Öncelikle iyi akşamlar . Oldum olası Avrupa'daki orta düzey takımlarla önemli yerlere gelmeyi sevmişimdir . Şimdiki amacım da buna benzer . La Liga - Serie A - Premier League 'den herhangi bir takım alacağım . Takımın Messi gibi hızlı bir beyni olacak . Öncelikle burası için Van Der Vaart'ı düşünüyorum . Xavi gibi sağlam orta saha oyuncusu olan bir takım kısacası Barcelona'nın oyun kurgusunda bir takım arıyorum . Tamamen aynısı olmasını beklemiyorum ama dediğim gibi bu özellikleri taşısın genel olarak yeterli . Sizden takım önerileri ve oyuncu önerileri bekliyorum . Şimdiden teşekkürler .
real madrid
---------------casillas-------------- ramos-----pepe--albiol----marcelo ----------lass-----xabi alonso -------------v.d.vaart---------- kaka(ss)-------------------c.ronaldo(lwf) ------------benzema------------
Kesinlikle valencia...tartışmam :) totthenam da olabilir lenon var tazı gibi koşuyor:) Savunma takımı istiyorsan ise hollanda vazgeçilmezimdir... kontre atak takımı Real madrid. Kanatları en iyi kullanan takım Manu.
Arsenal Messi yerine Arshavin veya Walcott tan kapatmıyorlar ama. İbo yerine Van Persie yada Bendtner Xavi yerine Fabregas Dünyanın en iyi sol bekine sahip(bence) Clicy Nasri var İniesta gibi oynuyor. ManU ya bakmanı tercih edebilirim Kanatlarda Valencia, Nani var. Forvet Rooney Orta alanı kuvvetli Savunma başlı başına süper
Yorumlar için teşekkürler de istediğim arsenal madrid gibi takımlar değil . Onlar zaten Barcelona kadar büyük takımlar . Jöntürkün bahsettiği gibi Tottenham Valencia tarzı takımlar istiyorum .