Şimdi Ara

Bard Skilleri Hakkında!!Tasınması Gerekmekte!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aciklama yapan aXi1o kardesime tesekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSoykanxx -- 7 Eylül 2010; 1:25:30 >

• Bard dan hangi skilleri açtığını bize ss li anlatablrmsn? Bende wizz bard var bard cleric icin crusted heart topluyorum şu an... Bard daki skilleri ss li anlatablrmsn? Ayrıca yaşadığın tecrübeleri pvp olsun pve olsun ctf ,arena hepsi....

not: internetteki ss bard skilleri acıklıo ama net değil ondan senin cevaplarını bekliyorum aXi1o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airmemoli -- 5 Eylül 2010; 0:19:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airmemoli

Bard dan hangi skilleri açtığını bize ss li anlatablrmsn? Bende wizz bard var bard cleric icin crusted heart topluyorum şu an... Bard daki skilleri ss li anlatablrmsn? Ayrıca yaşadığın tecrübeleri pvp olsun pve olsun ctf ,arena hepsi....

not: internetteki ss bard skilleri acıklıo ama net değil ondan senin cevaplarını bekliyorum aXi1o

En kısa zamanda bu konunun altında anlatıcam . .

- - -

1A - Vibration ; Mag. atağı arttırır .
    1B - Echo ; Harp'ın vuruş menzilini arttırır .
    1C - Music Life ; Mana tüketimini azaltır .
    1D - Prism ; Resistance oranını arttırır .

2A - Horror Chord ; Weird Chord'un alt versiyonu .
    2B - Booming Chord ; Booming Wave'nin alt versiyonu .
    2C - Mana Switch ; Ne işe yaradığını bende bilmiyorum
    2D - Weird Chord ; Booming Wave'den sonra gelen en iyi skill
    2E - Booming Wave ; En iyi atak skilli diyebilirim

3A - Moving March ; Hızlı koşma .
    3B - Guard Tambour ; Gelen Fiziksel(Phy.) atağın bi kısmını soğurur . 11o levelde %47'dir bu rakam .
    3C - Mana Tambour ; Gelen Büyüsel(Mag.) atağın bi kısmını soğurur . 11o levelde %47'dir bu rakam .
    3D - Hit March ; Bi miktar damage arttırır . (Hit Rate)
    3E - Swing March ; Hızlı koşma . Moving March'ın bi üst versiyonu .
    3F - Clout March ; Hit March'ın bi üst versiyonudur , bi miktar damage arttırır . (Ben pek bi yararını göremedim en fazla 2-3 k arttırıyor)

4A - Holding Clamor ; Yaptığınız mob bi süre kıpırdayamaz .
    4B - Cure Melody ; Cure Music'in bi alt versiyonudur .
    4C - Temptation ; Mobları birbirine düşürür , bi süre birbirlerine saldırırlar .
    4D - Rave Melody ; Hp'den alıp Mp dolduruyor .
    4E - Patter Clamor ; Holding Clamor'un bi üst versiyonudur .
    4F - Curious Temptation ; Temptation'un üst versiyonudur .
    4G - Cure Music ; Üstünüzde olan (Donma , zehirlenme , yanma) gibi statüleri geçiren skilldir . Cleric'teki İntegrity gibi .
    4H - Rave Harmony ; Rave Melody'nin bi üst versiyonu .

5A - Tuning Noise ; Bi miktar Mp emer .
    5B - Mana Cycle ; Bi miktar Mp doldurur (1o+ sn. kadar) . Mana Orbit'in açılabilmesi için 14 level uplanması gerekir
    5C - Noise ; Mobların saldırmamasını sağlar , uplandıkça level artar . İlk açıldığında (1o levelde) 2o levele kadar moblar size saldıramaz .
    5D - Mana Wind ; Bi kez bi miktar Mp'nizi doldurur .
    5E - Discord Wave ; Az bi miktar damage verir .
    5F - Tuning Sound ; Bi miktar Mp emer .
    5G - Mana Breeze ; Bi miktar Mp doldurur .
    5H - Mana Orbit ; Bi miktar Mp doldurur . Mana Cycle'nin bi üst versiyonudur .

