Şu son birkaç yorumu yapan arkadaşlar bunları başka yerde söylemeyin millet bir tarafıyla güler. Gökhan'ın yanında Alves kim diyorsunuz. Bunları söylerken kendinizde değilsinizdir inşallah. Yoksa durum oldukça vahim.
Alves her Barça atağına katılabilen, teknik(!), hızlı, yaratıcı(!), orta yapmasını bilen(!) Dünya'nın sayılı sağ beklerinden biridir. Gökhan anca Alves'e iyi bir yedek olur. Abartmayalım isterseniz.
alves hakkında söylediklerine katılıyorum alves varken alves oynar orası kesin ancak siz ya gökhan gönülü izlemiyorsunuz yada yaptıklarını göremiyorsunuz gökhanda alvesin oyun yapısında onun yaptıklarını %80 yapacak bir oyuncu ama size kalsa gökhan sıradan bir bek hiç bir özelliği yok dümdüz bir oyuncu belki barcada 11 de oynayamaz ancak ispanyada 2takım dışında butün takımlarda ilk 11 oynar rahatça
küçümseyin küçümseyin , gökhan orta açamaz pas yapamaz vuramaz .
alves gelsin de göreyim turkiye liginde oynasın öyle kolaydı 40 metrede top oynamak e hatada yaparsan arkanda puyol var . gökhan 60-70 metre depar atıyor her atakta , alves o deparı atsa ne öyle şu çekebilir nede pas verebilir .
bi arkadaşta alves in fiziksel özelliginin gökhan dan daha iyi oldugunu söylemiş . karı gibi her müdahalede kendini yere atan adamın mı fizik gücü var allasen ? GG nin top kapması , birebir mücadelesi , ikili mücadelesi , önceden sezmeleri çok rahat alvesten üstün .Alvesten daha bi sag bek gibi , alves daha çok açık oyuncusu denebilir
alves in artılarına gelelim , adam nasıl frikik kullanıyo söylemeye gerek yok zaten , şutlarıda farksız.Lig de sezonda 7-8 gol atar Ortalar muz güntekin muz daha ne olsun tarzında .
sonuç alves 9/10 , Gökhan 8.5/10
gökhan göünlü bilmem ama andre santos tam barcelonanın beki olacak oyuncu .. cuk oturur ... alves gidecekse gökhanda oynayabilir ama alves varsa gökhanın yedek olacağı aşikar ...ama andre santos maxwelden iyidir benim gözümde ...
Bence Santos Maxwell'den de Marcelo'dan da iyidir. Barcelona'da da oynar Madrid'de de.
quote:
Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta
Gökhan Gönül biraz komik olmus hiç uymaz Barcelona'nin oyununa... (kötü futbolcu demiyorum, Barça'nin oyununu oynayamaz diyorum sadece... Belki ama Premier League'de is yapar )
ne desek boş
Ayrıca şu an kimilerine göre dünyanın en iyi sağ beki dediğiniz Alves'i, şurda 3 sene önce Uğur Boral madara etmişti. O zamanki Alves'in GG'den tek artısı serbest vuruşlarıydı
quote:
Orijinalden alıntı: Déathklaat
küçümseyin küçümseyin , gökhan orta açamaz pas yapamaz vuramaz .
alves gelsin de göreyim turkiye liginde oynasın öyle kolaydı 40 metrede top oynamak e hatada yaparsan arkanda puyol var . gökhan 60-70 metre depar atıyor her atakta , alves o deparı atsa ne öyle şu çekebilir nede pas verebilir .
bi arkadaşta alves in fiziksel özelliginin gökhan dan daha iyi oldugunu söylemiş . karı gibi her müdahalede kendini yere atan adamın mı fizik gücü var allasen ? GG nin top kapması , birebir mücadelesi , ikili mücadelesi , önceden sezmeleri çok rahat alvesten üstün .Alvesten daha bi sag bek gibi , alves daha çok açık oyuncusu denebilir
alves in artılarına gelelim , adam nasıl frikik kullanıyo söylemeye gerek yok zaten , şutlarıda farksız.Lig de sezonda 7-8 gol atar Ortalar muz güntekin muz daha ne olsun tarzında .
sonuç alves 9/10 , Gökhan 8.5/10
defansif yönden zaten gökhan gönül daha iyi alvesten ortalarında da hemen hemen aynı
quote:
Orijinalden alıntı: Rajon Rondo 9
Bence Santos Maxwell'den de Marcelo'dan da iyidir. Barcelona'da da oynar Madrid'de de.
Belki maxwellden iyi olabilir. Ama kesinlikle marcelo dan iyi degil. Arbeleo danda.. Şampiyonlar ligindeki Real-Barca maçında özelikle marceloyu takip ettim. Adam her pozisyonun içindeydi. Santos hem hücum hem defansif yönden marcelonun yarısı bile zor eder..
quote:
Orijinalden alıntı: Quintana!
quote:
Orijinalden alıntı: Rajon Rondo 9
Belki maxwellden iyi olabilir. Ama kesinlikle marcelo dan iyi degil. Arbeleo danda.. Şampiyonlar ligindeki Real-Barca maçında özelikle marceloyu takip ettim. Adam her pozisyonun içindeydi. Santos hem hücum hem defansif yönden marcelonun yarısı bile zor eder..
