< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Barbie filmi bir ülkede daha yasaklandı: İşte gerekçesi (4. sayfa)

-
-
Zaten para verseler ne kendim izlerim nede aileme izletirim. Film diye cektikleri igrenclikleri benim midem almaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazdığın şeyin gerçeklikle alakası yok. Neden saçma olduğunu yazdım zaten. Bu, "oyun böyük yeğen" diyen dayıların klasmanında bir komplo teorisi. Ben zaten fikrimi yazdım, en azından bana ait olan bir şeyi yazdım. Sağdan soldan duyduğum komplocu dayıların zihinlerine doldurulmuş temelsiz fikirleri değil. Bunun da dayanağı olaylar arasında neden-sonuç ilişkisi kurabilmemden, gözlemlerinden, politik düşünmemden, insanların ne kadar çıkar odaklı ne kadar dönek olabildiklerini ne kadar samimiyetsiz olduklarını görebilmemden kaynaklı. Dayanak bu.
Fikirlerimin saçma mı yoksa gerçeğe mi dayandığını fikirlerimi yanlışlamaya çalışarak sınayabilirsin, mantığı sınayabilirsin. Masal mı gerçek mi anlarsın.
Edit: Dayanak diye söylediğim şeyleri sermaye sahipleri ve kapitalist sistem için söyledim. İlk yazdığım şey ise LGBT konusundaki bir inanışı yanlışlamak üzerineydi. Bunun da notunu düşeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 19 Ağustos 2023; 0:33:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Pembesiyle bilinen bir plastik kız oyuncağı karakterine adanmış bir filmi eşcinsel filmi diye yorumlamak herhalde Ortadoğu ve Afrika havzasına özgü bir kültürsüzlük ve entelektüellik çapsızlık olurdu, ki öyle olmuş. Halbuki ilgili Barbie filminin ana temalarından ve mesajlarından birisi malum pembeli feminen Barbie dünyasının ne kadar ektrem olduğu
Hakiketen bazen şu filmi bir tek izleyen ben miyim diyorum. Aynı şey Oppenheimer'da da geçerli. Hayatında bir tane bilim tarihi kitabı, fizik kitabı, popüler bilim kitabı okumamış, kalkmış; filme sıkıcı diyor. Tamam dostum zevkler ve renkler de oradaki ünlü tarihsel karakterleri ve fizik hakkında hiçbir şey bilmeden filmden zaten nasıl zevk alabilirsin? Basitçe bağlam dışındasın.
İki film de mükemmel değil. Ama gayet kaliteli yapımlar. Emek verilmiş, üzerinde durulmuş sinema eserleri. Gişe başarılarını hak ediyorlar.
Bağlamı kapabilecek düzeyde olmayanlar zaten en baştan anlamıyorlar. Filmi yasaklamak gibi garip işlere kalkışıyorlar. Yalnızca ambalaja bakıp ilkel homofobik tepkilerini sergiliyorlar. Bir de üzerine dünya nüfusunun eşcinsellik komplosuyla azaltılmaya çalışıldığı ve toplumların ve ailelerin bu yolla yok edilmeye çalışıldığı büyük resmi görmüyorlar mı, enfes. Tadından yenmiyor. Öyle olsa antik çağlardan beri geleneksel değerler tam bin kere çöker ve toplumlar ve aileler bin kere yok olurdu. Zira eşcinsellik Doğu dünyasından Batı dünyasına hayvanlar alemine çok uzun bir zaman mekan diliminde mevcut. Bilim camiasında bir seksüel davranış biçimi ya da yatkınlık olarak hem genetik hem de çevresel faktörlerin bir bileşimi olduğuna ve prensipte verilmiş bir eşeyli popülasyonda her zaman karşılaşılaşılabileceğine inanılıyor. Ama işte cehalet korkunç. Bunu bilmeyene, okumayana, uyduruk ideolojilerine dayanarak hareket edip eşyanın tabiatına saygı duymayana anlatamazsınız. Pek çoğu zaman mekanda jenerasyonlar ve türler boyunca popülasyonda yayılmış bir gerçekliği dandik lokal değerleriyle reddebileceğini veya sapkınlık addedip bitirebileceğini zanneder. Ama neden sadece üremek için değil de zevk almak için seks yapıyorsunuz ya da neden evlendiğiniz halde çocuk yapmıyorsunuz bunlar da - evrimsel açıdan - birer sapkınlık değil mi sorusuna cevap veremezler. Eşcinsellik bunun hemcinsli versiyonundan ibaret. Öcü değil. Bir şey değil. Popülasyonda her zaman örnekleri bulunabilecek bir