Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (1809. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (8 Mobil) - 3 Masaüstü8 Mobil
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.771.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18071808180918101811
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pek bir cazibesi yok sanki o sitenin zaten arda paylasiyor.. Asil mustakil hesaplar var onlari takip etmek lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat1981pls kullanıcısına yanıt
    Adresleri bizimle de paylaşırmısın?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cok yanlis konusuyorsun soylediklerin dogru degil..

• ..... mun ABD'si Türkiye'yi gene ateşe attı pisliği enkaz ne varsa uğraş diye tüm zararı bu ülkeye.
  • folkeyno kullanıcısına yanıt
    Valla ben bilmiyrm hocam, mustakil twit adresleri.. Operasyon baslarsa cikar ortaya. Z.dali op. Vardi

• quote:

Orijinalden alıntı: MANGUTAY

Birileri yine yüzyıl edebiyatına başlamış. Evet 21. yy da dünyanın her yerinde gül bahçeleri açıyor. Kan dökme heveslisi sadece biz Türkleriz. Ona buna verdiğin akıldan biraz kendine de ayır da arada sorarsın belki ulan ABDnin Rusyanın ne işi var Suriyede diye. Yedi ceddine falan sövmene de gerek yok bunu yapamıyorsan. Onlar da böyle olsun istemezdi çünkü.
    Evet, en azından daha bilgiliyiz ki o kadar çirkin siyasete rağmen artık eski konar göçer işleri gözümüze hoş gösterip insanları kandıramıyorsunuz. Kaybedecek bir şeyi olmamak ne kötü, bir kanınız kalmış ona da fiş fatura kesiyorsunuz. Kan da istiklal marşında söylendiği gibi asil olsa, tövbe tövbe...

Üst aklınız sizi o kadar "boşaltmış" ve anlamsızlaştırmış ki bana da akıl hesabı yapıyorsunuz. İşte kimisine doğarken akıl da verilmiyor, ata da, siz biçin herkese don doğmamış çocuğa biçer gibi...

Bazı yaratıkların varlığı değil kanı "ak"arsa bir başkasına fayda sağlıyor, yürek yiyen sizin gibilerinin kanı akmalıyken küçük menfaatleriniz için haddinizi aşıp operasyon adı altında eşkiyacılık yapamazsınız, durun orada veya durmayın, yürüyün tüm rezil destekçilerinizle de hak yemenin adaletini görün...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: murat1981pls

Cok yanlis konusuyorsun soylediklerin dogru degil..
    Abd süs niyetine girdi tabi sonra mısırda orada burada ülkeye terör olan grupları ben destekledim silah lojistiği yaptım.

Trump denen sarı civciv'in bir dediğine inanmam.İnanada şaşarım.ABD bölgedende çekilmiyor bir olay oldu mu aha orada Irak'talar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 7 Ekim 2019; 16:20:51 >
  • quote:

"Diyelim ki girdik 15 yada 30km güvenli bölge oldu, peki oradan sonrası ne olacak, pkk-pyd sdg 30km den sonraki yerlere yerleşmeyecek mi?"
  • tubytube kullanıcısına yanıt
    Vallaha agir sacmalayanlar olarak konu acip orada sacmalasanizda konu temiz kalsa

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Sizin yüzünüzden oldu sizin yüzünüzden ortadoğu kan gölüne döndü ortaoğuda libyadan tut Irak'a kadar akan her kan damlasında her ağlayan çocuğun göz yaşında parmağınız var bilesiniz.Orada ölen kişilere üzülecekte son kişiler bunlar.Desteklediniz sonuna kadar ABD'nin maşalığını iyi yaptınız sonuçta din iman para.Para landan değerli insan canından değerli biraz demogoji bitti.

Alıntıları Göster
    Ne güzel etliye sütlüye karışmayacaktık, suriyede istediğiniz kürt devleti kurulacaktı. Aynı ırakta olduğu gibi. Karın ağrınız belli oluyor. İnsan ülkesine iftira atarken biraz dikkat eder. Ama belliki meşrep farklı. Olsun biz içmizde farklılıkları barındırmayı seven milletiz. O yüzden böyle salyalarınızı savurarak devleti aşağılama cüretini gösterebiliyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urfes -- 7 Ekim 2019; 16:23:3 >

• Konuyu uzatmak istemiyrm sana katilmam mumkun degil. Suan benim icin onemli olan devletimin bekasi.. Onun icin hatalara ragmen destegimi veriyorum..

