Bildirim
Baraj Ders Hakkında :(
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Üzgünüm ama galiba KALDIN -
Oha lan harbimi :S -
kalmazsın sorumlulk şartlarına uyarsan en kötü DVA derisni bir üst sınıfa borç olarak bırakırsın ama 4 tane kırık varsa kalırsın kısaca kalmak o kadar da kolay bir iş değil -
quote:
Orjinalden alıntı: batuhanbb
kalmazsın sorumlulk şartlarına uyarsan en kötü DVA derisni bir üst sınıfa borç olarak bırakırsın ama 4 tane kırık varsa kalırsın kısaca kalmak o kadar da kolay bir iş değil
Ya bide edebiyat var ama dva baraj ders edebiyatı kurtarırım sınavda.
Dva öğretmeni çok uyuz zaten bırakmak için elinden geleni yapar ortalama sınavına girmem lazım girerbiliyorum demi ? -
naptın la kaldın resmen otur simdiden dilanlatıma calısmaa basla sınavdan 45 üzeri alamazsan yandın -
quote:
Orjinalden alıntı: Nymphetaminé
quote:
kalmazsın sorumlulk şartlarına uyarsan en kötü DVA derisni bir üst sınıfa borç olarak bırakırsın ama 4 tane kırık varsa kalırsın kısaca kalmak o kadar da kolay bir iş değil
Dva öğretmeni çok uyuz zaten bırakmak için elinden geleni yapar ortalama sınavına girmem lazım girerbiliyorum demi ?
ortalama yükseltmeye de girersin sorumluluk sınavına da yani 2 tane şansın var ya haziran da verirsin ya da eylül de. en kötü 2 sinden de kalsan eğer ortalamn 3 üstüyse edebiyat borcun silinir DVA borcun kalır ya da ORTALAMAN 3 altıysa 2 dersten borçlu lise 2 ye geçebilirsin kalmazsın yani
-
kalmazsın . -
Dva ne ola ki? -
Ohhh be şuan acayip sevinçliyim
Yarında ingilizce var çalışıcam yoksa oda zayıf
Dva = dil ve anlatım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Renton -- 4 Haziran 2009; 17:28:58 > -
quote:
Dva = dil ve anlatım
ing. kal 3 borçla gene geçersen ama ilerleyen yıllarda o borçların etkisi balyoz gibi kafana kafana iniyor elinden geldiğince borçsuz geçmeye bak sonuçta ortalama yük. ve sorumluluk sınavlarında tüm seneden sorumlusun -
Ben de 9. sınfım ben geçiyomuyum bakarmısınız ?
----- Not Saat
Mat------ = 3 4
Edbyt---- = 1 3
İng--------= 3 3
DVA ------ = 2 2
Kimya -----=1 2
Fzk------- =4 2
Biyo.------ =4 2
Tarih------=1 2
Coğ-------= 3 2
Din------- = 5 1
Beden------=5 2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnsancıl Yaratık -- 4 Haziran 2009; 17:34:09 > -
quote:
quote:
quote:
Dva öğretmeni çok uyuz zaten bırakmak için elinden geleni yapar ortalama sınavına girmem lazım girerbiliyorum demi ?
ortalama yükseltmeye de girersin sorumluluk sınavına da yani 2 tane şansın var ya haziran da verirsin ya da eylül de. en kötü 2 sinden de kalsan eğer ortalamn 3 üstüyse edebiyat borcun silinir DVA borcun kalır ya da ORTALAMAN 3 altıysa 2 dersten borçlu lise 2 ye geçebilirsin kalmazsın yani
dil ve anlatım alan dersi borçlu falan kalınmıyo öyle abisi cok biliyonuz baya oturup iktabını yazarım bu işin
-
quote:
quote:
Dva = dil ve anlatım
ing. kal 3 borçla gene geçersen ama ilerleyen yıllarda o borçların etkisi balyoz gibi kafana kafana iniyor elinden geldiğince borçsuz geçmeye bak sonuçta ortalama yük. ve sorumluluk sınavlarında tüm seneden sorumlusun
Biliyorum ingilizceyi kurtarırım bu gün abanmam lazım.Ortalama 44 filan zaten.
Ve yıl sonu ortalamam 3 ün üstünde ama sorumlu olmaması lazım dediğin gibi etkisi çok oluyomuş
Edit:
La Orhan iyice kafamı karıştırdın :S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Renton -- 4 Haziran 2009; 17:33:38 >
-
Dil anlatım zayıfsa sınıf tekrarı oluyo diye biliyorum baraj ders bu çünkü yukarda dedikleriniz diğier dersler için geçerli -
Hazır konu varken ben de sorabilir miyim?
4 tane zayıfım var. İngilizce, matematik, fizik, edebiyat. (lise 1)
Fizikçi sözlü notuyla 2 ya yapar ya da yapmaz emin değilim.
Ortalamam 2,5 düşerse sınıfı geçebilir miyim 4 tane zayıfla? -
DVA 1. baraj ders değildir zorunlu derstir.
2. DVA asla ortalama ile geçemezsin 1 ise o sen de kalır ama borç hakkın varsa bir üst sınıfa taşıyabilirsin lise 1 de 3 kırık hakkı vardır ;) -
quote:
Orjinalden alıntı: DJ41
Ben de 9. sınfım ben geçiyomuyum bakarmısınız ?
----- Not Saat
Mat------ = 3 4
Edbyt---- = 1 3
İng--------= 3 3
DVA ------ = 2 2
Kimya -----=1 2
Fzk------- =4 2
Biyo.------ =4 2
Tarih------=1 2
Coğ-------= 3 2
Din------- = 5 1
Beden------=5 2
qectin hayırlı olsun -
quote:
DVA 1. baraj ders değildir zorunlu derstir.
2. DVA asla ortalama ile geçemezsin 1 ise o sen de kalır ama borç hakkın varsa bir üst sınıfa taşıyabilirsin lise 1 de 3 kırık hakkı vardır ;)
Nasıl yani şimdi 2 hafta sonraki sınava giremicek miyim? -
dil ve anlatım lise boyunca baraj ders diye biliyorum
Benzer içerikler
- italya'da tıp okumak ekşi
- ybs okunur mu
- odtü yatay geçiş şartları
- devam zorunluluğu olmayan bölümler
- param yok ama yurtdışında okumak istiyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X