Şimdi Ara

BAR TİPİ ÜST SINIF TELEFON !?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, genel anlamda nokia kullanıcısıyım. dokunmatik deneyimini en son i8910 hd ile yaşamıştım. derdim şu : bar tipi, tuş takımlı (kızaklı-kayan-istiridye tipli tercihim değildir), dokunmatik olmayan düz bar tipli full özellikli bir telefon tavsiyesi istiyorum. kızaklı olmasaydı N86 tam aradığım telefon ama sizin tavsiye edebileceginiz bar tipi full özellikle kamera konusunda N86 dan aşağı kalmayacak en az onun özelliklerini taşıyacak bir telefon arıyorum.. marka model önemli değil (n79, n82 kullandım, yenilerden olmalı)..en son çare böyle bir model yoksa dokunmatiklere (X6 ?) yöneleceğiz artık..

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyocu -- 19 Nisan 2010; 13:04:02 >

• dostum özellik aramıyorsan sadece kamera arıyorsan 6700 classic güzel bi telefon siyahı çok karizma bi telefon ama sana söyliyim ben olsam x6 almazdım cunku 128mb ram var telefonda 5800 dada 128 var yanı yetmıyor çoğu yerde 6700 classic hem fazla pahalı degil ama wifi yok 3g var 5mp kamera hoş telefon
    bide 5730 a göz atabilirisn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 19 Nisan 2010; 12:25:24 >
  • C5 önerecektim ama full donanımlı istiyorsun maalesef dokunmatiklere yönelmen gerekecek. N97 Mini öneriyorum. Nokia'nın dokunmatik olarak en stabil cihazıdır.
  • özellik olarak en az N86 kadar kaliteli olan (kamera kesinlikle iyi olacak-3g-wi-fi-gps vb) düz bar tipli tuş takımlı bir telefon yok mu (nokia olması şart değil-kayan-kızaklı olmasında)...

neyse alternatiflere yöneleceğiz..
  • Yeni çıkan modeller hep dokunmatik artık bu tarz bulamazsın en iyi seçim n97 mini olur sanırım
  • sony erricson bak ama orda wifili olan versionlar epeyice pahalı
  • dostum artık bar tipi fazla yok sony ericson xperia 10 alsan daha iyi olur cunku nokia ram bakımından baya geri n900 felan olsa neyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • N86 ILE ESDEGER ÖZELLIKLERDE HIC BAR TIPI TELEFON YOK SANIRIM BENCE N86 YI AL ÖZELLIK VE FIYAT OLDUKCA IYI X6 DAN DA DAHA IYIDIR BENCE
  • SE.Aino almanı öneririm.
    İster dokunmatik ister tuşlu kullan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.