örüntü. Atinalılardan tutun Perslere, Romalılara Osmanlılara kadar tüm o geleneksel değerli toplumlarda eşcinselliğin kayıtlarını görebilirsiniz. "Geleneksel toplumlar eşcinsellik yüzünden yok oldular, diğer toplumlar eşcinselliği onları yok etmek için kullandı" lafını hangi tarihçi veya antropoloğa ya da arkeoloğa derseniz deyin size sesli güler. Vah, ne kadar da sığ der. Onca parametre varken takıldığı kısma bak der. Homofobikler kendi insecurity'lerini aşamadıkları için böyle rahat konuşamazlar. Böylesi önemsiz ve belaltı bir konuya fazlasıyla takılırlar. Öcüleştirirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam neden ısrarla kendi fikirlerinin gerçeklliğiine inanmışken başkalarının düşüncelerinin fikirlerinin dayılara amcalara dayandığı fikrinde sabitsin.senin düşüncelerini taşıyan bir sürü sayısı bilinmeyen insanlar varken dayılara indirgediğin düşüncelere sahip insanlarda olabilir saçmalık dediğin olalbilirlik ben senin düşüncelerine karşı bir cümle sarfetmiyorum sen neden kendi doğruluğuna kendi inandığın ama başkalarının doğrularına başkalarının inandığı şeylerin yanlış olduğu düşüncesiyle başka bir yanlışa kapı aralıyorsun .. yanlış kime göre yanlış doğru kime göre neye göre doğru..yazdığım şeylerin gerçeklikle alakası var bana göre yada birilerine göre ama sana göre olmasada olur başkasınada görede olmasa olur. Lgbt konusundaki yanlış algı mı Bunun doğrulayıcı merciği kim lgbt mi sermaye sahibi kapitalistlermi..sen diyosunki katil ben katilim der..herkes istediğini düşünür.dayıların düşüncelerindede gerçeklik payı her zaman var ultra utopik bişeyden bahsetmiyoruz neticede..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Aynen katılıyorun .bu psikolojik bir vaka sürekli empoze ederseniz toplum buna alışır amaçta olağanlaştırmak zaten..ama lgbt destekçileri lgbt karşıtlarını hazmedemedikleri için ellerinden gelen tek şey yazılanları değersizleştirmek için küçümseyici modern çağ söylemleri adı altında alaylayııcı cümlerle sizi gerici kendilerini modern gösterme imajına soyunuyorlar.. halbuki bunun yaygınlaşmasının sonuçları hakkında sayısız makaleler bulursunuz.ama onlar kendi doğrusuna göre sonuç arıyıorlar..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Osmanlı saldırıdan savunmaya geçmişti, yine saldırıya geçmiş ama çocuk gibi, yazık kimin çocuğuysa
Bunları size herkes yazıyor, üstelik herkes AK Parti = Fetö diye bilirken ve AK Parti Fetöcü karşıtı gözükürken size yakışan lafları bana söylemeniz artık kelimelerin bittiği ve üzerinize kusacağımız nokta 🤮🤮🤮
Sizin gibi parazit mi var? O kadar profesyonelsiniz ki parazit olduğunuz Anadolu topraklarında yönetici zannediyorsunuz kendinizi, bitiyorsunuz işte bilin bunu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tubytube adlı kullanıcı beni engelleşmişsin belliki alabileceğin cevaplara karşı tahammülün yok böyle devam et iki zırvala sonra engelle: gelelim yazdığına o kadar saçmalamışsınki osmanlıdan girmişsin fetoculuktan akpartiliğe kadar beyninde hayalller kurmuşsun benim akpartiylede diğer partilerlede fetoylada işim olmaz..kafanda bir profil çizmişsin işte önyargının canlı kanıtısın.. kalıplaşmış at gözlüklü şekilci bir beynin var..ne yaptığın kişilik analizi doğru ne astı astarı olmayan iddiaların..lafın altında kalmayım diye her telden iftira yazıp durmuşsun.anadolu toprağından dem vurmuşsun komudan konuya zıplamışsın anadoluya bir garezin varsa yunanistanda tatile çık açık hava iyi gelir..parazitlerini dökersin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siz parazitlerinizi dökemiyorsunuz diye kuduruyorsunuz zaten, cümleleri öyle bir sıralamışsınızki en sonda içinizdeki yanardağa dönmüş arzunuz baş göstermiş...
