Şimdi Ara

Barcelona - Manchester United ŞL Finali | 28 Mayıs 2011 | Wembley

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
0
Favori
10.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Barcelona - Manchester United ŞL Finali | 28 Mayıs 2011 | Wembley
    -

2009 yılındaki ŞL finali 2 yıl sonra büyük ihtimalle tekrar gerçekleşecek.

Manchester United kendi evinde sayılır. Barcelona sempatizanı olmama rağmen bu kupayı "kırmızı şeytanlar"ın almasını istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 27 Mayıs 2011; 16:34:25 >

• Bende Manu alsın istiyorum bu kupayı...
  • Aklımızda Madrid,kalbimizde ManU.

• Man U alacaktir icimiz rahat olsun
  • İsnpanya da Barçayı, İngiltere'de Manu'yu desteklerim ama şimdi işler karıştı. Pozitif futbolundan dolayı Barçayı bir kaç adım önde görüyorum.
  • manu alacakmıdır barça pas manyağı yapar manuyu

skor tahminim: 2-0
  • ferguson reis rovansi alir.2-0 manu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu final'e en çok THY sevinmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınce_1903

Bu final'e en çok THY sevinmiştir.

bu arada , maçı barça alıcak. madrid karşısında %71 basan bi takımdan söz ediyoruz. manu flan hikaye. kupa barçanın.
  • Manu alır inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

bu arada , maçı barça alıcak. madrid karşısında %71 basan bi takımdan söz ediyoruz. manu flan hikaye. kupa barçanın.

Hem Madrid kötü oynuyor diye küçümsemek hemde %71'le hava atmaya çalışmak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beefcake

quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Hem Madrid kötü oynuyor diye küçümsemek hemde %71'le hava atmaya çalışmak ?

adam doğru söylüyor...yuzde 71 ile kim hava atmaz ki....

• Barçanın oyun anlayışı Manuya çok ters geliyor.şanslar 65-35 Barça lehine görüyorum.Çünkü Manu çok defansif bir takım değildir.Oynatmamadan ziyade oynamak isteyen bir takım.Oynatmama konusunda ne inter ne chelsea gibi başarılı değildir.Buda Barçanın lehine bir durum.Manunun en büyük silahı kanattan çok iyi hücum etmeleri.Fakat orta sahada Barçanın çok gerisindeler.Ortasaha avantajı yüzünden Barça favoridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

Taktik fantezi olur da gerekenler şunlar;

1- Dünyanın en iyi 3-4 kalecisinden biri
    2- Essien-Cambiasso tarzı 2 ciğerli sürekli basan bir libero elzem Xavi'nin tepesine
    3- Sneijder-Kaka tarzı bir maestro
    4- Bek-açık farketmez, 3-4 ciğerli bir kanat adamı (Maicon - Di Maria)
    5- Biri ağır, ayağı yere kaya gibi basan - diğeri atletik bir stoper ikilisi
    6- Çift santrfor, 4-3-3ün boşluklarından araya kaçabilmeleri için

Barça finalde diyebiliriz zaten, Man Utd da öyle. Van der Sar'ı ilk 5e almasam da kendi değerlendirmem de lafa ne hacet kalitesi hakkında. Vidiç-Ferdinand tandem, Berbatov-Rooney 2lisi, Scholes-Giggs maestro zaten. Nani-Valencia kanat... Tek eksikleri işte öyle deli gibi basıp Xavi'yi bunaltacak sert bir libero.

Finalde Barça favori olacaktır tabii de, nazarımda 60:40 derim.

Not: 2 sene önceki finali örnekleyecekler olursa, Ferguson'ın o maç 4-2-4 şeklinde sahaya çıkıp, orta sahayı teslim ettiğini hatırlatayım. Sanmam aynı hatayı yapacağını. Onu da belirteyim.

Çılgın taktik konusundan alıntı direkt.
    Man Utd kazanırsa Barça'dan sadece kupayı değil böylesine sansayonel bir sezonun bütün hikayesini/efsanesini de çalar.

Eklemelerde bulunayım;
    - Ferguson'ın 4-2-4 taktiğiyle çıktığı maçta bile yalnız Barça'ya karşı ezilmemişti top hakimiyeti konusunda Man Utd(51-49 idi). Kontra kovalayacakları kesin çünkü Barça'ya karşı en büyük şans kontra çıkmak ama tamamen topun arkasına geçerek kovalayacaklarını sanmam. 56-44 - 58-42 bir topla oynama oranı bence akla en yatkın olan. Barça 2009'a göre yatay oynuyor ama Ferguson da topu o kadar boşlamaz.
    - Lobileri neredeyse eşit güçte olan 2 takım bunlar, hakem kim olursa olsun hakemden yakınılacak bir olay çıkacağını sanmıyorum.
    - İhtimallerde uzatmalar ve penaltılar da söz konusu olunca Barça'nın dezavantajı fizik oluyor tabii. 90 dakikada işi bitirmezlerse kupa Manchester'a gider diye düşünüyorum. Fiziksel açıdan Barça'dan üstünler ve tempoyu ayarlamayı-korumayı Barcelona'dan daha iyi biliyorlar.
    - Hani ilk 10-15 dakikada gol çıkmazsa kısır bir final olur geyiğinin alasını göreceğiz. 2 takım da ilk 15 dakikada kendilerini öyle bir sağlama alacaklar ki maçta en gollü ihtimal 2-1 diyorum.
    - 2007-08de Man Utd muhteşem bir form grafiğine sahipti, Barça'yı zar zor elemişlerdi. 2 maç toplamında 1-0 ile. 2008-09da Barcelona bu sefer yararak gelmişti ve Ferguson'ın dizilim hatasına ve daha iyi oynamalarına rağmen büyük olmayan bir farkla; 2-0 galip gelmişlerdi. Nasıl ki 1990ların başında Milan ve Barcelona'nın borusu birlikte ötmüş, şu anda da Man Utd ve Barcelona'nın ötüyor benzer şekilde. Barcelona favori ama şu anda en büyük 2 güç bunlar. Net favori diyemem Barça'ya.

