Bildirim
barcelona vizesi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: bakemono77
Arkadaşlar Barcelona'ya vize başvurusunda bulundum avukat katibiyim vize çıkar mı ? Sizce.
Hocam barselona derken, özerklerdi onu biliyorum da ayrıca vize mi çıkarmışlar bir de
Şengen vizesinden bahsediyorsunuz, seyahate engel olacak bir unsur yoksa alabilirsiniz sıkıntısı şekilde. -
quote:
Orijinalden alıntı: PAN-TURK
quote:
Arkadaşlar Barcelona'ya vize başvurusunda bulundum avukat katibiyim vize çıkar mı ? Sizce.
Hocam barselona derken, özerklerdi onu biliyorum da ayrıca vize mi çıkarmışlar bir de
Şengen vizesinden bahsediyorsunuz, seyahate engel olacak bir unsur yoksa alabilirsiniz sıkıntısı şekilde.
seyehate ne gibi bir engel teşkil ederse ?Alamam ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PAN-TURK
quote:
Şengen vizesinden bahsediyorsunuz, seyahate engel olacak bir unsur yoksa alabilirsiniz sıkıntısı şekilde.
seyehate ne gibi bir engel teşkil ederse ?Alamam ?
Memur musun hocam ?
Memur degilsen sigortan ne kadar suredir odeniyor ve asgari ucret uzerinden mi odeniyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
memur değilim 1.500 tl ödeniyor 2008 den beri sigortam ödeniyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X