• quote:

Konuyu uzatmak istemiyrm sana katilmam mumkun degil. Suan benim icin onemli olan devletimin bekasi.. Onun icin hatalara ragmen destegimi veriyorum..
    Beka ya he beka neyin bekası kimin bekası bu ülkeyi bu raddeye sokan kimdi.Irak'taki operasyonda Suriyedeki operasyonda Libyadaki operasyonda Türkiyede kimin ceplerine banka hesaplarına para girdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 7 Ekim 2019; 16:23:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: urfes

Ne güzel etliye sütlüye karışmayacaktık, suriyede istediğiniz kürt devleti kurulacaktı. Aynı ırakta olduğu gibi. Karın ağrınız belli oluyor. İnsan ülkesine iftira atarken biraz dikkat eder. Ama belliki meşrep farklı. Olsun biz içmizde farklılıkları barındırmayı seven milletiz. O yüzden böyle salyalarınızı savurarak devleti aşağılama cüretini gösterebiliyorsunuz...

Alıntıları Göster
    O yüzden mi senin Türk markaların inşaat şirketlerin kuzey Irakta iş alıyor avm açıyor markalarını oraya taşıyor laf anlatacak son kişisiniz son.Git bak bakalım Erbile felan kaç tane Türk markası var oradaki inşaatları hangi firmalar almış.Çok milliyetçiler bababa ülkenin toprağını satarken mi aklınıza geldi istanbulu veya kıyı köşelerini.Kürt devletini kürt oluşumunu alevlendiren malum zihniyettir 2000lerden sonra nasıl bir anda canlandı bunlar nasıl acaba Irak'ın içine edilmesinde yardım edildi diye olmasın.Binbir terör örgütü çıktı ortaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 7 Ekim 2019; 16:27:18 >

• Nyse tamam kral sknti yok:)

• murat1981pls kullanıcısına yanıt
    İktidar Suriye'de macera aramadan önce devletin bekasını düşünecekti. Batılılar İşid denen projeyi ortaya çıkardılar, şeker görmüş sinek gibi dünyanın heryerinden aşırı dinciler bölgeye geldi. Ne hikmetse bu süreçte bizim sınırımız delik deşik edildi. Burada uçaktan inen Suriye'ye gitti. Sonra baktık İşid fena, bize saldırdı. Ardından bir 29 Ekim günü Kürtler İŞİD ile savaşmak için Suriye'ye bizim topraklarımızdan geçti. Bu sefer baktık, YPG hortladı. Başladık kırmızı çizgiler çizmeye, bir baktık tüm sınırı kapladılar. Sonra müttefik ABD oldu size YTG destekçisi... Bu arada ABD İşid i Kürtlerle vurdu, bir baktık binlerce tır silah verdiler. Biz daha hop diyene kadar, donattılar eğitim verdiler. Biz ÖSO, esad, Rusya derken komuşumuz YPG oldu. Şimdi ABD diyor ki, ben çıktım. İnanan varsa iki kere değil, iki yüzkere düşünsün...

Beka konusunda da iktidar bugüne kadar hatalar yaptı, bunların sorumluluğu onlarındır.

Bu kadar hatadan sonra ben güvenmiyorum. Umarım yanılırım...

• quote:

Vallaha agir sacmalayanlar olarak konu acip orada sacmalasanizda konu temiz kalsa
    Hep haklısınız, hepimiz size tapıyoruz dememiz mi lazım? Benim yüreğim ucube cümlelerinizle dolu, kimseye maddi manevi bir katkı sağla(ya)mayan, zihinsel gelişimi tıkayan yazıları kaldırmıyor. Gece nasıl uyuduğunuzu, sevgililerinizle nasıl ilişkiye girebildiğinizi, nasıl çocuk yapabildiğinizi çok merak ediyorum

Daha derin mevzuları açardım ama gerek yok, "ak"acak kan damarda durmaz ve "ak"ar değil mi?

