Şimdi Ara

Barfiks Aldım Kurulum İçin Yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
4.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu kapı ile koridorlar için olan düz ve içinde dönme mekanizması olan barfiksten aldım şuan 63 Santim uzunluğunda . 103 Santime kadar çıkabiliyor fakat çeviriyorum içindeki çark dönmüyor gibi geldi bana yani uzamıyor.

Ürün şu :http://tinyurl.com/c2ybsra

Kurulum hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 15 Şubat 2013; 13:45:51 >

• Montaj: Evinizdeki özellikle ahşap olan kapılarınızın istediğiniz yüksekliğine vidalayacağınız ufak aparatlarına barfiksi döndürerek oturtmalısınız. Döndükçe uzayan ya da kısalan barfiks yuvalarına oturduktan sonra egzersizlerinize başlayabilirsiniz.
  • Vidasız da kullanılıyor diye biliyorum , sıkıştırmalı yani ?
  • evdekilere söylüyorum bir barfix demiride ben alayım diye ama asıldıgın an üst katı aşagı indirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

Vidasız da kullanılıyor diye biliyorum , sıkıştırmalı yani ?

uzayspor.com
    Delta Koridor Barfiksi & Kapı Barı - 130 Cm AO Delta Koridor Barfiksi & Kapı Barı - 130 Cm
    http://www.uzayspor.com/kapi-koridor-barfiksi/urun-9665-delta-ravel-kapi-koridor-barfiksi-spor-aleti-130-cm-110-10-10

buraya bak bir dostum açıklaması yazıyor.

• İki tarafini da dondur bu arada vidasiz kullanma bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya aslında gayet ucuza ve hızlı geldi , iki tarafıda çevirince uzamaya başladı bu arada Almak isteyenlere tavsiye edebilirim sağlam ve ağır birşey. Duvarlara sıkıştıracağım için bir yerin çökme riski falan yok. Barfiks gevşemediği sürece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ya aslında gayet ucuza ve hızlı geldi , iki tarafıda çevirince uzamaya başladı bu arada Almak isteyenlere tavsiye edebilirim sağlam ve ağır birşey. Duvarlara sıkıştıracağım için bir yerin çökme riski falan yok. Barfiks gevşemediği sürece

Bende şu kapıyı sıkıştırarak duran kapı barfiksi vardı.Ev değiştirince duvarlar kalın olduğu için uymadı boşa çıktı.

Bu tarz duvara sıkışan birşey almak istiyorumda denediniz mi?Güven veriyormu,birden kendimizi kaldırırken yere düşmeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sivarge

quote:

Ya aslında gayet ucuza ve hızlı geldi , iki tarafıda çevirince uzamaya başladı bu arada Almak isteyenlere tavsiye edebilirim sağlam ve ağır birşey. Duvarlara sıkıştıracağım için bir yerin çökme riski falan yok. Barfiks gevşemediği sürece

Bende şu kapıyı sıkıştırarak duran kapı barfiksi vardı.Ev değiştirince duvarlar kalın olduğu için uymadı boşa çıktı.

Bu tarz duvara sıkışan birşey almak istiyorumda denediniz mi?Güven veriyormu,birden kendimizi kaldırırken yere düşmeyelim

Şimdi içini falan açtım takmaya çalıştım yapamadın neyse ki 1-2 saatte anca yapabildim . 103 Santim diyor fakat içindeki aparatı falan zorladım 85 santim oluyor en fazla. Kapı 88 Santim olduğu için boşa gidiyor. Dar bir kapıya sıkıştırdım fakat içindeki aparat çıktığı için az asılınca usulca aşağıya uçtum. Yani alacaksanız 130 Santim'den aşağı barfiks barı almayın !!!

• Bu aletler hakkında sorusu olan sorabilir ufakda olsa deneyimlerim oldu
  • quote:

Bu aletler hakkında sorusu olan sorabilir ufakda olsa deneyimlerim oldu

Her duvara olurmu üst kat aşagı inmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

Bu aletler hakkında sorusu olan sorabilir ufakda olsa deneyimlerim oldu

Her duvara olurmu üst kat aşagı inmesin

Oluyor da duvarlar eğimli olmayacak Ben taktım üst kat yerine ben aşağı indim. Taktım kafayı kesin yapıcam

• Benim görüşüm herşeyde yardım istememek lazım.Kendin biraz denersen,çabalarsan kolayca takabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

Benim görüşüm herşeyde yardım istememek lazım.Kendin biraz denersen,çabalarsan kolayca takabilirsin.

Ya hiç değilse bir kullanma kılavuzu yokmudur diye aradım bulamadım . Tabi aletin içini açınca ortalık baya karıştı ve saatler sonra düzelttim eski haline. Fakat bir türlü istediğim gibi olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.