Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (2272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45.542
Cevap
163
Favori
2.745.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
266 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22702271227222732274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bakın devlet yönetimi nasıl yapılmalıdır ders çıkartmak isteyen sonuna kadar izlesin











  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 11 Şubat 2020; 3:0:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 5 sehit haberinden sonrami saldirmak akilllarina geldi operasyonu sogutanlarin suçu baska birsey degil yalandan mebzi vuruldu filan birakin artik ne gerekiyosa yapin amerikaya olsa su yapilanlar esadi oldururdu direk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkez putini suçluyo ama rus hükümetü düşmedimi ? öyle bi haber vardı istifa etmişit rus hükümeti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

    Bütün millet oradayken sınır komşumuz olduğundan orada olmamız normal pkk koridorunu ortadan ikiye böldük, cihatçıları desteklememiz gayet doğru ama bunu millete ilan etmek yanlış gizlice ulusal çıkarlarımız doğrultusunda destekleyecek mayın eşeği olarak kullanacaktık tıpkı pkk'yı kullandıkları gibi ama bizim liyakatsızlar yedi düvele ilan edip bizi islamcı terörist olarak görmemizi sağladı, aynı liyakatsızların dostu fetö mit tırlarını ifşa etmişti, çakma mafyaları kullanıp silah yardımı yaptırdılar onu da ilan ettiler bu cia kgb Türkiye masalarının çok çalışmasına gerek yok.
    cihatçıları desteklememiz doğru mu ben yanıt vermiyorum sende cihadist şakşakçısısın demek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlbatrosD.IIIFazılBey

    Dikkatini çektiyse Kırım açıklaması esed askerlerimizi şehit ettikten sonra oldu.

    Alıntıları Göster
    yok önce oldu ruslar önceden öğrenmiştir halkbank davasıda ertelenince bir anda herşeyin seyri döndü tamamen bu olaydan sonra oldu olay.Türkiye bir anda taraf değiştirdi.

    Şimdi s400 ve olası ileri ilişkiler akkuyu santrali rusya ile olan ticari ilişkiler ne olacak göreceğiz rusyayı bölgede karşına alamazsın sonuçlarını daha 4 sene önce gördük mali olarak şuan zaten daralan ekonominde yıkım oluşur.Ha askeri yediğin kazıkları es geçtim bak.Rusya hiçbirşeye indirek saldırmaz abdde öyle dolaylı saldırır hep böyle olur.Pkkyıda azdırır yeri gelirse ypgnin kuyruğu sadece abd elinde değil rusyada itekler ruslar çeçenler dolayısı ile cihadist parazitleri zaten istemiyor.Ne geldi ise zaten bu beyni erimişeler yüzünden geldi ülkeye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 11 Şubat 2020; 15:50:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black Code


    Bunu sorana şunu demeli idlib senin toprağın mı.

    İdlib önemli bir kent esad destekçisi bölgeye yakın bir yer aynı zamanda Lazkiyeye yakında bir liman haleplede köprü vazifesi görüyor ypgye neden saldırılmıyor deniyor ilk önce batı bu kritik kanat önemli esad ilk önce bu kenti alıp ardından doğuya saldıracak çünkü doğu tarafı ırakada yakın biraz sıkıntılı bir yer.Kendi çerçevenizden bakmayın .Rusyada Lzkiye limanının güvenliği ve olası çevrelerde bomba vs bir operasyon olmaması için bu ili güvene almak istiyor haritanda bakarsanız kritik bir yer ama buradaki cihadist pislikler hala boşaltılmadı.Türkiye tarafında hala bekleme mevcut Putin'in ateş açmasıda bu yüzden 1 yıl oldu hala artan bir nüfusa sahip bu bölge.İçinde binbir türlü cihadist terör örgütü mevcut.Kullanılıp atılanlar çoğunluğu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

    Bakın devlet yönetimi nasıl yapılmalıdır ders çıkartmak isteyen sonuna kadar izlesin







    bu adam yeni feto olmaya calisiyor bence.

    ayni feto gibi yurtdisinda evleri falan var bunlarin.
    haritada buldum.https://www.google.dk/maps/place/Furkan+Kultur+%26+Uddannelsescenter/@55.653591,12.499439,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x465253f155555555:0xd93fcc17fc93c0e0!8m2!3d55.653588!4d12.501633?hl=en&shorturl=1

    furkan vakfi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 11 Şubat 2020; 16:11:47 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: esenler otogarı alt katı

    bu adam yeni feto olmaya calisiyor bence.

    ayni feto gibi yurtdisinda evleri falan var bunlarin.
    haritada buldum.https://www.google.dk/maps/place/Furkan+Kultur+%26+Uddannelsescenter/@55.653591,12.499439,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x465253f155555555:0xd93fcc17fc93c0e0!8m2!3d55.653588!4d12.501633?hl=en&shorturl=1

    furkan vakfi.

