Şimdi Ara

Barış hoca biyoloji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
8.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dinleyen var mı sanki bana hep eksik anlatıyormuş gibi geliyor.

• Adam müfredata karşı çıkıp gerçek Biyolojiyi anlatıyor. Hayatımda edindiğim en iyi öğretmen. Bana da hep öyle gelirdi fakat bir kez denedim ve o kadar iyi ettim ki. Konular uzun sürmüyor notlar uzun sürmüyor fakat ne lazımsa alıyorsun, buna ek evrimsel süreçleri de öğretiyor. Böylece bakanlarımızın ucuz din kaygıları yüzünden bize vermedikleri biyoloji bilgisini Barış hoca veriyor. Zor bulunur böylesi hoca. Anlattığı detaylardan, üzerine inatla dikkat çektiği kısımlardan her sene soru gelmesi de cabası.

Eski tyt ayt oynatma listesinden ilerliyorum, daha samimi ve akıcı geliyor :) eski playlistte neredeyse hiçbir şeyi tam yazmıyor notlara hep kısaltıyor şekiller üzerinden anlatım yapıyor ama inan ki sen her şeyi not alabiliyorsun ve notların senin anlayacağın şekilde ve eksiksiz dolmuş oluyor.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Dr. Biyoloji: Biyolojinin Gizemlerini Keşfet

Biyoloji, yaşamı ve canlı organizmaları inceleyen büyüleyici bir bilim dalıdır. Canlıların yapılarını, işlevlerini, büyüme ve gelişmelerini, evrimlerini ve çevreleriyle etkileşimlerini araştırır. Biyoloji, sağlık, tarım, çevre koruma ve daha birçok alanda uygulamalara sahiptir.

Dr. Biyoloji, biyoloji alanında uzmanlaşmış bir doktordur. Biyoloji alanındaki araştırmaları, yeni keşiflere ve hastalıkların tedavisinde, çevre korumada ve sürdürülebilirlik alanlarında ilerlemelere yol açmaktadır. Dr. Biyoloji, biyolojinin karmaşık dünyasını anlamanıza yardımcı olabilir ve konuyla ilgili sorularınızı yanıtlayabilir.

Dr. Biyoloji iyi mi diye merak ediyorsanız, biyoloji alanında yaptığı önemli katkılara ve araştırmalarına bakmalısınız. İyi bir Dr. Biyoloji, biyoloji alanındaki en son gelişmelerden haberdar olacak ve konuyla ilgili sorularınızı net ve anlaşılır bir şekilde yanıtlayabilecektir.

Dr. Biyoloji'nin biyoloji alanındaki araştırmalarına ulaşmak için internette veya akademik veri tabanlarında arama yapmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca, biyolojiyle ilgili sorularınız varsa, saygın bir Dr. Biyoloji'ye danışmayı düşünmelisiniz.

Bu metinde "Dr. Biyoloji" terimi, biyoloji alanında uzmanlaşmış bir doktoru ifade etmek için kullanılmıştır. Metinde kişisel görüşler belirtilmemiş ve öznel ifadeler kullanılmamıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dinleme ozaman
  • Eksik değil de aşırı hızlı anlatıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dinleyenler yorum yapabilir mi bende merak ediyorum

• Yeni tyt videoları çekmeye başlamış nasıl arkadaşlar?

• bence baya iyiydi son videoları bilmiyorum soru çözümlerini durdurup çözüp dinliyordum 4 net boostladı
  • Sınava son bir ay kala çok işime yaradı kendisi sağ olsun 17 videoluk ayt konu denemeleri ve son ay attığı 10lu deneme bence iyiydi bi de foto kemo solunumu izledim gerisini bilmiyorum bunlar için 10 üzerinden 10 veririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT MATEMATİK MERT HOCA
    geçen yıl açıldı
    Betül hoca biyoloji
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam taş gibi biyolojici. Herkes 2020 sınavını çözerken o çıkmış soruları anlattığı yerleri birleştirip attı. ALFA

• Konuyu anlamak için sanırım en iyisi.

• Adam müfredata karşı çıkıp gerçek Biyolojiyi anlatıyor. Hayatımda edindiğim en iyi öğretmen. Bana da hep öyle gelirdi fakat bir kez denedim ve o kadar iyi ettim ki. Konular uzun sürmüyor notlar uzun sürmüyor fakat ne lazımsa alıyorsun, buna ek evrimsel süreçleri de öğretiyor. Böylece bakanlarımızın ucuz din kaygıları yüzünden bize vermedikleri biyoloji bilgisini Barış hoca veriyor. Zor bulunur böylesi hoca. Anlattığı detaylardan, üzerine inatla dikkat çektiği kısımlardan her sene soru gelmesi de cabası.

Eski tyt ayt oynatma listesinden ilerliyorum, daha samimi ve akıcı geliyor :) eski playlistte neredeyse hiçbir şeyi tam yazmıyor notlara hep kısaltıyor şekiller üzerinden anlatım yapıyor ama inan ki sen her şeyi not alabiliyorsun ve notların senin anlayacağın şekilde ve eksiksiz dolmuş oluyor.

• Full yapacağım diyorsan gir dinle.

• biraz hızlı biraz üst düzey anlatıyo ama her şeyi mantığıyla öğreniyorsun benim en sevdiğim biyocu kendileri

• Barış hoca biyoloji süperdir
    Ekstra senin biyolojin i de tavsiye ederim

• sistemler için daha iyisi yok bence , ama diğer konular için zaman ayırabiliyorsan senin biyolijin en iyi seçenek olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meto343

Full yapacağım diyorsan gir dinle.
    Tyt'si nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: fegelein

sistemler için daha iyisi yok bence , ama diğer konular için zaman ayırabiliyorsan senin biyolijin en iyi seçenek olabilir.
    Tyt'si nasıl ?
  • zubilinnes kullanıcısına yanıt
    tyt için çok kasmaya gerek yok diye düşünüyorum , kampüs yeterli
  • zubilinnes kullanıcısına yanıt
    Çok ayrıntılı tam soru yerlerine vurgu yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meto343

Çok ayrıntılı tam soru yerlerine vurgu yapıyor.
    Anladım teşekkür ederim
  • Konu anlatım pdf leri yok mu ? Tamamen dolu olan ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.