Şimdi Ara

Bardan kız düşmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bardan kız düşmesi bence imkansız. Bu 89-90 neslinin belki gençliğinde olan bir şeydi. Ama bizim gibi z kuşaklarında olmuyor. Kızlar grup halinde eğlenmeye geliyor şimdi tanışmak istesen diğer kızlar o kıza dedikodu yapar, ucuz kız diye. O yüzden kız gönlü olsa bile tanışmaz. Bardan kızla tanışmak artık bitti ya. Yalan dolan zaten bira çok pahalı. Zaten bira içmeyi de hiç sevmem. Kız tavlamak amacım olmasa bara hiç gitmem, bundan sonra da gitmeyi düşünmüyorum. Bir de bazı meriçler yok kız tavlamak amacın olmasın falan diyor. Böyle bir şey saçmalık. Tabii ki kız tavlamak amacımız da olabilir. Ben paramı zaten kazanıyorum, kişisel gelişim süper. Tabii ki kız tavlayacağım ve bunun da kötü bir yanı yok. Gayet etik. Bu meriçler sanki size bunun kötü bir şey olduğunu ima etmeye çalışıyor ama değil.

Ama barda tanışılan kız da yani ne bileyim.. Değişik kafalarda oluyor öyle kızı gidip annenle tanıştıramazsın. Bir de bazen rock barlar fena olmuyor müzik falan. Ama yine de bar saçmalık bi kokteyl yapıyorlar 700tl yuhh yani. Ben çok zengin olsam bile o kadar ufacık içeceğe 700tl vermem ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 14 Şubat 2026; 21:1:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı

• Ciddi düşünüyorsan hiç gitme

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Chopper motor ile gitsek olmuyor mu (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ne düşündüğümü ben de bilmiyorum artık

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • Barda tek gecelik ilişki için birilerini bulma ihtimalin var ama ciddi ilişki düşünüyorsan oraya gitmen biraz komik kaçar

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVM de kız tavlanır mı ?
    9 yıl önce açıldı
    kız/kadın güzel oluyo ya
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.