Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.768.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    abd yardıma vaktinde gelse şaşırırdım.
  • abd ne zaman vazgecicez her şeyin arkasında onlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette bazı veriler görüdm,Suriye Ordusu'nun hala 50 bin askeri varmış,ona destekveren milisler ve diğer silahlı gruplar hariç
    Onlarla birlikte 150 bin felan diyordu
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisconnectusErectus35 -- 2 Haziran 2017; 16:19:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pkk destek suriyeden geliyor biz tutturmuşuz fıratın batısına diye al öso yu yanına türkmenleri topla 100 bin kişiyi 3/4 saatlik bir operasyon tüm pyd dümdüz et insan bırakma israil bunu yapıyor zaten bir günde isterse 200 kişi şehit olsun bizden ama hergün 20 10 şehit vermekten iyidir

• ABD'den niye yardım bekliyoruz? Acil bir durum olduğunda direkt kendi uçaklarımızı kaldırmamız lazım.
  • Bence g20 deki gorusmelere kadar operasyon boyle varmi yokmu havasinda gidecek.

• Bir moskova eksik diyorduk onlarda geri çekilin çağrısı yaptılar.

Neymiş sadece hedefimiz IŞID olması lazımmış.PYD'ye karşı olmaması lazımmış.

• Keşke inşaat sektörü yerine daha çok savunma-saldırı sanayisine yatırım yapılsaydı şu an daha farklı bir durumda olabilirdik,artık geçti geçmiş hakkında yapabilecek bir şey yok,geleceğe odaklanmalıyız.Ayrıca bizi eleştiren ülkeleri anlamıyorum,bizim komşu ülkede savaş var taa cehennemin dibinden gelip kendi girince iyi,hoş biz girince ighhhhhh... Ve yani bizim desteklediğimiz Özgür SURİYE Ordusu değil mi yani onların desteklediği gibi suriyelilikle,suriyeyle alakası olmayan bir terör örgütünü desteklemiyoruz ve bu operasyon ne kadar yalnız olduğumuzu gösterdi.

• HDP'li Altan Tan,"Amerika’nın sonuna kadar destek vereceği hesaplandı. Bunun böyle olmadığı ortaya çıktı"
    Günaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz006

ya biz burda hem abd hem ypg hem işidle savaşıyoz diyoz okadar yazıyoz biz biliyozda bu tsk bilmiyomu halen yardım istiyo sana yardım verirmi lan onlar artık kafanızı calıştırın senin uçagın yokmu arkadaş hazır sınırda bekleyen senin sınırda eller tetikte kakmaya hazır uçakların beklemesi lazım,,uçak bi kalksa dakikada yanında...bu arada iranda tutuşmuş operasyonlardan kaygılıyız diye tabi rahatsız oluyolar trye zarar veren teröristleri temizledikçe ve ordan toprak aldıkça bunların bir tarafına birşeyler batıyo

Klavye basindan yazmakla ulke yonetmek arasinda ucurum var bence ilk olarak onu kavra. Diplomasi diye bir kelime var belki duymussundur.

• Challanger yada m1a1 bir tankımımız olmadıktan sonra hangi tankı götürsek götürelim anti-tank füzeleri bize zarar vercektir. Zamanında israilin merkava tankları bile bu füzelere dayanamadı 50 den fazla tank kaybettiler. Sonuçta tankların asıl düşmanları yine tanklardır. Füze karşısında tank hantal bir kutudan başka bir şey olmuyor. Bizim acilen takılabiliyorsa soft veya hard kill sistemler takmamız gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • redwolf0 kullanıcısına yanıt
    O İşler o kadar kolay değil işte karşında ki kişiler armut toplamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz006

ya biz burda hem abd hem ypg hem işidle savaşıyoz diyoz okadar yazıyoz biz biliyozda bu tsk bilmiyomu halen yardım istiyo sana yardım verirmi lan onlar artık kafanızı calıştırın senin uçagın yokmu arkadaş hazır sınırda bekleyen senin sınırda eller tetikte kakmaya hazır uçakların beklemesi lazım,,uçak bi kalksa dakikada yanında...bu arada iranda tutuşmuş operasyonlardan kaygılıyız diye tabi rahatsız oluyolar trye zarar veren teröristleri temizledikçe ve ordan toprak aldıkça bunların bir tarafına birşeyler batıyo

Öyle "Kalk Memati cipimi getir, Suriye'yi alıyoruz; Amerikalıları takmayız" demekle olmuyor.
  • Bugun de bir ilerleme yok sanırım?
  • Turkiye nukleer sahibi olmadan hicbirsey yapamiyacaktir. Kolay kolayda buna sahip olamiyacaktir. Nereye oluyo ummetci dangalak kafa ile. Teknoloji uretenle tarlada misir ureten bir olurmu. Biri uzaya giderken oteki donere misir unu katip nasil kaziklarimin hesaplarini yapar.

• uzun menzilli hava savunma sistemlerimiz olsa hiç bir ülkenin pyd yi destekleyeceğini sanmıyorum :))) bizim askeri sanayiye çook fazla yatırım yapmamız gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

İnternette bazı veriler görüdm,Suriye Ordusu'nun hala 50 bin askeri varmış,ona destekveren milisler ve diğer silahlı gruplar hariç
    Onlarla birlikte 150 bin felan diyordu

İşte bu yüzden ellerindeki tüm
    imkanlara rağmen muhalifleri yenemiyor çünkü askerlerin cogu suriyeli olmayan askerler ve ulkeleri icin savaşmıyorlar dolayisiyla ciddi bir saldırıya ugrayinca mevzilerini birakip kaciyorlar suriye ordusu kritik noktalara kendi askerlerini veya Hizbullah militanlarını koyuyor

• britos kullanıcısına yanıt
    Böylesi konularda 100 kere sempatizanlık yapmayın diyoz anlamıyormusun? Ümmetçi kafa seni çarpsın! 13 senede ümmetçi kafa bu ülkeyi 90 sene yapılamayanları yaptı? Ümmetçi kafa ne yapsa tersini isteyen sizsiniz! Adam nükleer santral yapalım dedi siz ne yaptınız? Yampmoyon ağaçloor kesoloorr! Sen 10 yıl marşını söylemeye robot gibi yürümeye devam et! Başka ne yaptınız ülkemize 90 yıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ixa Hun

uzun menzilli hava savunma sistemlerimiz olsa hiç bir ülkenin pyd yi destekleyeceğini sanmıyorum :))) bizim askeri sanayiye çook fazla yatırım yapmamız gerekiyor

Niye, hadi diyelimki 1000 tane patriot 1000 tanede s400 rampan var. Hadi yanina fd2000 SAMP/T MEADS falanda koyalim. Ne olucakki ne degisicek.

• 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.