Şimdi Ara

Barcelona - Real Madrid | El Clásico | 2016 - 2017 | 03.12.2016 | 18:15 (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.514
Cevap
12
Favori
107.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: racerant

/>

depar inanılmaz, vuruş kendinden çok emin, gol sonrası da egosunu kontrol edip takıma ''sakin olun bitircez işi'' mesajı vermiş, istemişler bu sefer cidden, ben izleyememiştim maçı...

• barça seyirciside iyice mala bağlamış. Hangi ülke olursa olsun o kadar kritik bir maçta gol attıktan sonra yese ve ronaldo'dan o relax olun hareketlerini görse şişe yağmuruna tutardı en azından. Bu maç gösterdi ki moruinho guardiola'dan birkaç gömlek üstün. Chelsea'ye de elenirse barça seneye transfer piyasasında bayağı hareketli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Barcelona'nın defansta eksiği var.Saglam bir stoper ile sol bek gerek,bir de forvet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn

quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn
    Bunun masaüstü resmi olacak boyutu var mı acep?

Facebook sayfasında bu var valla başka görmedim ben.

versene linki

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150126477264953&set=a.10150126436404953.63185.19034719952&type=3&theater

• Bir Barcelona fanı olarak Los Galacticos'un şampiyonluğunu kutluyorum fakat okuduğum kadarıyla hala yıllardır hezimete uğrayanın ve sahada yokları oynayanın Real olduğunu unutanlar var.Azıcık içinde delikanlılık olan,futboldan birazcık anlayan ve objektif olan insan senelerdir -özellikle son 4 senedir- Barcelona'nın hem ligde hem Avrupa liglerindeki ezici üstünlüğünü unutmamalı -sadece Real'e üstünlüğünden bahsetmiyorum genel olarak tüm takımlara- Barcelona sistemi gereği her oyuncuyu alamıyor -son zamanlarda ekonomik zorluklarda var- ayrıca sakatlarında olması sebebiyle (bkz:1 kişi eksik oynuyoruz Carles sağ bek oynuyor) tüm bu problemler alt yapıdan çıkan oyuncuları oynatmaya zorluyor Guardiolayı.Dün Alexis'in durumu belli değildi riske atmak istemedi belli ki o yüzden oynatmadı.Birde hızlı kontralara ve orta sahada topu daha çok ayakta tutmaya yönelik Cesc değil Thiago ve Sergio'yu tercih etti.Bence doğru bir tercihti,tek sorunumuz bulduklarımızı atamadık.Zaten Real defansıda Messiyi iyi organize olarak markaj yaptı,Messi'de sanki biraz tek kaldı ve hem Messi hem diğerleri biraz motivasyon eksikliği vardı,isteksizdiler benim gözümde.Khedira ve Alexis'in golleri şansınaydı fakat Mesut ve Ronaldo iş birliği ile hızlı kontra atakta Ronaldo güzel bitirdi.Maçta gözüme çarpan tek adilik Real'li futbolcuların hala bir entrika peşinde olması ve saçma sapan yerlerde kendilerini yerlere atmalarıydı.Onun dışında hak ettiler diyebiliriz.İki takımda kötüydü(yüzdeye vurarsak Barcelona %49 - Real %51 diyebiliriz).Barcelona çok saçma yerlerde puan kaybetti ve elbette yıllardır gelen kupa doymuşluğunun ve Nou Camp'ta olmanın da verdiği bir rahatlık vardı dün gece fakat bunu iyi kullandı Real ve aldı maçı,tekrardan şampiyonluklarını tebrik ediyorum

• Bu arada dün gece durduk yerde daha önce hiç tanımadığım Barça fanları türeyip ''hediyemiz olsun'' edebiyatı yapmışlar. Pardon beyler siz kimdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

Orijinalden alıntı: judith

quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

quote:

Orijinalden alıntı: DAMİR KARA

quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Seneye iyi bir kaleci ve sağlam bir forvet daha lazım...Alexis ve Villaya yetmiyor...Biri sakatlandı iş bitti...

iyi forvet vardı gönderdi . hangisini saysak eto , ibra bunlar halen takır takır gol atıyor (eto bu takımda olsa en az 25 golü vardı , ibranın da yine 25-30 golü olurdu )

Cavaniyi alirlar gibime geliyor yada Falcao

Falcao'yu da Athletico Madrid zaten vericekti Barcelonaya

40 a aldılar , 50+ verirse Falcao zaten gelmek isteyecektir , o halde sıkıntı olmaz. Bende Cavani gelmesinden yanayım.