• quote:

Yok sen savaşa zamanında burnunu soktun sonra işler senin istemediğin raddeye geldi neden ABD'nin maşalığını yaptın bölgede daeş ışid artık ne haltsa sen destekledin.Bunlara lojistikte sağladın ülkende pek çok tarikatta bunlara militan yetiştirin dedin tarikatlarda fetva verildi çoğu yerde broşür felan görüldü nete bile düştü.Sonra ne oldu ABD bir anda desteği bıraktı sende kesmek istediğin ne oldu sonra ülkende bomba patladı 2 askerini diri diri yaktılar ses de edemedin.Yapma ya neden oldu acaba sınırı güvenliği için girsen amenna birilerinden izin alarak seçim o bu şu zart zırtla ötelenmesini bekleyerek geçti süre.Burada o seçim bu seçim diye gezinirken bölgede bu zihniyet kümelendi yerleşti artık sana zarar verecek noktaya ulaştı neden izin verdin neden bekledin kanser bacağını sarıyorken bunu biliyorsun aman olsun diyorsun o bacak kopunca mı aklına gelecek.

Şuanda ABD istediği sonucu alamadı Trumpta seçim vaadi gerekse çin ticaret savaşları sebebi ile savaşa ara verme derdinde bu ortada bıraktığı yarım yamalak işide kendi kapatmak istemiyor.Türkiye'ye attı topu bu yanan ateşi sen söndüreceksin ölende günahının boynuna.Biz savaşta değiliz ama birilerinin amaçları emelleri için bu ülkenin gençleri heba oluyor ateş düştüğü yeri yakıyor buda biline.Davulun sesi uzaktan hoş geliyor eşin dostun kardeşin olmadıkça seni ırgalamıyor sonuçta 2 gün sora unutuluyor buradakiler sanıyorki bilgisayar oyunu insan ölüyor insan birinin kardeşi evladı eşi arkadaşı.

Alıntıları Göster
    Sen ne la. Şu kafanı biraz aç, fikrine karşı fikir öne süren biri otomatik olarak Akpli olmuyor, beni Rte yerine koyup mu yazıyorsun yoksa Nusayri misin yoksa "Katil Tc" diyen sosyalistin teki misin? RTE'nin politikası başarılıydı, süper yaptı dedim çünkü. Yahu başından beri Suriyeye girilmesi taraftarıydım diyorum. RTE nin orada birilerini desteklemesi değil bizzat orduyla ortalığın anasını ağlatması gerekirdi diyorum. İş Abdye Rusyaya kalmadan.

Abd istediğini alamadı diyorsun. Abdnin istediği kuzeyde Kürdistan kurmaktı, hala hedefin Eset olduğunu düşünen varsa söyleyecek bir şey yok. Kürdistanı da kurdurmayan Eset değil Türkiyedir. Afrinde, Fıratta askercilik oynamadık. Esete kalsa Abd çekilsin de ne olursa olsun. Kendi çıkarını düşünen diktatörün tekidir eset umurunda mı Suriyenin bütünlüğü? Şu anda öyle ya da böyle yapılan operasyona karşı çıkmanın mantıklı hiç bir izahı olamaz. Başından beri yapılması gerekeni işin sonunda yapıyoruz eleştirdiğim tek nokta bu.

• quote:

O yüzden mi senin Türk markaların inşaat şirketlerin kuzey Irakta iş alıyor avm açıyor markalarını oraya taşıyor laf anlatacak son kişisiniz son.Git bak bakalım Erbile felan kaç tane Türk markası var oradaki inşaatları hangi firmalar almış.Çok milliyetçiler bababa ülkenin toprağını satarken mi aklınıza geldi istanbulu veya kıyı köşelerini.Kürt devletini kürt oluşumunu alevlendiren malum zihniyettir 2000lerden sonra nasıl bir anda canlandı bunlar nasıl acaba Irak'ın içine edilmesinde yardım edildi diye olmasın.Binbir terör örgütü çıktı ortaya.

Alıntıları Göster
    Türk inşaat sektörü sadece ırakta değil dünyanın her yerinde iş yapıyor. Dünya ikincisiyiz inşaat sektöründe. At gözlüğünü çıkar. Rusyadada iş yapıyoruz, avrupada da.

www.aa.com.tr
    Türk inşaat sektörü dünya ikincisi
    https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/turk-insaat-sektoru-dunya-ikincisi/1562367

• #SONDAKIKA

ABD Başkanı Donald Trump, Cumhuriyetçi senatörlerin acil randevu talebini yoğun programını gerekçe göstererek reddetti.

Yoğun program: golf sahasında karı kız dikizlemek.

• Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Yardımcısı Panos Moumtzis: "(TSK'nın Fırat'ın doğusuna yönelik olası harekatı) Türkiye ile çok yakın koordinasyona hazırız."

• 
Sayfa: önceki 18071808180918101811
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.