6A - Tripping ; Dance ve Tamburların menzilini arttırır .
    6B - Screen Dance ; Dance ve Tamburların Resistance'sini arttırır .

7A - Dancing of Valor ; Phy. atağı arttırır .
    7B - Dancing of Magic ; Mag. atağı arttırır .
    7C - Dancing of Healing ; Hp tüketim oranını arttırır .
    7D - Dancing of Mana ; Mp tüketim oranını arttırır .
    7E - Dancing of Fight ; Phy atağı arttırır , Dancing of Valor'un bi üst versiyonudur . 11o levelde %47'e kadar Phy. atak arttırır .
    7F - Dancing of Wizardy ; Mag. atağı arttırır , Dancing of Magic'in bi üst versiyonudur . 11o levelde %47'e kadar Mag. atak arttırır .
    7G - Dancing of Vitality ; Hp tüketim oranını arttırır . Dancing of Healing'in bi üst versiyonudur .
    7H - Dancing of Mentality ; Mp tüketim oranını arttırır . Dancing of Mana'nın bi üst versiyonudur .

- - -

* PwP yapamaz diyenlere inat yapar diyorum Kullanabilirsen yaparsın .
    * Unique kesemez diyenlere inat kesersin diyorum (Cleric'teki Offering sayesinde)
    * Artık aşina olmuşunuzdur bu söze , belki de bıktınız ama ben yine de söylüyorum Bard-Cleric'seniz partylerin aranan adamısınızdır
    * Town'a ölmediği , repair ihtiyacı olmadığı sürece gitmez . İtemlerinizin durabiltysini max. ne kadarsa o kadar basın blue olarak
    * Çarda İnt eksiği de olmassa iyi damage vurur .
    * Wizard'lar 11o mobları tekte alabiliyor (alamayan istisnalar olabilir) Bard'da 3 skille aşağı indirio Guard Tambour sayesinde fazla damage yemediğinizden dolayı yatma ihtimaliniz yok , bi de buna + olarak Noise var
    * Mesela geçen benim kasmaya bıraktığım slota party kurmuşlar çar çok rahat partyli moblarla cebelleşiodu , hiç yatmamıştı .

- - -

Benden bu kadar , soru varsa Pm

Dip Not : Sp kasıyorum açacağım bi kaç skill var

• Ellerine saglık kardesim -- UP --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSoykanxx -- 7 Eylül 2010; 1:19:38 >
    Bard+Cleric Konuma devam.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Description
    A chord energy made with various pitches is made onto a target around you. When the target damages an enemy, some part of the damage will be converted to mana and your MP will be recovered. Cannot used on yourself, and the effect of the skill is only applied when using a harp.

Skill LV 1

Continuous time: 20 seconds.
    Connection distance 70.0m
    Damage 50% MP Absorption 305.

Max 16lvl =16 time 100 dist 3420 dmg 2280 absorp

--Turkce Acıklama--
    Herhangi bir playera attiginizda playerin diger player ve moblara ataklarında onun atakları size mana olarak geri döner..
    Yani playerin harcadigi mana size gelir bir nevi..

Orijinalden alıntı: xxSoykanxx

Ellerine saglık kardesim

Ne demek , bi soru varsa bi Pm kadar yakınım . . Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana . .
  • Karakter yapılandırmaya taşıncaktır sorry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSoykanxx -- 7 Eylül 2010; 1:24:38 >

Orijinalden alıntı: xxSoykanxx

Karakter yapılandırmaya taşıncaktır sorry

Taşı taşıı
  • Tasıyabilicek olsam hemen taşıyım ama mod.kontrolunde yasıyamıyorum ... Konu daha önce acildigini düşünenler için 110 lvldeki yapılandırma verilmiştir burda yani yeni bir yapılandırmadır ve benim görüşüme göre en iyisi :)

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.