50+ nereye veriyor 400 milyon euro borcu olan kulüp?

• Real Madrid bu maça çok arzulu ve istekli çıktı. Maçı izledim sanki kendi sahasında ounuyor havasına sahiptiler...

Fakat yenilgini baş mimarı bence Guardiola... Alexis Sanchez gibi bir oyuncunun terine genç Cristian Tello ' yu sahaya sürerse olacağı budur.

Böyle maçları hafife alınmaz, heleki bu maçlar gençlere deneyim kazandırma maçları hiç olamaz...

Maçı izleyenler görmüşlerdir Cristian Tello (bence heyecandan) tam 2 net pozisyonda inanılmaz kötü vurdu.

Reali Tebrik etmek lazım haklı bir galibiyet aldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Franco dönemini bence siz hiç açmayın.Ben el-clasicoyu son 3 sezon olarak nitelendirmiyorum ama Madridin ezildiği bir gerçek.Tek maç kazanınca yine en büyük biziz niraları atan ben değilim.Mantığa gel.Barca size deplasman demeden 3-5 atsın ama siz onca hezimete rağmen tek maç kazanınca ortaya çıkın.3-1 lik ilk maç sonrası Mouya burada saydıran kimdi..Sonsuza kadar Barca mı yenecekti.Barcanın kendini kanıtlamasına gerek yok.Parasıyla rezil olan Madridin kendisini kanıtlaması gerekirdi.Size ne anlatsak boş..Siz takılın böyle..Daha öncede yazmıştım.Barca 99 kere yense ve Madrid 1 kez yense Barca size yine yaranamaz.Siz yine Madridi büyük gösterirsiniz.

Dünya bazında, kendini kanıtlamasına gerek olmayan tek klüptür Real Madrid, 3 sezon iyi giden barselona değil.

La Liga
    Şampiyon: (31): 1931–32, 1932–33, 1953–54, 1954–55, 1956–57, 1957–58, 1960–61, 1961–62, 1962–63, 1963–64, 1964–65, 1966–67, 1967–68, 1968–69, 1971–72, 1974–75, 1975–76, 1977–78, 1978–79, 1979–80, 1985–86, 1986–87, 1987–88, 1988–89, 1989–90, 1994–95, 1996–97, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08
    İkincilik (19): 1928–29, 1933–34, 1934–35, 1935–36, 1941–42, 1944–45, 1958–59, 1959–60, 1965–66, 1980–81, 1982–83, 1983–84, 1991–92, 1992–93, 1998–99, 2004–05, 2005–06, 2008–09, 2009–10, 2010–11
    İspanya Kral Kupası
    Şampiyon: (18):1905, 1906, 1907, 1908, 1917, 1934, 1936, 1946, 1947, 1962, 1970, 1974, 1975, 1979–80, 1981–82, 1988–89, 1992–93, 2010–11
    İkincilik (19): 1903, 1916, 1918, 1924, 1929, 1930, 1933, 1940, 1943, 1958, 1960, 1961, 1968, 1978–79, 1982–83, 1989–90, 1991–92, 2001–02, 2003–04
    İspanya Süper Kupası
    Şampiyon: (8): 1988, 1989*, 1990, 1993, 1997, 2001, 2003, 2008
    İkincilik (3): 1982, 1995, 2007
    (* İspanya Kral Kupası ve La Liga'yı aynı sezon kazanması üzerine maç oynanmaksızın verilmiştir.)
    İspanya Lig Kupası
    Şampiyon: (31): 1984–85
    İkincilik (1): 1982–83

Avrupa
    Şampiyon Kulüpler Kupası/UEFA Şampiyonlar Ligi:
    1955–56*, 1956–57, 1957–58, 1958–59, 1959–60, 1965–66, 1997–98, 1999–2000, 2001–02
    İkincilik (3): 1961–62, 1963–64, 1980–81
    (* Kupanın ilk sezonunda şampiyon olmuştur.)
    UEFA Kupası/UEFA Avrupa Ligi: 2
    1984–85, 1985–86
    UEFA Kupa Galipleri Kupası:
    İkincilik (2): 1970–71, 1982–83
    UEFA Süper Kupası: 1
    2002
    İkincilik (2): 1998, 2000
    Latin Kupası: 2
    1955, 1957
    İber-Amerikan Kupası: 1
    1994
    [değiştir]Dünya çapı
    Kıtalararası Kupa/FIFA Dünya Kulüpler Kupası: 3
    1960, 1998, 2002
    İkincilik (2): 1966, 2000

• quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

barça seyirciside iyice mala bağlamış. Hangi ülke olursa olsun o kadar kritik bir maçta gol attıktan sonra yese ve ronaldo'dan o relax olun hareketlerini görse şişe yağmuruna tutardı en azından. Bu maç gösterdi ki moruinho guardiola'dan birkaç gömlek üstün. Chelsea'ye de elenirse barça seneye transfer piyasasında bayağı hareketli olur.

barcanin borclari fazla diye bliyorum lig zaten gitti clyi de alamazsa transfer yapmasi zor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

barça seyirciside iyice mala bağlamış. Hangi ülke olursa olsun o kadar kritik bir maçta gol attıktan sonra yese ve ronaldo'dan o relax olun hareketlerini görse şişe yağmuruna tutardı en azından. Bu maç gösterdi ki moruinho guardiola'dan birkaç gömlek üstün. Chelsea'ye de elenirse barça seneye transfer piyasasında bayağı hareketli olur.

barcanin borclari fazla diye bliyorum lig zaten gitti clyi de alamazsa transfer yapmasi zor olabilir

bizim klüplerde borçlu ama deli gibi transfer yapabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

aynen

• bırak adama tekme atmayı, kafasına top çarpıp yerde iki saat kıvranan adamlar vardı dün, öyle abanma falan da değildi. sağlıkçıları çağırıp durdular gereksiz yere. 82-86 dakikalar arası resmen top oynanmadı. saçma sapan sakatlık bahaneleri yüzünden. barca iyi değildi ancak real çirkeflikle maç kazandı. oyunu sürekli soğuttular. tello denen kazmayı oynatacak zamanı buldu guardiola. pique iyileşmiş ama yedekte. fabregas yedek. ertuğrul sağlam gibi rotasyon yaparak takımın içine etti. böyle önemli maçta iskelet yapıyı ne bozarsın. tello 2-3 gole gidecek net pozisyonu yedi resmen. sistem belli ancak adam çömez.

real öyle ya da böyle aldı maçı. ancak real başta teknik direktörü, futbolcuları, taraftarı ve bu foruma bile yansıyan taraftar çirkeflikleri ile ne kupası kazanırsa kazansın eski real olarak değil, kralın zorbaları olarak insanların aklına nakş edecek. eskiden rakibi yokken ve para ile şampiyonluklar kovalarken real iyiydi çünkü bir tek o vardı. ancak artık para da yetmiyor.

futbolu oyun olarak gören ve insana izlerken zevk veren ve centilmenliği mümkün mertebe elden bırakmayan barça ile karşısında gittikçe agresifleşen ve bu oyunu bi zorbalığa dönüştürmeye başlayan real. bu artık iyice iyi ile kötünün savaşı, siyah ile beyazın savaşı, mütevazilik ile zorbalığın savaşı, naiflik ile apaçiliğin savaşına dönmüş durumda.

• ister katılın ister katılmayın ama mevcut bir gerçeği paylaşayım, bu Barça nın her maç kazandığını söyleyen grup, Madrid üzerinde o kadar kötü bi baskı ve stres olmuş ki artık, ben kendi kendime bu şekilde 50 derbi yapsalar Madrid kazanamaz, çünkü küçük takımlara oynadığı gibi relax değil diyordum... Freekick te bile ayakları titriyordu adamların, öne geçtikleri gibi gol yiyorlardı, üzerlerinde baskı oluştukça derbilerde başarısızlık arttı...

ama nasıl yaptılarsa bu kez, deplasmanda bile çok emin ve rahattılar, bu rahatlıkla da (ki son derbide Barça zor kurtulmuştu) göstere göstere kazanmışlar, helal olsun gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

bırak adama tekme atmayı, kafasına top çarpıp yerde iki saat kıvranan adamlar vardı dün, öyle abanma falan da değildi. sağlıkçıları çağırıp durdular gereksiz yere. 82-86 dakikalar arası resmen top oynanmadı. saçma sapan sakatlık bahaneleri yüzünden. barca iyi değildi ancak real çirkeflikle maç kazandı. oyunu sürekli soğuttular. tello denen kazmayı oynatacak zamanı buldu guardiola. pique iyileşmiş ama yedekte. fabregas yedek. ertuğrul sağlam gibi rotasyon yaparak takımın içine etti. böyle önemli maçta iskelet yapıyı ne bozarsın. tello 2-3 gole gidecek net pozisyonu yedi resmen. sistem belli ancak adam çömez.

