Mesela İlhan ekşioğlundan bahsetti, adam bütün sorulara cevap vermiş ama ses kayıtları gelince susma hakkını kullanmış..
Tff yönetimindekiler acayip derecede Aziz Yıldırımdan korkuyormuş ve dua ediyorlarmış Fbnin kazanması için diye(beklerim çünkü Aziz Başkan yapısı bakımdan uyuşuyor bu durum...)
Beşiktaşla ilgili baya konuştu, maç öncesi transfer konuşmaları var hatta at alımının bile sözleşmesi var dedi, ibo maçta iyide oynasa bu görüşmeler ve antlaşmalar Bjkyi dar ağacına götürür...
Bülent Uygunun Sms kayıtları varmış ve okurken şok olmuş...
benim asıl merak ettiğim Ts tarafı... 19 maçlık şike belgelendi dendi ama Ts ile ilgili bir konuşma göremedim...bu merak ettiğim için takip edicem yayını maalesef...
iyiki şimdi karar alacaklar, eğer sezon ortasında karar alsalardı bizim için ve beşiktaş için belkide bayatakım için çokkkk kötü olacaktı hemde çokkkkk....
neyse bu adam iyi çalışıyor.. bide Faik Aziz Yıldırımın avukatlığından çekilmişş DENİYOR, doğruysa çok ve çokk ilginç bir olay daha...
Aziz Yıldırım bir gazeteciyi arayarak yalandan bir şekilde Emenike gs ile ilgileniyor haberi çıkart demiş yine beklerim Aziz başkandan
Konu için teşekkürler hocam takipteyim
baransuya mı inanıcaz aziz başkana mı?
adam komplo diyor korcanın vs. avukatları da öyle.
Faik Işık bırakmamış. neyse siz çok sevdiğiniz basından alın haberleri. ronaldinho da sözleşmesini 2+1 uzatmış
komikk olan Aziz Yıldırım'ın reddettiği iddialarda önüne konan bişi yok galiba
Bu konudaki kullanıcılar: Şekilsiz, Nepenthe*, wesker7, L4rry, mesona, GENÇFIRAT, u have to MakeMyFireOut, clemenza123, gArFeLd 10 kayıtlı üye, 4 misafir
Baransu Deli mi ??
Adam sağlam gelmiş delillere göre konuşuyor, bildiği ne varsa yazıyor..ha doğru ha yanlış...
hadi Korcanı geç ilk yazdığım cümlede İlhan davranışına ne demeli? bu yalan olacağını sanmam zaten tersi olsa Tutuklu olmazdı..
bide Baransu dedi "okadar maçı geçin sadece 1 maça baksak yeter" dedi, ve %0.1 bile olsa bu iş böyle yürür zaten...ve acı gerçek düşeriz
ve bence hazırlıklı da olun, onurluca düşecez işte... artık birbirimizi kandırmayalım...
Bunları yazmamın nedenide %95 Baransunun elinde dosyalar Şuan ETİK kurulunda belkide daha fazlası yani onun için hazırlıklı olur...
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
quote:
Orijinalden alıntı: L4rry
baransuya mı inanıcaz aziz başkana mı?
Baransu Deli mi ??
Adam sağlam gelmiş delillere göre konuşuyor, bildiği ne varsa yazıyor..ha doğru ha yanlış...
hadi Korcanı geç ilk yazdığım cümlede İlhan davranışına ne demeli? bu yalan olacağını sanmam zaten tersi olsa Tutuklu olmazdı..
bide Baransu dedi "okadar maçı geçin sadece 1 maça baksak yeter" dedi, ve %0.1 bile olsa bu iş böyle yürür zaten...ve acı gerçek düşeriz
ve bence hazırlıklı da olun, onurluca düşecez işte... artık birbirimizi kandırmayalım...
ya bizim adamlar salak mı telefondan görüşsünler. aziz başkan demişti telefonlarım dinleniyor diye...
baransu zaten epic fail oldu. faik ışık bırakmamış twitterdan açıkladı
iyi ama kalın yazdığım yazıda ki gerçek olacak gibi malesef
Şampiyonluk elimizden alınmayacak Fenerbahçe küme düşmeyecek,puanı dahi silinmeyecek.
olacağı söyleyim size
etik kurulu inceleme yaptıktan sonra,şike yapıldığı ama sahaya yamsımadığı kararı çıkacak,bu kararla takımlar aklanacak.fakat şike görüşmesi yapıldığı için şahıslar ceza alacak...
bu mesajımı bi kenara not edin.
Baransuya göre ; Fb'nin küme düşmesi kesin , yönetim yaptıgı toplantilarda Tff ile pazarlik yapiyormuş , yabancı oyuncular satıp veya kiralik için takım aramaya başlamış Fb , Fb taraftarının aldıgı kombineleri küme düşünce iadesi için kolaylik yapilacakmiş bunlar söylüyor kendisi.
Fb'nın içine bile sızdı bu baransu yoksa kılık değiştirip kongre üyesimi bu adam
diyor ki Tff bi tek maça baksalar yeter diyor , gösterdigi maçta Fb-ibb maçı , bu maçın öncesinde teknik direktörü adını unuttum demiyormuydu , lig bizim için önemli degil , biz kupaya odaklanıcaz diye.
artık tiskindim kapattim söyledikleri konuştukları şeyler çok basit ucuz , tabii bizler tepki koyarken diğer taraftanda destek görüp böyle kanallara çıkması gayet normal.
Mayıs ayına kadar attığı tüm twitlerini okudum, üslubu bu kadar bozuk gazeteci daha önce gördüğümü hatırlamıyorum.
mehmet baransu'nun söylediği herşeye takılmayın.. Şuan ki medya 'da oynaması gereken rolü oynuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Şekilsiz
Şampiyonluk elimizden alınmayacak Fenerbahçe küme düşmeyecek,puanı dahi silinmeyecek.
olacağı söyleyim size
etik kurulu inceleme yaptıktan sonra,şike yapıldığı ama sahaya yamsımadığı kararı çıkacak,bu kararla takımlar aklanacak.fakat şike görüşmesi yapıldığı için şahıslar ceza alacak...
Not et sende bu dediğin olursa sana imzalı Alex forması benden
ciddiye alınacak şeyler söylememiş
quote:
Orijinalden alıntı: Canales
quote:
olacağı söyleyim size
Anlaştık
quote:
quote:
olacağı söyleyim size
dediği gerçekten TEK kurtuluş yolu, ben not ettim mesajı ve nicki, seni Nemenis gibi efsane yapacaz Allahın izniyle
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
quote:
quote:
olacağı söyleyim size
dediği gerçekten TEK kurtuluş yolu, ben not ettim mesajı ve nicki, seni Nemenis gibi efsane yapacaz Allahın izniyle
bu forumda olmasa bile bi forumda acaip şekilde efsaneyim ama öyle böyle değil,foruma gir admine ben muratın arkadaşıyım de forumu 1 ay kapatır