Zevkli bir final yaşarız umarım. Temposu yerinde bir maç olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 4 Mayıs 2011; 16:10:50 >

• Kangal alir
  • quote:

quote:

Taktik fantezi olur da gerekenler şunlar;

1- Dünyanın en iyi 3-4 kalecisinden biri
    2- Essien-Cambiasso tarzı 2 ciğerli sürekli basan bir libero elzem Xavi'nin tepesine
    3- Sneijder-Kaka tarzı bir maestro
    4- Bek-açık farketmez, 3-4 ciğerli bir kanat adamı (Maicon - Di Maria)
    5- Biri ağır, ayağı yere kaya gibi basan - diğeri atletik bir stoper ikilisi
    6- Çift santrfor, 4-3-3ün boşluklarından araya kaçabilmeleri için

Barça finalde diyebiliriz zaten, Man Utd da öyle. Van der Sar'ı ilk 5e almasam da kendi değerlendirmem de lafa ne hacet kalitesi hakkında. Vidiç-Ferdinand tandem, Berbatov-Rooney 2lisi, Scholes-Giggs maestro zaten. Nani-Valencia kanat... Tek eksikleri işte öyle deli gibi basıp Xavi'yi bunaltacak sert bir libero.

Finalde Barça favori olacaktır tabii de, nazarımda 60:40 derim.

Not: 2 sene önceki finali örnekleyecekler olursa, Ferguson'ın o maç 4-2-4 şeklinde sahaya çıkıp, orta sahayı teslim ettiğini hatırlatayım. Sanmam aynı hatayı yapacağını. Onu da belirteyim.

Çılgın taktik konusundan alıntı direkt.
    Man Utd kazanırsa Barça'dan sadece kupayı değil böylesine sansayonel bir sezonun bütün hikayesini/efsanesini de çalar.

Eklemelerde bulunayım;
    - Ferguson'ın 4-2-4 taktiğiyle çıktığı maçta bile yalnız Barça'ya karşı ezilmemişti top hakimiyeti konusunda Man Utd(51-49 idi). Kontra kovalayacakları kesin çünkü Barça'ya karşı en büyük şans kontra çıkmak ama tamamen topun arkasına geçerek kovalayacaklarını sanmam. 56-44 - 58-42 bir topla oynama oranı bence akla en yatkın olan. Barça 2009'a göre yatay oynuyor ama Ferguson da topu o kadar boşlamaz.
    - Lobileri neredeyse eşit güçte olan 2 takım bunlar, hakem kim olursa olsun hakemden yakınılacak bir olay çıkacağını sanmıyorum.
    - İhtimallerde uzatmalar ve penaltılar da söz konusu olunca Barça'nın dezavantajı fizik oluyor tabii. 90 dakikada işi bitirmezlerse kupa Manchester'a gider diye düşünüyorum. Fiziksel açıdan Barça'dan üstünler ve tempoyu ayarlamayı-korumayı Barcelona'dan daha iyi biliyorlar.
    - Hani ilk 10-15 dakikada gol çıkmazsa kısır bir final olur geyiğinin alasını göreceğiz. 2 takım da ilk 15 dakikada kendilerini öyle bir sağlama alacaklar ki maçta en gollü ihtimal 2-1 diyorum.
    - 2007-08de Man Utd muhteşem bir form grafiğine sahipti, Barça'yı zar zor elemişlerdi. 2 maç toplamında 1-0 ile. 2008-09da Barcelona bu sefer yararak gelmişti ve Ferguson'ın dizilim hatasına ve daha iyi oynamalarına rağmen büyük olmayan bir farkla; 2-0 galip gelmişlerdi. Nasıl ki 1990ların başında Milan ve Barcelona'nın borusu birlikte ötmüş, şu anda da Man Utd ve Barcelona'nın ötüyor benzer şekilde. Barcelona favori ama şu anda en büyük 2 güç bunlar. Net favori diyemem Barça'ya.

Zevkli bir final yaşarız umarım. Temposu yerinde bir maç olur.

Hİçbir şekilde Manu ortasaha hakimiyetini Barçadan alamaz.Kadro olarak Barçaya göre buna hiç müsait değil.Barçaya son zamanlarda ortasahada üstün gelen olmamıştır.Ayrıca 2009 da daha nasıl büyük fark olacaktı daha arkadaşım.Net oyun ve skor farkıyla Barça çok üstündü.5-0 mı olmasını bekliyordun??

• Gönül isterdi Chelsea finale çıksın ama olmadı maalesef.Ama MANU şu Barcelona'nın havasını söndürse iyi olur hani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS-Obergruppenführer -- 4 Mayıs 2011; 16:30:36 >
  • man.u dan olesiye nefret ediyorum.....

finalde barcaliyiz !!!
  • Ya birşey dikkatimi çekti Final FCB MANU yazmışlar.Peki bir süpriz olup Schalke elerse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

man.u dan olesiye nefret ediyorum.....

finalde barcaliyiz !!!

Bunu senin söylücegini hic tahmin etmezdim...

Gel seni de Barcelona'li yapalim tamamen Barcelona'li ol
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.