Şimdi Ara

BARIŞ AYHAN KAFLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
21.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi çalışmalar size bir tavsiye niteliğinde bu yazım ciddi manada 3-4-5 yayınları fdd mavi fem kosb birey b matematik çözmüş biri olarak diyorum ki barış ayhanın kafları kadar kaliteli bir kaynak yok cidden yok adam akıllı yazıcıdan çıkartıp onları güzelce sindirip çözdükten sonra birde üstüne belli periyotlarda tekrar edip mat1 de soru kaçırma olayınız sadece sınav esnasındaki heyecan durumuna bağlı olur siz siz olun mutlaka bir yerden bulup buluşturun çözün hatta bulursanız performans testlerini de kesinlikle çözün.

• Arkadaşlar barış hocanız inanilmaazzzzz detaylı hazırlamış, anlamadığınız hiç bir yer kalmayacak bak bak milli problem olmuş obeb okek, ted ankaradaki çocuklar süper

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akmerkezin önünden geçerken açtım bu konuyu şaka bir yana kardeşim ciddi manada bir yerlerden bulup edin çözün.
  • Soru bankasi gibi mi yoksa behzat hocamin anlattigi kaflar mi? Ona gore siparis edecegim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • behzat hocanın anlattığı kaflar mümkünse 1 ay arayla hepsini tekrar çöz, o kadar kitap karıştırdım ettim yok yani bundan ötesi.
  • hocam tek değineceğim nokta problemlerde sayı problemleri diğerleri zaten ideal ama sayı problemleri biraz noksan gibi çünkü artık ösym de sayı problemlerinde ne soracağını şaşırdı onun için eğer problem çözmek istiyorsan çap yayınlarının 300 soruda problemler ve arıkan 800 soru çözümlü problemler öneririm sana işini hayli hayli görür.
  • Tamamen gereksiz fulle yakın yapan arkadaşlarım hiçbiri br falan alakası yoktu bunlarla.İsteyen dinleyebilir tabi bende alıcaktım hatta sonra baktım netlerime para kaptırmaya gerek yok diyerek vazgeçtim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mert hoca denemeleri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaboga9266

behzat hocanın anlattığı kaflar mümkünse 1 ay arayla hepsini tekrar çöz, o kadar kitap karıştırdım ettim yok yani bundan ötesi.

Dersleri satin almadiktan sonra kaflar cok gereksiz olur bence.Keske soru bankasi olsaydi

• quote:

Orijinalden alıntı: intexo

Tamamen gereksiz fulle yakın yapan arkadaşlarım hiçbiri br falan alakası yoktu bunlarla.İsteyen dinleyebilir tabi bende alıcaktım hatta sonra baktım netlerime para kaptırmaya gerek yok diyerek vazgeçtim

Yanlış bilgilendirme insanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

quote:

Tamamen gereksiz fulle yakın yapan arkadaşlarım hiçbiri br falan alakası yoktu bunlarla.İsteyen dinleyebilir tabi bende alıcaktım hatta sonra baktım netlerime para kaptırmaya gerek yok diyerek vazgeçtim

Niye kanka sen full mu çekiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

quote:

quote:

Yayın güzel neden bu tarz eleştiri geliyor haksızca bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sorular güzel evet bende gordum.

Mat1de full çekmek bu kadar basit değil ama baya bir birikim gerekiyor bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten matdan full çıkarmak ne kadar iyi olursan ol birazda o güne bağlı birşey.Ben bunlara bağımsız olarak yayının kötü olmadığını belirttim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten matdan full çıkarmak ne kadar iyi olursan ol birazda o güne bağlı birşey.Ben bunlara bağımsız olarak yayının kötü olmadığını belirttim.

Adamsın drogba

• aynen bende öneriyorum bunları dinleyin kafları güzel şekilde sindire sindire çözün çicekli böcekli kalemlerle bununda üstüne karekök,3-4-5 çözün ki bakın piyasada ki en zor kaynaklardır çok rahat çözersiniz o kafların üstüne ama bence çıktı dağınık oluyor bende kaf alıcam 3 konuyu izledim inş devamını getircem behzat hocaya sordum yetişecek mi diye yetişecek dedi kendi yerimizde de aynı yerdeyiz dedi zaten
  • AdamsınDrogba kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi mi ? Ben yayın kötü falan demedim.Sadece fulle yakın yapan 37-38 veya 35+ neyse arkadaşlarımın hiçbiri bunları çözmedi.Ayrıca bende ekstra bir özelliği olduğunu düşünmüyorum bu kafların.Sen düşünüyor olabilirsin veya başkaları para verip alabilirsiniz.Ben tercih etmiyorum ve gereksiz buluyorum.Yaptıkları iş güzel öyle bedavaya versinler tarzı bir yorumumda yok.Mutlaka bir fiyatı olucak ortada bir emek var ama matematik temeli iyi olan biri piyasada bulunan sağlam kitaplardan birini adama akıllı çözüp son konularına mat1in hakim olursa geometriside iyiyse 35+ yapabilir zaten.Ancak şu da bir gerçek ki normal hocadan dinlemekten daha iyi ve etkili oluyor.Bu yüzden yanlış bilgilendirme falan diye konuşma bunlar benim şahsi fikirlerimdir.Burada yaptıkları işe hakarette etmedim aksine hakkıyla yapıyorlar ama insanlara bu kitapları videoları olmazsa olmaz gibi yansıtmak gereksiz.Sanki bunları dinleyen çözen herkes 35 yapacakmış gibi mesaj vermek saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intexo -- 23 Kasım 2015; 19:50:19 >

• Şuan ygs mat denemelerinde 37-38 civarı yapıyorum ama bunu behsata değil karekök ve konu özetliye ve fem bölüm denemelerine borçluyum. umarım mesajı almışsınızdır

Not: tüm videoları olmasına rağmen 1 saat bile dinlemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 23 Kasım 2015; 19:54:08 >
  • Arkadaş duygularıma tercüman olmuş.Her ne kadar 37-38 yapamasamda elimizden geldiğince 35leri görmeye başladık.İnşallah sınava kadar görürüz 37-38 netleri
  • intexo kullanıcısına yanıt
    Benim temel vardı hocam 2014'te 34d 6y yapmıştım çok soru çözüncede gelişti behsatla vakit kaybedeceğinize konuları bir an önce bitirip bölğm denemelerine geçin anca öyle artar netler. (Behsat fanlarına dedim)

Gerçekten merak ediyorum video ile çalışıp 10binden iyi yapan var mı 2012-13 yılından beri hazırlanıyorum sınava o zamanlarda video dilenenler olurdu çoğu 60-70-80k oldu 3 tane sınav dönemi gördüm burada video izleyip iyi sonuç elde eden bi azimli yazarı (jo_be) hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 23 Kasım 2015; 20:04:56 >
  • Guest-46B352547 G kullanıcısına yanıt
    Adam haklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.