Sahi Osmanlı gazıyla sizi ne rezil kullanıp attılar, şimdi yeniden bir şeyler deniyorsunuz ama Barbie yüz vermiyor galiba Osman Ağa'ya
🤮🤮🤮
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 21 Ağustos 2023; 22:37:25 >
@Tubytube sen önce Akli sorunlarını psikologlarla çöz kurduğun cümlelerin birbirleriyle alakası yok..belliki bir şizofrenlik var..evet engelleyip sonra cevap yazmakta ne kadar özgüvenli olmadığının işareti olsa gerek belliki cevabı görünce kudurmuşsun.engellemenin çare olmadığını anladığın içinde yazmaya devam ediyorsun ama artık cevaplarının 3 yaşındaki çocuklardan farkı yok git az ötede oyna yaşıtlarınla..parazitlerin içinde ilaç al..belliki beyninde halisinasyonlara sebep oluyor biraz azalt kuruluş osman izlemeyi..dizilerden filmlerden potpori yapıp bana afaki boş yanıtlar vereceksen yapay zeka uygulamarı var onlarla dertleş..belki beyin yaşın beden yaşına denk gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar çirkin sivri dişli vampir yamyam kıvamında yazıyorsunuz ki yazılarınızı görünce kontrolümü kaybeder gibi oluyorum, çok üzgünüm çok küçük görüyorum sizi, bu evrimimin bir hediyesi. Untermensch AK soyadlı, kocasını yemiş, küstah çocukları Tübitak'ta devlet paraziti sanırım Yahudi veya Romalı ilkokul hocam anneme "oğlun başkalarını çok küçük görüyor" derdi, maalesef haklıyım. Türklerde ve destekçilerinde genel olarak bir çirkefleşmede gaza basma var, Telegram gruplarında bile son derece empatiyle cevap yazdığım gruplarda çok adi cevaplar alıyorum...
Bakın size yine de cevap yazıyorum ama yazarken gerçeklerden kopmadığım gibi sizin üslubunuzun yanına yaklaşmıyorum. En kötü lafım bu olsun: Barbie filmine karşıysanız yalvarırım yok olun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 23 Ağustos 2023; 14:38:9 >
@tubytube O kadar önyargılısınki kendinde itiraf ediyorsun zaten yazıdıklarınla bunu..insanın kendisi aynadır bana sarfettiğin cümleler senin karanlık zihniyetinin eseri wampirlik vesaire her ne var ise hepsi senin zihnindeki karanlıkların yansıması.nasıl bakarsan öyle görürsün.insanları kafanda kategorileştirip damgalamışsın osmanlıdan girdin sora kendini bir yukarlara yükseltip türkler genellemesi yapıp başka bir kategorize etme gayreti ..benim uslubumu tetikleyen şey senin uslupsuzluğun konudan o kadar kopuk yerlere çekmişsinki önceki yazdığın yorumlarına bak benim yaptığım yoruma uslupsuz girişler yapan da sensin nasıl bir aşağılık duygusu varsa artık başkalarının yorumlarına hakaret edecek kadar insanlıktan nasibin kalmamış..dejenerasyondan başka birşey yok en kötü lafını önceki yorumlarda sık sık sarfettiğin için bu en boş lafıda barbie ile sonlandırmışsın..ben kimseyi engellemeden herkesin yazdığını okuyorum cevap verme ihtiyacı hissedersem veriyorum ama senin hakaretvari cümlelerine her zaman cevabım var..bir yokolma faaliyeti istiyorsan bunu saygısızlığının üstünde tecrübe et belki saygı mefhumundan biraz varlığın faydalanır
-
Sanırım arkadaşlar epey gergin.
-
Bu şekilde sosyal medya terörizminin eğitimini size hangi kurum veriyor açıklar mısınız? Mit mi ordu mu yoksa İngiliz MI6 mi?
Bu karanlık bir sanat; aslında kendisini özetliyor ama AK Parti gibi AKlanmaya çalışıp pisliğini bana sıvıyor. Gerçekten bu kadar rezil olabileceğinizi düşünmezdim ama diyorum ya işte bu noktaya gelmenize izin verenleri ve size inananları kınıyorum. Yazdıklarını sizi özetliyor beni değil...
Ben de okuyuculara şunu tavsiye ediyorum; lütfen bu şekilde konuşanlara istediklerini vermeyin, gel gel hakaret et hesabıma para yatsın çabası bu 😱😱😱 Tuzağa düşmeyin, anne babalarının utanmasını beklemelisiniz ki onlar övünürler militan çocuklarıyla 😱😱😱
Tubytube : Cümle yazdıklarını topla bir hiç etmezsin. Laf olsun diye yazıp yine sinmezsin.. ağzından çıkar kokusu çöplüğünden tiksinmezsin..ya içi dolu söz söyle, ya da gaz yapma..belliki hayal dünyanda çer çöple dolmuşsun..ne söylense nafile kendi gazından sen kabız olmuşsun..al sana sanat..şimdi git başka mesajlara çırp sen kanat..
Cesaretin yok engellemişsin fare gibi fındık deliğinden yazıp yazıp kaçıyon .. yazık bu saatten sonra artık sana acıyom..yeaah 🤪
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X