    Alıntıları Göster
    benceyle fetö olunmaz





    Fetö doğrudan devletin resmi kurumlarına sızıp gizli bilgileri ele geçirip yabancı devletlere servis ediyordu İslama yönelik kuralları aşındırmaya yeniden yapılandırmaya çalışıyordu ekonomik ve siyasi olarak kendisi iktidar olmak istiyordu ayrıca dış istihbarat ve inanç kurumları ile bağlı ve destekliydi bu adam sadece inandığı şeyi savunuyor anlatıyor dediği şeylerden hangisi yanlış devlet günlük politika ile ben yaptım oldu demeyle ya da sana muhalif kişileri, yaptıklarını eleştirenleri susturmaya çalışmakla yönetilmez devlet yöneteceksen herkesin hakkını gözetirsin devletler arasında hiç bir zaman kardeşlik olmaz her zaman çıkar ilişkisi vardır bu gerçekdir adam düşüncesini söylüyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 11 Şubat 2020; 16:43:33 >




  • proxy savaşı nedir bilmeyen cahillerden olduğun için verme zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

    proxy savaşı nedir bilmeyen cahillerden olduğun için verme zaten.
    Karşındakine direk cahil diyenden zaten anlamlı bir yanıt beklemek zor hangi kesime hitap ettiğin belli proxy savaşmış yok ya o onu kullanıyor bende bunu kullanayım diye kullan sende eşelediğin toprak senin bizzat dibinde ta dünyanın öteki ucu değil o eşelediğin yerlerdeki düzensizlik terör mülteci olarak sana geri dönüyor size bu az bile.Ha ölen askerleride zaten umursayan yok nede olsa senin onun veya bir siyasinin tanıdığı değil 2-3 gün veryansın edilip geçiliyor o kadar.

    Kendini ettiğin cümle ile çok iyi tanımlamışsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 11 Şubat 2020; 18:55:57 >
  • cahilsin işte yazdığından belli Allah'tan kurmay aklı diye bir şey var size kalsa ülke 2 günde işgal edilir, cihatçıları kullanmasak şehit sayısı daha fazla olacaktı ama sizde bunu anlayacak kafa yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 11 Şubat 2020; 19:1:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

    cahilsin işte yazdığından belli Allah'tan kurmay aklı diye bir şey var size kalsa ülke 2 günde işgal edilir, cihatçıları kullanmasak şehit sayısı daha fazla olacaktı ama sizde bunu anlayacak kafa yok.
    2 günde işgal mi edilir.

    Senin ülken zaten işgal edilmiş.100+ nato üssün var sınırların içerisinde ülkenin içinde bilmem kaç tane ajan fır dönüyor elin arabı bile elini kolunu sallayarak bir adamı öldürüp suçu üstüne atabiliyor.Ekonomin dışa bağımlı.

    Ödeyemeyeceğin kredinin altına yattın yıllardır tabi bu son 10 yılda iyice arttı ki artık batı yüz vermez oldu sana 10 Milyon mülteciyi 10 Milyon kürdü ülkesine alan en değilim.

    Söyle bakalım çok bilmiş bunları yapmak nedir ve ne gibi sonuçları olur ülkeye pkk sorunu nedir nasıl çıktı düşün bakalım şuanki suriye ilerde sana nasıl sorunacak iç meselelerini söylemiyorum üstün zekalı.Ülkendeki demirbaş ve mücadele için varolan kalelerin olan kurumlarını kim sattı neden sattı niçin sattı bir sormak lazım neden bu ülke büyük oradan dışarı bağımlı ve kalitesiz beslenmeye zorlandı.Bunun cevabını ver hele.

    Elin suriyesine sunduğun hakları öz vatandaşına sunmayacak derecede sana vadedilen nedir ayrımı nedir üstünlüğü nedir yıllar boyu vergi veren vatandaşın askerin daha mı aşağı varlık onlardan.

    Acı senin kuyruğuna basılmadıkça sadece lafta kalır olaki bir yakının ölür yada dara düşersin o zaman anlarsın kesin.




  • off arkadaş cidden cahilsin 2 gün ifadesini ne için kullandığımı anlayamamışın gelip cevap yazıyorsun ya engelledim geçtim.
  • ABD'den İdlib açıklaması: Türkiye'nin yanındayız


    ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, "İdlib ile ilgili adımları koordine etmesi için Jeffrey'i Ankara'ya yolladım. NATO müttefikimiz Türkiye'nin yanındayız" dedi.

    ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, dün İdlib'de Türk askerlerine yönelik saldırılara ilişkin, "Dün İdlib'e düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden askerlerin ailelerine başsağlığı diliyorum. Esad rejimi ve Rusya'nın devam eden saldırıları durmalıdır" ifadelerini kullandı.