real öyle ya da böyle aldı maçı. ancak real başta teknik direktörü, futbolcuları, taraftarı ve bu foruma bile yansıyan taraftar çirkeflikleri ile ne kupası kazanırsa kazansın eski real olarak değil, kralın zorbaları olarak insanların aklına nakş edecek. eskiden rakibi yokken ve para ile şampiyonluklar kovalarken real iyiydi çünkü bir tek o vardı. ancak artık para da yetmiyor.

futbolu oyun olarak gören ve insana izlerken zevk veren ve centilmenliği mümkün mertebe elden bırakmayan barça ile karşısında gittikçe agresifleşen ve bu oyunu bi zorbalığa dönüştürmeye başlayan real. bu artık iyice iyi ile kötünün savaşı, siyah ile beyazın savaşı, mütevazilik ile zorbalığın savaşı, naiflik ile apaçiliğin savaşına dönmüş durumda.

Ya bi yürü git. Salak olsak yiyicez ha. Centilmenlermiş. Her maçında yerden 1 dakika kalkmayan Barça mı centilmen? Öyle centilmenliğe edeyim ben. Yerlere mi yattık? Evet. Ne güzel. İyi oldu. Hak etti şerefsizler.
    Dinsizin hakkından imansız gelir.

Barcelona dan öğrenmişler sonunda işin sırrını

• onu bunu bilmemde real madridli oyuncular acayip diriydiler.. fizik kondisyon üst seviyede.. 1 saat daha oynarlardı.. adamlar nasıl çalışıyorsa artık inanılmaz ciger var hepsinde
  • quote:

quote:

quote:

Yapıyor da bizim kulüplerimiz çok fazla para harcayarak transfer yapmıyor. Guiza hariç neredeyse alınan oyuncuların %90'ı 10milyon euroyu geçmiyor. Dolayısıyla kazanılan maçlar/şampiyonluklar/kupalarla bu telafi ediliyor. Hele bir de Şampiyonlar ligine gidersen, katılma parası falan derken çıkartıyorsun onları.

Onlar öyle değil adamlar 50-60milyon euro harcıyor transfere ve şampiyonlar ligine katıldıklarında aldıkları para oyuncuların 1 aylık maaşı oluyor

Yani aslında vizyon farkı var, biz Avrupa'ya katılmak ve çeyrek finale falan çıkmak için transfer yapıyoruz ve bütçemizi de ona göre ayarlıyoruz. Hatta daha aşağısına ayarlıyoruz ki çeyrek finale çıkamazsak çok zarar etmeyelim diye.

Ama onlar, direk kupa almak için oynuyor, dünyanın en pahalı transferlerine imza atıyorlar, örneğin C.Ronaldo'nun sözleşmesindeki, dünyada en çok kazanan futbolcu ben olacağım maddesi bile nasıl para saçtıklarının göstergesi aslında.

Yani ben böyle düşünüyorum.

• Şampiyonlar Ligi'nde de böyle bir oyun bekliyoruz Madrid'ten.Ve perdeyi kapatan Ronaldo oldu özellikle gol sevincinde yaptığı çok klastı söylenecek fazla bir şey yok kısacası koyduk.Ronaldo hakkında konuşursak maçın yıldızıydı diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 22 Nisan 2012; 13:07:49 >
  • Adamın öz güveni zirvedeymiş ya, top Mesut ta iken izleyin Ronaldo yu, rakip defansın arkasındayken eliyle Mesut a işaret ediyor, Mesut ta yerden hızlı pas atıyor, Ronaldo da uçarak gidip temiz vuruşla bitiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 22 Nisan 2012; 13:23:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Adamın öz güveni zirvedeymiş ya, top Mesut ta iken izleyin Ronaldo yu, rakip defansın arkasındayken eliyle Mesut a işaret ediyor, Mesut ta yerden hızlı pas atıyor, Ronaldo da uçarak gidip temiz vuruşla bitiriyor

Bende yeni farkediyorum Gol Kralı Ronaldo olacak gibi bence Messi'de moral falan kalmadı maç bittikten sonra ki surat ifadesini gören varsa.

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.