|
Barbie filmi bir ülkede daha yasaklandı: İşte gerekçesi (2. sayfa)

-
-
Normalleştirme derken? Eşcinsellik normal ve doğuştan zaten. Kimse sonradan homoseksüel yada heteroseksüel olamaz ama düşük IQ kalıcı değil yükseltilebilir sonradan. Anlayın artık lütfen.
-
bizde yasak gelse yer yerinden oynamıştı. sözde aydınlar ülke nereye gidiyordan başlardı. filmin verdiği zarar umurlarında olmaz. amaç başka olurdu
-
Kaç tane batı ülkesinde tiktok yasak haberin var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalleştirilmek için Türkiye'de dahi yapılan çalışmaları, bazı devletlerin, şirketlerin, toplulukların yaptıkları iğrençlikleri, hatta çocuklara dahi cinsiyet değiştirebileceğini söyleyebilecek kadar ileri gidiyorlar. Avrupa'da dahi büyük bir topluluk bizim gibi düşünüyor. Bu doğuştan gelen ancak bir hastalık olabilir ve dilerim ki tedavisi vardır. Zannedersem Türk değilsin, olsaydın bizim için bunun ciddiyetini kavrayabilirdin. Ayrıca şahsen ben Müslümanım. Keza, bu benim mantığıma, örf ve adetlerime, töreme ve dinime aykırı olduğundan, bu pisliği müdafaa edenlere karşı benim de kendi kıymetlerimi müdafaa etmem sizi niye rahatsız ediyor? Allah, bir saniye bile hoş karşılamayı nasip etmesin.
-
kimin kimleri nerelere getirdiğini söylemeye gerek yok ne lobisi olduğu belli az çok akıllılar ne dediğimi anladı
-
Hocam konuyu din kalıbına sokacaksak daha dün sarıklının biri ahirette Hz. Muhammed ile Hz. Meryem nikahlanacak diyordu.
Konu tamamen eğitim ile alakalı. İsteyen istediğini tercih etmekte özgürdür. Aklı başında eğitimli insan zaten doğru sorgulamayı yapar.
Bizim sorunumuz eğitimsizlik..
-
Kaç tanesinde yasak Hocam? rakam verir misiniz?
-
mukemmelsin zaten kurani kerimde demiyor mu cogu fasik cogu kafir cogu munafik cogu cahil cogu akletmez diye? ondan dolayi zaten Allah C.C boyle kurmus duzeni cogu zaten tersmis yapacak bise yok herkez cennete gidecek diyede bise asla yoktur bu boyle biline
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o zayif hadis , iman şartı yok akla ters diye millet hadis inkarcıligi yapiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
google da yazsana tiktok hangi ulkelerde yasak
-
yorumlara bak kafayı yiyicem
-
Şems ve Mevlana hikayelerinde yasaklansın.
-
Hornette fink atanlar buraya ayet vs. atıyor. Türkiye özeti resmen. -
Hornette fink atanlar buraya ayet vs. atıyor. Türkiye özeti resmen.
-
Haklı bir karar .
-
filmi izlemedim ama 80li yıllardaki çocukluğumuzun popüler karakteri olduğu için çizgifilm ve oyuncaklarını oldukça fazla görmüştüm. o yüzden bana yeni bir karakter değil. bu film de çizgifilmi gibi genç kızları hedeflemiştir. sex and the city'deki zengin,renkli,eğlenceli,tüketime empoze eden bir yaşam tarzı üzerine kurulu. bu karakterlerin yaş ortalaması (kafaca) ergenlik olduğundan daha düşük sadece. LGBT ile falan alakası yok.
filmi yasaklayan ülkelere bakıyorum da hepsi çer çöp, bağnaz 3üncü dünya ülkeleri. o yüzden onların seçimlerini baz almam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 17 Ağustos 2023; 12:42:24 > -
Eee ne var nikahlanacaksa? illa İslama bok atacaksınız ya! bunu mu buldunuz? Yaratılmışların en şereflisi ile değilde dayınla mı nikahlansın!
-
Haşa benim dayıma öyle şeyler helal kılınmamış.
Azhab 50'ye göre sınırsız haklar peygambere verilmiş. sarıklının yorumuna göre meryem de buna dahilmiş.
Bu arada islam'a laf eden olmadı. siz müslümanların her şeyi saldırı olarak algılaması maalesef yerleşik bir paranoya oldu.
Dinime küfreden müslüman olsa keşke.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X