tam okumadan peşin hükümlü olmamak lazım.
  • Sabahtan beri telefonum susmuyor. Motoru sevmeyen akrabalarım bile arayıp baş sağlığı diledi. Dik durdum dershanede vs. de ağlamadım , gözlerim doldu. Eve dönerken fizzy otomatik oynattan, bu şarkı başladı. Eve kendimi zor attım , köpek gibi de ağladım. Allah mekanını cennet eylesin abim, şarkı da seni anlatmış bizlere....

• motorla alakam olmamasına rağmen birkaç kez videolarına denk gelip kendisine sempati duymuşluğum vardır üzüldüm..
  • İşe erken gittiğim için sabah haberlere bakamadım, işten dönünce bir göz atayım dedim şok oldum.

Huzur içinde yat.
  • sabahtan beri hüngür hüngür ağlattın be Barkın abim gözü yaşlı bıraktın bizi

• Efsane konuşuyordu be..

Üzdün altın adam...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.