Şimdi Ara

Barbarian Permastun Exploit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kripparian'ın denemeleri sonucu bulduğu bir şey arkadaşlar. Sabah ortaya çıkan ve Barbar karakterlerle sinematik olan yerlere Charge attığımızda, daha sonra 10K Life Steal olan exploitin bir değişik versiyonu bu da. Sadece, Charge yeteneğinin aktif olan Runesini değiştirerek, moblara veyahut ekrandaki her şeye sonsuz Stun vurabiliyorsunuz. Aşağıdaki videoyu izlerseniz, Kripparrian'ın anlatımıyla görebilirsiniz.

http://youtu.be/ofA0D9rwunY

"We found an exploit and then we doubled it. Jay Wilson style."

• http://forum.donanimhaber.com/m_63616754/tm.htm

Farklıymış bu, pardon dostum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 23 Temmuz 2012; 19:28:10 >
  • sadece action 3 temi işe yarıyor hell act 4 de diabloda denedim sonuç vermedi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voltelos

sadece action 3 temi işe yarıyor hell act 4 de diabloda denedim sonuç vermedi ?

Sadece Ghom'un odasına dalınca oluyor bildiğim kadarı ile zaten herkes Ghom'a yapıyor bunu.
  • vurmadan 500k critical atıyo vay anasını
  • cinematic olan her yerde oluyor, ghom en basiti olduğu için herkes orda yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Şimdi Kim beni İnfernoda Ghomun yanına götürecek :)yoksa belki o şekilde farmlayıp bişeler yapabilirim.

giden varsa bende geleyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Varmı ghoma çekecek bir arkadaşımız acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

cinematic olan her yerde oluyor, ghom en basiti olduğu için herkes orda yapıyor

Ne yazıkki diabloda olmuyor.
  • Panti, ÖM kutuna bak dostum.
  • ya wizard bug iyidi barbar bug sarmadı beni wizardla tüm haritadaki yaratıkları toplayıp kesiyordum toplu katliyam yapıyordum ne güzel ayıp etti blizzard düzeltmekle 2 heves gelmişti oynamalık oda gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackworms

Panti, ÖM kutuna bak dostum.

Baktım güzel arkadaşım , hemen ulaşıyorum
  • oyunda Allah bilir daha ne açıklar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

oyunda Allah bilir daha ne açıklar var

Bu bug'ları görünce ben de böyle düşünmeye başladım, kim bilir daha neler vardır da adamlar neler yapıyordur haberimiz yok. Bunlar küçük sorunlar da değil, Blizz'e hiç yakışmadı.
  • ghom u kestim de umarım taklaya gelmem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Morgoth

ghom u kestim de umarım taklaya gelmem..

Blizz bizi 15 Mayıs'ta taklaya getirdi zaten :)

Bu son iki gündür ortaya çıkan bug'lar yüzünden pek ban vereceklerini sanmam ama hiç belli de olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

quote:

Bu son iki gündür ortaya çıkan bug'lar yüzünden pek ban vereceklerini sanmam ama hiç belli de olmaz.

ban gelirse diablo3 mi gelir yoksa battle.net e mi?

eger batte.net e ban gelirse anam
  • Ban man gelmez yahu saçmalamayın. Oyun içinde olan bir şeyi kullanıyorsunuz 3rd Party aracı değil bir şey değil. WoW gibi gelişmiş bir izleme sistemi bulunmadığını GM'ler bizzat açtığımız ticketlardan kendileri söylemişti. Wizard bugı ile aralıksız 14 saat falan kastım, son dakika restart gelene kadar hatta. Sonuç? Tabii ki hiçbir şey olmadı. Adamlar ilk haftadan beri bu tarz şeyleri kullanıyorlar. Eğer alttan AutoIT gibi 3rd Party bir araç açmayacaksanız banlanacağınızı düşünmüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

quote:

ban gelirse diablo3 mi gelir yoksa battle.net e mi?

eger batte.net e ban gelirse anam

Battle.Net'e geliyor bildiğim kadarı ile ama merak etme banlamazlar, oyunu şuan oynayanların yarısı denemiştir bu bug'ları.

• Ban filan gelmez, oyunun kendi açığı bu, kendilerini banlasınlar.Bu arada fixlendi mi bu olay?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.