Şimdi Ara

Xiaomi Smart Band 10 geliyor: İşte tasarımı ve özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi Smart Band 10 geliyor: İşte tasarımı ve özellikleri
    Xiaomi, yeni fitness takip cihazı hakkında sessizliğini korurken, sızıntı yalnızca Smart Band 10'un tasarımını değil, aynı zamanda birçok özelliğini ve fiyatını ortaya çıkardı.

Ayrıca Bkz.Güncelleme desteği kesilen Xiaomi, Redmi, POCO modelleri – Haziran 2025

Xiaomi Smart Band 10 beklenen özellikleri

Xiaomi Smart Band 10 geliyor: İşte tasarımı ve özellikleri
    Xiaomi Smart Band 10, 212x520 çözünürlük, 326 ppi piksel yoğunluğuna sahip 1.72 inç AMOLED ekrana sahip olacak. Akıllı bileklik, 233 mAh Li-Po bataryadan güç alacak. Cihazın şarj olması yaklaşık bir saat sürecek, tek şarjla yaklaşık 21 gün dayanacak.

Smart Band 10, 150'den fazla spor modunu destekleyecek ve HyperOS 2.0 yazılımıyla gelecek. İvmeölçer, jiroskop, elektronik pusula, PPG sensörü ve ortam ışığı sensörüne sahip olacak. Kumlanmış alüminyum çerçeve ve TPU kayışla gelecek. Smart Band 10, 46.57 x 22.54 x 10.95 mm ölçülerinde, 15.9 g ağırlığında olacak.

Xiaomi Smart Band 10 beklenen fiyatı

Xiaomi Smart Band 10, beyaz, siyah ve pembe kayış seçeneğiyle gelecek. Smart 10 fiyatının 40 - 50 euro olacağı söyleniyor.

Kaynak:https://www.xpertpick.com/mobile/xiaomi-smart-band-10-specifications-official-renders/

• bu bilekler iyide adam akıllı kayıs yapamadılar gitti ....

• sonunda çerçeveleri eşitleyebilmişler.

• Mi Band 8 almıştık. 1 yıl dolunca bozuldu. Kendi kendine ani kapanıyor. Tuşu da yok. Açamıyorsun. Şarj almıyor. Yazılımı güncel. Servis sıfırı kadar para istiyor. Göstere göstere planlı eskitmeli tasarlıyorlar yeni cihazları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Mi Band 8’lerde kronik sorun. Çözümü anakart değişimi. Aniden kapanıyor şarjı dolu dahi olsa.

Mi Band 4 var bende hala taş gibi.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Dostum ben de mi Band 5 var hala canavar gibi çalışıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bunlari da dikine uzatacaklarina yana dogru uzatsalar daha kullanisli olmaz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 7 Haziran 2025; 15:25:38 >

蘇科|烈火國
    我的荣誉, 我的宝座, 我的国家. 将全部失去.
    群雄四分:
    水善|土強|火烈|气和
  • dolcia kullanıcısına yanıt
    Satabilir neden mi uzun süre süren bataryadan ötürü. Ama benim gibi takıntılı olanlar bakmayacaktır. Misal bileklik de olsa kablosuz şarj desteklesin isterim. Desteklemiyorsa işim olmaz. Ekstra aparat kablo bana ters.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Düz Mi Band serisini yana doğru da büyütmezler çünkü Band Pro model serileri tam da dediğiniz gibi yana doğru büyük dikdörtgen tasarımlı saate benziyor.

Zamanında Mi Band 3'ten 7'ye kadar kullanmıştım. Ardından Redmi Watch serisine geçtim 3 Active, 3, 4, şimdi de 5'i kullanıyorum büyük memnuniyetle. Sorusu olan varsa sorabilir Redmi Watch 5 için.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.