İngiliz takımları Tottenham ve Arsenal'in ardından bu kez de İspanyol devi Barcelona'nın Servet'i transfer etmek istediği iddia edildi. İspanyol ünlü radyo kanalı Cadena Ser'in duyurduğu habere göre, Barcelona devre arasında Servet Çetin için Galatasaraylı yöneticilerle görüşecek. Takımın defansını güçlendirmek isteyen Barcelona'nın teknik direktörü Guardiola'nın da tecrübeli savunma oyuncusu için onay verdiği de haberde belirtildi. Servet'in Guardiola'nın ilgisi en çok güçlü fiziğiyle çektiği dile getirildi.
Ben şahsen doğruluk payı pek vermiyorum nedense...
giderse puyol'u yedek bırakır
Ayı Boğan Servet güçlü fiziğiyle her takımın hayallerini süsler ama kaptırmayız biz onu Barcelonaya, Arsenale.. Eğer gerçekten isityolarsa kesenin ağzını açmaları lazım 30 milyondan pazarlık başlar..
quote:
Orijinalden alıntı: gstrance
Ayı Boğan Servet güçlü fiziğiyle her takımın hayallerini süsler ama kaptırmayız biz onu Barcelonaya, Arsenale.. Eğer gerçekten isityolarsa kesenin ağzını açmaları lazım 30 milyondan pazarlık başlar..
Seneye bedavaya gider o zaman.
10 a versek iyi olur bence. Ama Servet Barca' nın havasına suyuna ısınabilir mi bilmem? Avrupa' da da bu tipte santrafor eksiği inanılmaz var. Olanları da kapmışlar zaten.
Bana da pek inandırıcı gelmedi. Arsenal ve Tottenham da oynayabileceğini düşünüyorum ama..
quote:
Orijinalden alıntı: Cehennemmarşı
quote:
Orijinalden alıntı: gstrance
Seneye bedavaya gider o zaman.
10 a versek iyi olur bence. Ama Servet Barca' nın havasına suyuna ısınabilir mi bilmem? Avrupa' da da bu tipte santrafor eksiği inanılmaz var. Olanları da kapmışlar zaten.
30u espirisne dedim ama gerçekten satmamalıyız bu adamı 8- 10milyona... 10 milyona daha iyisini bulabilirmiyiz, 6 milyona sattığımız Meira Servetin yarısı kadar oynamıyordu bana göre.. Hadi iyi bir yabancı getirdik diyelim ona verilecek yıllık ücret Servete verilenin çok daha üstünde olur büyük ihtimal.
yabancı kontejanını bir yedekle doldurmak ne derece mantıklı olur barça için bilemiyorum. gerçi nihatın çalışması olmuştu bu yabancı statüsünden muaf olma konusunda, netice elde etti mi hatırlamıyorum.
yabancı kontejanını bir yedekle doldurmak ne derece mantıklı olur barça için bilemiyorum. gerçi nihatın çalışması olmuştu bu yabancı statüsünden muaf olma konusunda, netice elde etti mi hatırlamıyorum.
AB statüsünde artık Türk oyuncular.
Geçen sene 8'e satacaktık o tren kaçtı artık .Bundan sonra Avrupaya gitmesini çok olası bulmuyorum.Barcelona falan hayal ötesi bence.
Barçadan bizden ne çok adam istiyor haKeita-Arda-Servet
Bu Barçanın gözüde hep bizim futbolcularda. Servet en iyi Premier ligde oynar, fiziki mücadelenin ön planda olduğu ligde çok iyi oynar. Laligada maymun edebilirler.
barcelona gibi oyunu geriden kurup,tüm oyuncuların pas alışverişine katıldığı bir takımda,servet'in oynamasının zor olduğunu düşünüyorum.
alınsa bile,fazla forma şansı bulacağını düşünmesemde,bir Türk oyuncusunun barcelona'da oynaması güzel.
daha erken yaşlarda gidebilseler,Milli takımımıza da faydalı olacaklar.
quote:
Orijinalden alıntı: SaBoTeUr
İngiliz takımları Tottenham ve Arsenal'in ardından bu kez de İspanyol devi Barcelona'nın Servet'i transfer etmek istediği iddia edildi. İspanyol ünlü radyo kanalı Cadena Ser'in duyurduğu habere göre, Barcelona devre arasında Servet Çetin için Galatasaraylı yöneticilerle görüşecek. Takımın defansını güçlendirmek isteyen Barcelona'nın teknik direktörü Guardiola'nın da tecrübeli savunma oyuncusu için onay verdiği de haberde belirtildi. Servet'in Guardiola'nın ilgisi en çok güçlü fiziğiyle çektiği dile getirildi.
Ben şahsen doğruluk payı pek vermiyorum nedense...
Bu radyo haberlerini biz de duymak isteriz.
Servet & Henrique takası yapalım
Yarınki manşet: Barcelonanın Sabri aşkı...
Kuyruklu yalan. Defans oyuncusu alacak takım oynadığı takımın yediği dol sayısına bakar. Bahsedilen kulüpler amatör değil, rakamlar da az değil. Galatasaray ın bu defans oyuncuları bu oyunlarıyla asla y.dışında oynayamaz.