    Atılacak adımları koordine etmek üzere ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey'i Ankara'ya gönderdiğini söyleyen Pompeo, "NATO müttefikimiz Türkiye'nin yanındayız" diye konuştu.




    https://tr.sputniknews.com/abd/202002111041379756-abdden-idlib-aciklamasi/




    ------------------------------------------------------------------------------------








    Türkiyeyi tuzağa düşürecek bu şerefsiz amerika aynısını Saddama yapmışlardı Kuveytte Körfez savaşı geldi ardından




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

    Bu mesaj silindi.
    hayır asıl mesele f35 değil, bunun aynısını desteği vs.....saddama kuveyte saldırmasından önce yapmışdı Bush, saddama ardından savaş açtı amerika körfez savaşı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 11 Şubat 2020; 19:47:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Sosyal medya ne güzel bir şey giriyorsun Şehitler Ölmez yazıyorsun, vatan sağolsun yazıyorsun. Geliyorsun bu konuya gaz verici milliyetçi şeyler yazıyorsun. Bir yandan da yemeğini yiyorsun sıcacık evinde.

    Şehit aileleri ne yapar ne eder şehidin çocuğu, kardeşi, sevgilisi, eşi var mı bakmıyorsun bile. Şehit ismini bile bilmiyorsun sadece 5 şehit var.

    Twitter'da bittiyse Instagram'dan yazıyorsun Kahrolsun Esad diye. Sonra alt tab yapıyorsun başka sekmeye geçiyorsun.

    5 şehit verdik peki sadece 5 mi ? O insanların aileleri bir daha toparlanabilecek mi? Her isim geçtiğinde her şehit kelimesi geçtiğinde akıllarına gelmeyecek mi?

    Savaşacaksak savaş açalım. Her gün 2-3 şehit vereceğimize ülkece savaşa girelim ne olursa olsun. Ancak o insanlar hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak neden? Birileri geri adım atmadı diye. En baştan Suriye rejimine destek verseydik bugün bu coğrafya bambaşka olurdu.

    Kahrolsun ABD diyorsun ama ABD'nin istediklerini yapıyorsun bu nasıl bir tezatlık ??

    Yazıyoruz yazıyoruz bir şeye etki etmiyor. Yarın yine şehit haberi gelir yine Twitter'dan Şehitler ölmez yazıp çayınızı içmeye devam edersiniz.

    Burada da gelir gaz verirsiniz millete konu vatan diyerek muhaliflere terörist damgası vurursunuz. Maksat dostlar vatansever görsün.
    Hele twitter daha beter en leş sosyal medya platformu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • evettttttt Amariga rengini hafifden belli etmeye başladı gençler buyrun ;







    Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı: İdlib'e askeri olarak müdahale edeceğimizi sanmıyorum





    Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien, İdlib'deki son durumla ilgili, "Suriye'deki sivil katliamlarının durdurulması gerektiğini yüksek sesle söylemeye devam edeceğiz, fakat İdlib'e askeri olarak müdahale edeceğimizi sanmıyorum." dedi.

    Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien, Atlantic Council adlı düşünce kuruluşunda düzenlenen panelde, ABD'nin İdlib ve Suriye politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

    İdlib'de Esad yönetimi ile birlikte Rusya ve İran'ın da Türk askerleri ve Türkiye ile birlikte çalışan unsurlara saldırdığını belirten O'Brien, "Küresel bir polis olarak oraya paraşütle inip saldırıları durdurmamız mı bekleniyor?" yorumuyla son duruma ilişkin ABD'nin bakış açısını özetledi.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasındaki ilişkinin inişli-çıkışlı olduğunu savunan O'Brien, "Suriye'deki sivil katliamlarının durdurulması gerektiğini yüksek sesle söylemeye devam edeceğiz, fakat İdlib'e askeri olarak müdahale edeceğimizi sanmıyorum" ifadesini kullandı.



    https://tr.sputniknews.com/abd/202002121041382383-beyaz-saray-idlibe-askeri-olarak-mudahale-edecegimizi-sanmiyorum/




  • BM: Suriye'de zorunlu göç savaşın başından beri görülen en yüksek seviyeye çıktı





    Birleşmiş Milletler, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib'de süren çatışmalardan dolayı son 10 hafta içinde yerinden edilenlerin sayısının 9 yıllık iç savaşın en yüksek seviyesine çıktığını açıkladı.



    https://tr.sputniknews.com/ortadogu/202002121041382445-bm-suriyede-zorunlu-goc-savasin-basindan-beri-gorulen-en-yuksek-seviyeye-cikti/




  • CB ERDOĞAN:Artık lafa değil, sahadaki gerçeklere bakacağız. Şubat ayı sonuna kadar rejimi Soçi Muhtırası sınırları dışına, yani gözlem noktalarımızın gerisine çıkartmakta kararlıyız. Hemen şimdi ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 22702271227222732274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.