HERŞEYİ geçtim marcelo hızlı çevik atak bir oyuncu ancak santos ağır bir oyuncu defansif yönden zayıf
alves gökhanın yedegi olur bence santos iyi bir oyuncu lakin defansif yönü zayıf sol acık daha mantıklı santos için ama oda sol back oynamak istiyor birazilya milli takımdaki yerinden olmamak için sol back oynadıktan sonra canerden pek farkıda yok sürekli önde basacagımız maclarda santos cok faydalı olabilir yaratıcı özellikleri olan bir futbolcu gol vuruslarıda kanat adamı için gayet iyi
Gökhan Gönül ve Daniel Alves 'in karşılaştırılması...
GG ve Alvesin karşılaştırması Gökhana büyük haksızlık olur bence.Yazık yani adamı daha şimdiden kimle karşılaştırıyorsunuz.Alvese de saygısızlık olur orası da ayrı mesela.
Ama bana göre de Gökhan dünyanın en iyi sağ beklerinden biri.
quote:
Orijinalden alıntı: GÜZEL BİR KULLANICI ADI
santos br milli takımında olmasa anca bizde oynar bide kendi ülkesinde . santos yatsın kalksın br.da düzğün bir sol bek yok yoksa milli formayı zor giyer . gg için gelebilirler sonuçta barçanın yapısına çok uygun bir futbolcu. hem çalışkan hem defansı iyi hemde hücumu iyi. tabi gerçekten ikisinide alacak olsalar bile yedek oturtmak için alırlar
aslında santosdan çok daha iyibir bek var ama neden kullanmıyor.MİCHEL BASTOS
quote:
Orijinalden alıntı: rocky20034
quote:
santos br milli takımında olmasa anca bizde oynar bide kendi ülkesinde . santos yatsın kalksın br.da düzğün bir sol bek yok yoksa milli formayı zor giyer . gg için gelebilirler sonuçta barçanın yapısına çok uygun bir futbolcu. hem çalışkan hem defansı iyi hemde hücumu iyi. tabi gerçekten ikisinide alacak olsalar bile yedek oturtmak için alırlar
bastos bek değil belki bu kelimeyi yüz defa yazmıştırım forumlarda
quote:
quote:
Bastos bek olmadığından olmasın?
quote:
Orijinalden alıntı: Celldweller
quote:
quote:
Sen yazmışsındırda ben görmedim.Ayrıca bir maçta bastosu bek oynarken gördüm milli maçta çokta iyi idi bence.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Celldweller
quote:
quote:
Sen yazmışsındırda ben görmedim.Ayrıca bir maçta bastosu bek oynarken gördüm milli maçta çokta iyi idi bence.
bastos lyonda açık oynuyor ve asıl mevkisi yıllardır solaçık ancak bu bastos solbek de oynayabiliyor ve hücüm yönü gayet iyi ancak savunma yönü biraz sıkıntılı santos gibi mehmet topuzda sağbek o açıdan bakarsak...
beni sakın yanlış anlama ben sadece bastosu izlediğim için bunu yazdım...
bence brezilyalı solbeklerde en iyisi marcelo
Anlamıyorum Bu alves sevillada iken Uğur boral çok rahat bu adamı geçip bize pozisyon yaratıyordu.O zaman kimse Alves şöyle iyi böyle iyi oyuncu demiyordu , noldu Barçaya gitti bir anda adam kendini geliştirdi dünya yıldızı bek mi oldu ? Yapmayın allah aşkına.Barçanın oyun yapısına ve kadrosunun içinde tabiki bu adam sırıtmaz ve çok iyi bir bek görüntüsü verir.Eminim Gökhan Gönülde Barçaya gitse rahatlıkla Alvesi kesebilir buraya yazıyorum.Barçada ki kadroyla Fenerdeki kadro bir değil.Gökhan Fenerde kendini çok zorluyor gerekirse 70mt depar atıyor,ama Barçada zaten oyun yarı sahada oynandığı için ve sürekli top barçada olduğu için koşup ,git gel yapması gerekmiyor böylece kondisyonuda azalmaz maç sonlarında ,Yani şuan izlediğimiz Gökhanı barçada ben 3-4 gömlek üstün performans ile izleriz diyorum.Buda benim görüşüm.
Sakin olun gençler
Şimdi tabii GG'ü fenerbahçeli arkadaşlardan daha iyi bilecek değiliz...
O zaman FB bu sene GG'ü EN AZ 30 MİLYON EURO'YA (DİKKAT DOLAR DEĞİL!) SATABİLMELİ. 30 MİLYON EURO'NUN NE KADAR ÜSTÜ OLUR BİLEMİYORUM FAKAT MİN. 30 MİLYON EURO kasanızda demektir.