Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.768.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RUNNİNG_DEAD

Devletin Suriyede PYD, PKK ve İŞİD'e karşı savaşmak isteyen vatandaşa silah verip bölgeye sürmesi gerekli şahsen eğer böyle bir imkan olursa ilk fırsatta gidecem

kocaman ordu var durun hele abartmayın olayları
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

ulan bu ne biçim tank? o kadar vergi gidiyor tsk ya bumudur yani ya? tank dediğin alete kolay kolay hasar vermemen lazim.adi üstünde TANK

Kardeşim anti tank füzeleri çok gelişmiş durumda m1 abrams merkava leopar hiçbir tank dayanamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyYourLost

quote:

Devletin Suriyede PYD, PKK ve İŞİD'e karşı savaşmak isteyen vatandaşa silah verip bölgeye sürmesi gerekli şahsen eğer böyle bir imkan olursa ilk fırsatta gidecem

Arkadaş gayet mantıklı demiş ordu olarak girmek farklı örgüt kurup girmek farklı ordu olarak girersen hedef olursun ambargo yersin vs ama örgütleyip yollarsan bizim alakamız yok desteklemiyoruz deyip işin içinden çıkarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

ulan bu ne biçim tank? o kadar vergi gidiyor tsk ya bumudur yani ya? tank dediğin alete kolay kolay hasar vermemen lazim.adi üstünde TANK

Kardeşim anti tank füzeleri çok gelişmiş durumda m1 abrams merkava leopar hiçbir tank dayanamıyor.

Aktif koruma sistemi geliştiriliyor şu an Altay için ismi akkor merkava içinde aktif olaral kullanılıyor bu sistem

• RUNNİNG_DEAD R kullanıcısına yanıt
    Cs oynamıcaz onun için bizde bu ülkenin içinde onlara destek verenleri indiririz.Mesela fırat kalkanı operasyonu kimleri rahatsız ederse bizde onları rahatsız ederiz en büyük desteği böyle verebiliriz.
  • Beyler kimi kaynaklar ateşkes doğru diyor, kimileri yanlış diyor. Tam takip edemedim ama YPG'yi bugün hiç bombalamadık diye biliyorum. Ateşkesin doğru olma ihtimali yoktur umarım.
  • TSK:Suriye'nin Külliyah bölgesine terör unsurlarına yönelik hava harekatı gerçekleştirildi

TSK:Belirlenen hedefler tam isabetle vurularak imha edilmiştir.

• Ateşkesten çok batının bize nota vermesi olarak algılıyorum ben bu ateşkes haberlerini ki, Ankara, böyle bir ateşkesin varlığını inkar etmiş durumda.
    Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 30 Ağustos 2016; 22:35:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

quote:

Orijinalden alıntı: BabyYourLost

quote:

Arkadaş gayet mantıklı demiş ordu olarak girmek farklı örgüt kurup girmek farklı ordu olarak girersen hedef olursun ambargo yersin vs ama örgütleyip yollarsan bizim alakamız yok desteklemiyoruz deyip işin içinden çıkarsın

O zamanda şerefsiz fetöcünün biri çılar Türkiye işide yardım ediyor der. Amerika'da bir gazeteci ya da savcının ABD terör örgütü olan pkk uzantısına silah sağlıyor dediğini duyabilir miyiz. İmkansız değil mi. Ama senin dediğini yaparsak ne işidçiliğimiz kalır ne terör destekçiliğimiz. En iyisi nizami ordu ile girmek.

• Bu sözde terörist mv. bozuntuları da menbiçi bahane göstererek 6-8 ekim olayları tehditi yapıyo. TSK vurdukça ses geliyo daha da geleceğe benziyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeroksuzler

Ateşkesten çok batının bize nota vermesi olarak algılıyorum ben bu ateşkes haberlerini ki, Ankara, böyle bir ateşkesin varlığını inkar etmiş durumda.
    Kaynak
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 2 Haziran 2021; 20:41:14 >
  • Abd durdurdu fazla tartismaya gerek yok.Bir cok teori var ama teorileri yikan cumhurbaskaninin cok net sekilde tamamen temizlenene kadar operasyonlar durmayacak demesi..Baska anlasma plan olsaydi ornegin once isid sonra pyd firatin bastisina gececek gibi cumhurbaskani da o laflari etmez temkinli konusurdu.Demekki baski geldi.Simdi buna gore ne strateji uygulayacagimiz onemli.Once isidle savasmaktan baska care gorunmuyor suan bu da uluslararasi kamuoyunda bizim suriyeye girmemizi mesrulastirir.Isidden sonra pydye girebiliriz.Ama bunda da amerikanin nihai amacinin ikinci israili yani pyd terorirst devletini kurmak oldugunu artik biliyoruz.O halde yapilacak sey baski varsa adim adim gitmek.Oyunu kitabina gore oynamak lazim.Kafami karistiran sey ise rusya.Rusyanin hangi egilimde oldugunu pyd konusunda bilmiyorum ben.Bu pyd mevzusuna nasil baktigini bilemiyorum.Bu amerikan projesi olduguna gore karsi cikmasini beklerdim ama oyle de yapmiyor tamamen sessiz.Bi destek alsak abd durduramaz o dakikadan sonra cunku hem rejim hem iran da desteklemis manasina gelecek bu.Tahminime gore onlarda hamlesini yapmadan once abd rusya gorusmelerinin sonucu bekleyecek.Uzerinde anlasamadiklari herneyse suriyenin gelecegine o karar verecek.Baktigimizda hem abdden hem israilden nefret eden rusyanin bize destek vermesi gerekirken sessiz kaliyorlar.Rejim bi ara pyd ile savasirken simdi bize karsi tavir almis durumda.Hatta yardim da etmis heralde.Yine alayi karsimizda kisacasi.Ya hepsine gider yapacaz ya boyun egecez.Bunu zaman gosterecek.

• Lotusx L kullanıcısına yanıt
    Dışişleri'nin çıkıp böyle bir iddaya karşılık vermesi karşı tarafı bir devlet olarak tanıması demektir. Kaynak bir gazete yazarı değil, haberi okursanız görürsünüz; Kıdemli bir TSK mensubu. Kimliği belli değil diye haber yalan demek değildir. Elbette kimliği gizli kalmalı zaten.
    Kaldı ki böyle bir ateşkese varılmış olsa bizim medyada bu mutlaka duyulurdu şimdiye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 30 Ağustos 2016; 23:13:01 >
  • Turkish warplanes bombarding villages in southern Jarablus, Syria.

Sacur nehrinin güneyini vurduk!

Haberin kaynağı olarak ypg destekçisi oç görünüyor, teyite ihtiyacı var haberin.
    Doğruysa ateşkes falan yok demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opuslandia -- 30 Ağustos 2016; 23:34:09 >
  • Demekki cb söyledigini degil abd nin söyledigini yapıyormusuz. Terör örgütlerini temizleyemiceksek niye suriyedeyiz
  • böyle şeylerin ANA KONUSU nasıl kişi tarafından açılıyor anlamıyorum. Genel kurmay başkanımısın?
  • Birazcık onur şeref varsa o pyd pkk haritadan silinene kadar operasyon devam eder. En fazla ambargo uygularlar. Bırakın koysunlar globalleşme hapınıda kusmuş oluruz.

• Bataklığın kaynağı Irak değil Suriye idi,umarım temizlenir de rahat ederiz.

• Burası TSK nın sitesimi ne var bunda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teröristleri bombalamışız yine galiba. Kaynak ne derece doğru acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 30 Ağustos 2016; 23:31:54 >
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.