Şimdi Ara

BARIŞ AYHAN KAFLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
21.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Problemler için Apotemiyi emek verip çözün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi üni mezunlarına yks taktikleri verelim
  • Senelerce kaf kullanmış birisi olarak söylüyorum; kafın iki şekilde kullanımı vardır birisi kitabı hocayla beraber bitirip oldum diyen insanlar. Zaten oldum demek öldüm demektir sakın ola ki bu kitabı yanlış kullanmayın. Kitabı bazı insanlar ezberlemeye falan çalışıyor bu da çok saçma. O kitağ ve Behzat hocayla matematik nasıl çözülür onu öğreniyorsunuz. Sakın kitabı alırken sınavda burdan soru gelir denemlerde soru tuttururum gibi amaçlarla almayın. Gerçekten matematik öğrenim matematiğin ehli olmak istiyorsanız kullanın bu kitapları. Sonra soruları çözerken bi mat hocası edasıyla çözmeye başladığınızı anlamış olursunuz. Kitabı bitirmek uğruna yalapşap iş yapmayın kitabı bitirip hiçbir bok öğrenmezseniz hayal kırıklığına uğrarsınız hem de fena. Sonra orada burada Behzat hocaya sallarsınız. Onun dışında bu kitapla beraber mutlaka başka kitaplar çözün, yapamadığınız her soruyu hemen behzat hocadan izlemeyin o kitabı parçalayın uğraşın didinin. Yapılmayan soruların hemen çözümünü öğrenmek bazen riskli oluyor belli aralıklarla denemekte fayda var.

• Biyoloji kimya vs bu tarz derslerde yapamadığınız soruları hemen öğrenmekte fayda var ancak matematikte temelinşz varsa basic şeylere hakimseniz belli bi seviyenin üzerindeyseniz sorulara çok fazla uğraşmak sizi geliştirir. Bakış açısı kazanmalısınız. Hızlı hızlı sb çözüp çözemediklerinizi izlemek çok işe yaramaz. Yarar ama kısa vadede. Uzun vadede bi şeyler yapmak istiyorsanız soru sayısı vs takılmadan çer çöp çözmek yerine hard şeylerle uğraşmalısınız. Bi testte bi sayfaya göz gezdirince gerçekten çer çöp görünüyorsa onları çözmek cidden size bi şey katmaz hemen geçmelisiniz. Çalışırken sadece soru sayısı çalışma saatine aldanmamalısınız verim çok önemli

• Behzat hocam merhabalar nasılsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • piyasada 345 ve acil falan varken kaflara hala rağbet oluyor mu la.. gram iyi bulduğum bir yayın bile değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.