Şimdi Ara

Bardakta mısırdan sonra şimdi de bardakta makarna

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bilen gören var mı şimdi de bardakta makarna (macharna) satmaya başlamışlar
    geçen outlet center a gittiğimde gördüm
    1 bardak 5yetale
    kıymalı domatesliden yedim fena değildi
    sizin görüşleriniz nasıl?

• 5 YTL'ye 1 tencere kıymalı-domatesli makarna yerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

5 YTL'ye 1 tencere kıymalı-domatesli makarna yerim.

nerdeyse dha bile fazla
  • 1 bardak makarna = 5 yetele

bardak şöyle bişeydi galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 7 Ekim 2008; 23:59:35 >

• Ben alırım heralde.. çünkü seviyorum makarnayı
  • "Macharna" dilimizi yozlaştırıyorlar hadi bakalım...Bir de üstüne para verenin zekasın dan şüphe ederim.Git nohutlu pilav ye,yarım ekmek arası dalak ye daha ucuz ve doyurucu.Versin o parayı bana ben evde yapayım bir tencere yanına da 2.5 litrelik kola açarız, kapı önün de beraber yeriz.Hem daha samimi bir ortam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shuffy -- 8 Ekim 2008; 0:03:33 >
  • Fazla yaygınlaşmadan bu işe mi girsek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Fazla yaygınlaşmadan bu işe mi girsek

Bardakta patates kızartması işi iyi tutar.
  • düdük makarna ise alırım ayrıca makarna azcık sert olmalı
  • proflo alışveriş merkezinde gördüm amerikanvari :P alışveriş merkezi eski ...ama konsepti yeni
  • valla şu bardakta mısırı ben evde yapıyorum o sattıklarından bin kat güzel oluyor

öncelikle alacağınız konserve mısırı süzgece boşaltın, teflon tavaya dökün, tamamen ısınınca biraz margarin ve tuz ekleyip zıkkımlanın
  • Artık girişimciler şaşırdı nasıl göz boyasak nasıl değişik bir fikirle pazara girsekdiye enterasan fikirlerle ortaya çıkıyor
  • ya bu atıştırma olayıdır. Maliyet hesabı yapılmaz Alış veriş merkezine gidersin, amacın gezmektir. Bi bardak macharna alırsın, amacın doymak değil, ağzım tatlansın, atıştırma, geyik olsun hesabıdır. Ona bakarsanız kafede kahve 4-5 kağıt, evde 3ü 1 arada iç 250 bin ama orda verdiğin mekan parası gibi bişi. Ev kafenin yerini tutabilir mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: GunayMan

quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Fazla yaygınlaşmadan bu işe mi girsek

Bardakta patates kızartması işi iyi tutar.

patates işi tutar yalnız hakıkaten
  • bardaktan makarna mı yenir
  • quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

evet bilen gören var mı şimdi de bardakta makarna (macharna) satmaya başlamışlar
    geçen outlet center a gittiğimde gördüm
    1 bardak 5yetale
    kıymalı domatesliden yedim fena değildi
    sizin görüşleriniz nasıl?

bir bardak makarnaya 5 ytl mi verdin bence makarnayı yediğin bardakla birde soğuk su içseydin
  • Zaten vardı ki
  • hay başlayacam mis gibi Türk Mutfağımızın yemekleri dururken uyduruk kıytırık şeylere hücum ediyoruz, ne özenti milletiz ya.. nefret ediyorum bu hallerimizden.. görmemişlik. tikilik, sapıtmışlık...
  • yakında bizim pilavcılarda isyan edip arabalara "pilavchı" fln yazarsa şaşırmayın
  • Patates konusunda ne kıvam, ne lezzet, ne de fiyat kategorisinde McDonalds / Burger King ile yarışamazsınız. Adamlar her alışveriş merkezinde zaten varlar. Ben Arby's'in baharatlı kıvırtgan fingirdek patateslerini seviyorum ama onlar her yerde bulunmuyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.